2008/09 Sezonunda En Başarılı Futbolcumuz Murat Yıldırım Seçilmiştir

Başlatan mehmet yılmaz, 11 May 2009, 14:27:31

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Güzel bir fikir.bir taş ta ben attım kuyuya.hayırlı olsun

germencisse

mehmet yılmaz

Murat ve diğer gurbetçi futbolcular kapma doğrudan katılacaklarmış. Yani Samsun'da olmayacaklar ağustos başına kadar.

Plaketi nasıl ve nerede vereceğimize dair somut bir planımız yok. Düğünü düşünmüştük lakin olmadı.

Maç öncesi vermek de iyi bir fikir ancak şöyle birşey var, resmi maçlar öncesinde plaket töreni vs. gibi şeyler için önceden izin alnıması gerekiyor. Ayrıca oyuncu ve takım konsantrasyonu açısından da sorun olabilir. Fakat belki sezon açılışında yapabiliriz bunu.

Değerlendirmek lazım.

germencisse

Alıntı yapılan: samsuni - 27 June 2009, 18:46:44
Murat ve diğer gurbetçi futbolcular kapma doğrudan katılacaklarmış. Yani Samsun'da olmayacaklar ağustos başına kadar.

Plaketi nasıl ve nerede vereceğimize dair somut bir planımız yok. Düğünü düşünmüştük lakin olmadı.

Maç öncesi vermek de iyi bir fikir ancak şöyle birşey var, resmi maçlar öncesinde plaket töreni vs. gibi şeyler için önceden izin alnıması gerekiyor. Ayrıca oyuncu ve takım konsantrasyonu açısından da sorun olabilir. Fakat belki sezon açılışında yapabiliriz bunu.

Değerlendirmek lazım.

yada dediğiniz gibi takımı taraftara sunma merasimi gibi bişiler yapılıyor ne denyor ona tam bilmiyorum açılışmaçı oluyorya..o arada verilebilir.

Lusage

Alıntı yapılan: samsuni - 27 June 2009, 18:46:44

Değerlendirmek lazım.

O da olur. Ödülü layıkıyla verelim yeter.

Ayrıca oyuncu ve takım konsantrasyonu açısından da sorun olabilir.

Bizim artistler ne zaman konsantre olmuş ki; konsantresi bozulacak? Üretim hatası var onlarda.

mehmet yılmaz

Bir aksilik olmazsa bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta içi idman öncesi basın huzurunda vereceğiz Murat'ın plaketini.

Turuncu

Tere yağ şitilike  :D :D :D inşallah bu takıma uzun yıllar hizmet eder  ...

Ollivanders

sadece55

mehmet yılmaz

AlıntıMurat Yıldırım Ödülünü Aldı

Sitemizce düzenlenen ve üyelerimizin kullandığı oylarla sonuçlanan ankete göre 2008-09 sezonunda takımımızın en başarılı futbolcusu seçilen Murat Yıldırım'a plaketi verildi. Bizler için pek de iyi geçmeyen bir sezonda takımın parlayan birkaç yıldızından birisi olan Murat Yıldırım ödülünü Errea Mağazasının açılış töreninde M. Teoman Taş Samsunlular Derneği Bşkç Yrd. Ve www.samsunspor.biz yönetim kurulu üyesi Av. M. Engin Sever'in elinden alırken törene katılan taraftarlar gurbetçi futbolcuya özel ilgi gösterdiler.

Taraftarlar, yeni teknik direktör Turhan Özyazanlar'a da Murat'ın kendileri için çok önemli bir isim olduğunu ifade ettiler.

Aldığı ödüle çok sevindiğini belirten Murat, "anket sonuçlandığından beri sabırsızlıkla bekliyordum. Çok mutlu oldum ve gurur duydum. Taraftarımızın bana sunduğu bu ödüle ve sevgisine her zaman layık olmaya çalışacağım. Taraftarlarımıza çok teşekkür ederim, benim için gurur verici bir ödül bu" dedi.

Av. M. Engin Sever ise "Murat bize 90'lı yıllardaki yürekli futbolcularımızı hatırlatıyor, biz hem futbolculuğunu hem de karakterini beğeniyoruz Murat'ın. Samsunspor'daki başarılarının devamını diliyorum." dedi.

www.samsunspor.biz

http://www1.samsunspor.biz/haber-Murat_Yildirim_Odulunu_Aldi-6027-

eLLis

Sadece Samsunspor

Sonuna kadar haketti ve bu plaketi aldı.

Taraftar hakedene her zaman değer veriyor. Bunu bir kez daha gösterdik SAMSUNSPOR taraftarları olarak.

Turuncu

Alıntı yapılan: serkans - 20 July 2009, 00:15:49
arkadaşlar o muratın üstündeki tshirt tarzı şey ne kadar :)) burası yerimi bilmiyorm ama yeri gelmişken sorim dedim.bilen warmı
bizde aldık ondan cok güzel gerçekten 47 TL....

Sioux

Tebrikler Murat, Oktay ve Murat'a oy vermiştim. Hak eden kazanmış. İnşallah takımdaki diğer bazı hıyarlar da utanmışlardır Murat'ın elindeki plaketten.