Galip Öztürk'e destek olalım!....

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 24 April 2009, 17:39:38

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar bu konunun açılması biraz geç oldu ama nekadar geç olrsa olsun Samsun ve Samsunspor'umuzun en zor zamanlarında yanında olan maddi ve manevi desteğini esirgemeyen İşadamımız Sayın Galip Öztürk geçenlerde Borsada manüpülasyon suçundan gözaltına alınıp salınmıştı bizde bu vesile ile hem geçmiş olsun dileklerimizi hemde manevi olarak yanında olduğumuzu aşağıdaki adrese mesajlarımızla iletelim.

Çünkü yapılan iyilikleri ve yardımları çok çabuk unutuyoruz unutmayın bu şehirde Galip Öztürk gibi 5 tane iş adamımız olsa ne bu şehrin nede Samsunspor'umuzun sırtı yere gelir

Haydi arkadaşlar 3 dk nızı almaz atacağınız bir geçmiş olsun ve Samsunspor'a desteğinden dolayı teşekkür mesajı.....

http://www.metroturizm.com.tr/altsayfa.php?sayfa=aWxldGlzaW0=&contentid=Ng==

Telefon : +90 212 319 28 00 
Rez.Tel. : +90 212 658 32 32 
Faks : +90 212 658 38 71 
E-Posta Adresi : info@metroturizm.com.tr

sadece55

ben siteye gereken mesajı attım yalnız olmadığını bilsin zaten adam gibi adamımız pek yok

esedullah

Kais

attım bende 1 dakika almıyor herkez duyarlı olmalı.

Akyol

Sadece Galip Öztürk'e değil SAMSUNSPOR'a gönül veren ve elini taşın altına koyan bütün iş adamlarımıza sahip çıkılmalıdır.Galip Öztürk'de inşallah bu kötü günlerden uzaklaşır, SAMSUNSPOR ve Samsun Basket takımlarımıza yardımlarını esirgemez.

salon55

bende atıyorum mesajımı sbk ya destek verecem deyip 2ay sonra yarı  yolda bıraktğı için teşekürler.arkadaşlar açın gözlerinizi

Sioux

Alıntı yapılan: salon55 - 28 April 2009, 08:36:37
  bende atıyorum mesajımı sbk ya destek verecem deyip 2ay sonra yarı  yolda bıraktğı için teşekürler.arkadaşlar açın gözlerinizi

Açalım bakalım. Sen sadece sbk'yı takip ettiğin, bir Samsunsporlu bile olmadığın için bilmezsin Galip Öztürk'ün Samsunspor için yaptıklarını... O yüzden boşuna konuşma. 

AntZ

28 April 2009, 09:00:37 #7 Son düzenlenme: 28 April 2009, 09:02:35 Ant55
Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 28 April 2009, 08:41:44
Açalım bakalım. Sen sadece sbk'yı takip ettiğin, bir Samsunsporlu bile olmadığın için bilmezsin Galip Öztürk'ün Samsunspor için yaptıklarını... O yüzden boşuna konuşma. 

Budur  ;D

Bizi zorla SBK düşmanı yapacaklar, yok arkadaş bu kadar uğraşmayın, biz SBK yı seviyoruz, destekliyoruz, Samsun adı nerede geçiyorsa arkasındayız, anladık basketbolseversiniz ama biraz da Samsunsever olun, Samsunsporsever olun gözünüzü seveyim  >:( Kim Samsun a, Samsunspor a, Samsun u temsil edenlere destek oluyor, kim köstek oluyor tanıyın azıcık...

Bunlar gözü açık modeller, varın gözü kapalı olanları siz düşünün  >:(

kaptan 55

yönetimde başkanlığa gelipde galip öztürk'den hiç bir maddi destek görmedik diyebilecek bi başkan varmı acaba?her sezon çekini gönderiyor SAMSUNSPOR'a.Şimdi destek sırası bizde

salon55

insanlara doğruları kabul etmek zor gelir bazen.ancak zamanla anlar  insanlar doğruları ,ama iş işten geçmiş olur. hayırlısı.insanın zikri neyse fikride odur.sbk düşmanı olup olmamak
sana kalmış  unutma bu takımda samsunun  ayrıca iyi bir samsunsporseverimdir...

AntZ

28 April 2009, 20:54:26 #10 Son düzenlenme: 28 April 2009, 21:47:59 Ant55
Alıntı yapılan: salon55 - 28 April 2009, 20:27:54
sbk düşmanı olup olmamak sana kalmış  unutma bu takımda samsunun

Alıntı yapılan: Ant55 - 28 April 2009, 09:00:37
biz SBK yı seviyoruz, destekliyoruz, Samsun adı nerede geçiyorsa arkasındayız

Önce doğru oku

Alıntı yapılan: salon55 - 28 April 2009, 20:27:54
insanlara doğruları kabul etmek zor gelir bazen.ancak zamanla anlar  insanlar doğruları ,ama iş işten geçmiş olur. hayırlısı.insanın zikri neyse fikride odur.

Arkadaşım varsa bildiğin doğrular açıklada biz de bilelim, zamanla anlar demişsin insan doğruları, zaten bizde Galip Öztürk konusunda bugün bir kanıya varmadık, zamanla gördük büyüklüğünü, hem de aralıksız her sene. Ne için açalım gözlerimizi, ya böyle ortaya laf atıyorsan açıkla ya da birilerini zan altında bırakma.

Ayrıca SBK düşmanı olup olmama kararını bana bıraktığın için teşekkür ederim ama kararım belli önceki mesajımda yazmıştım zaten  ;)

Biz SBK yı seviyoruz, destekliyoruz, Samsun adı nerede geçiyorsa arkasındayız

kaptan 55

cümle içinde SAMSUNSPOR geçen her şeyi sevdik biz

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Önce samsunspor.çünkü yılların onuru ve gururu var onda.sbk da bizimdir ama hiç bir zaman samsunspordan önce gelemez.her daim samsunspora maddi yardımını esirgemeyen galip öztürk gibi adam da bu kentte yaranamıyorsa,bırakalım çakma samsunlular el üstünde tutsunlar çok bilmişler?samsunda bir galip öztürk yok iş adamı.kaç tane adam böyle yardım ediyor söyleyin de bilelim onları da alkışlayalım.galip öztürk laf söyleyen arkadaşlar.

kayacan

Galip Öztürk maddi yardım yapıyor birde başkan bulsa bu klübe ne iyi olacak...5 tane Galip gibi iş adamı,1 tane daha Çarşamba gibi ilçemiz olsa Samsunun bileği bükülmez.