MURAT SÖZKESEN'Lİ TURNUVA

Başlatan edmontdante, 17 July 2009, 16:45:52

« önceki - sonraki »

edmontdante

Adalet Mahallesinde bulunan Yağız Halısahada  otomobil ödüllü halısaha turnuvası yapılıyor.İlk grup maçları bitti şimdi o gruplardan çıkanlar 2.Grup maçlarını oynuyorlar ve ilk maçlar dün başladı.Ben bundan sonraki programı öğrenip eklemeye çalışacağım.

Dün akşam 20.00-00.30 arası oynanan 4 maçı izledim.Metro Takımında Murat SÖZKESEN de oynuyor ve ciddi ciddi kaliteli maçlar oluyor hatta benim izlediğim maç gs nin dün akşam oynadığı maçtan çok daha iyiydi.(gs maçının tekrarını izlediğimde bunu net anladım)

En son maçta 2 tane dandik takım vardı.Bizim Cumartesi geceleri oluşturduğumuz takım o takımlardan 5 gömlek üstündü.Ama özellikle Halk Gazetesi ve Metro Takımlarını izlemenizi isterim ve şiddetle tavsiye ederim.

Akyol

Adam Ünyenin bağrından kopup gelmiş helal olsun :D Ortada ki iddia süpermiş keşke haberimiz olsaydı da bizim takımımız da çıksaydı arabayı satar Maraton başkanım bi Çorbacı açardı iyi fikirmiş aslında  :D

mehmet yılmaz

Ben de GSİM'nin turnuvasında oynadım bu sene. 100. Yıl İköğetim olarak katıldık. 30 yaş üzeri idi turnuva, veteran yani. Ben genç oyuncu statüsündeydim, o derece :) Hiç maç kaybetmememize rağmen çeyrek final grubunda averajla elendik. Karden diye bir takım var, favori oydu, nitekim şampyino da oldu ama anladğım kadarıyla Yağız'ın turnuvasındaki takımlar çok daha iyiler.

Seneye dernek adına bir takım çıkarabiliriz belki. Eski topğçuları toplarız :)

beşnumara

Eyy Allahım yaaa.şike yapmadan duramıyoruz :D abi daha şike yapalı 1 hafta geçmedi bi en son yapılan şike soğusun sonra şike konuşulsa :D

mehmet yılmaz

Ula neresi şike bunun? Hepsini derneğe üye yapacağız daaa... Resmi, tescilli. İmdat, Sabri, Bünyamin, Serdar, Kasım, samsuni, maraton, edmontdante.... :) süper kadro. tribün desteği de var, icabında döve döve alırız maçı.

beşnumara

abi bu kadronun içinde sırıtmasanız bari.neyse önemli olan sitenin başarısı.gerekirse göz yummasını da bilcez ne yapalım :D :D şaka bi yana da derneğe üye kaydı yapacaksan şike olmaz o zman abi ;)

edmontdante

Perşembe gecesi 20.00-01.00 arası maçlar oynanacak.Adalet Mah.Yağız Halısaha (Meskenler Cami Yanı)

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 18 July 2009, 01:40:54
Ben de GSİM'nin turnuvasında oynadım bu sene. 100. Yıl İköğetim olarak katıldık. 30 yaş üzeri idi turnuva, veteran yani. Ben genç oyuncu statüsündeydim, o derece :) Hiç maç kaybetmememize rağmen çeyrek final grubunda averajla elendik. Karden diye bir takım var, favori oydu, nitekim şampyino da oldu ama anladğım kadarıyla Yağız'ın turnuvasındaki takımlar çok daha iyiler.

Seneye dernek adına bir takım çıkarabiliriz belki. Eski topğçuları toplarız :)

benide unutma

supernatural_55

engin abi turnuvayı izlemeye gitcek misin?

edmontdante

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 23 July 2009, 21:44:56
engin abi turnuvayı izlemeye gitcek misin?

emre 1 maç izledim favorilerden halk gazetesinin maçı.Metro'nun rakibi zayıftı zaten gruptan çıkmaları garanti.pazar günü final var.halk gazetesi-metro

supernatural_55

zaten sen finali yazmıştın abi:))o zaman pazar günü izlenir o maç 8de mi engin abi?

edmontdante

Yarın saati belli olacak ben ekleyeceğim buraya

supernatural_55

tamam sağol abi başlıktan çıkcak ama maçtan sonraki süpriz the asian girls pub mı yoksa engin abi:)))

edmontdante

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 23 July 2009, 22:27:39
tamam sağol abi başlıktan çıkcak ama maçtan sonraki süpriz the asian girls pub mı yoksa engin abi:)))

o kadar güçlü bir sürpriz değil

supernatural_55

Alıntı yapılan: edmontdante - 23 July 2009, 22:33:50
o kadar güçlü bir sürpriz değil

şaka yaptm engn abi senin şutları izlemek zaten süprzin alası...