GALİP ÖZTÜRK'e açık çağrı...

Başlatan kaptan 55, 14 July 2009, 12:28:48

« önceki - sonraki »

samet haci

butun taraftar gruplari toplanalim meydanda samsun halkini kaldiralim anca boyle olur

atakan

Alıntı yapılan: Kodalak - 14 July 2009, 13:39:11

daha dün Cem'söyledim kombine bilet için Galip Öztürk,Orhan Gencebay ve daha ne kadar ünlü Samsunlu varsa yanına gidelim diye hiçbir şey olmazsa bile gündemi sıcak tutarız.

Bence koordine olalım gidelim yanlarına ne olacak çok çok reddederler görüşmeyi...
haklısın.biz öncü olmalıyız.daha bilmediğimiz işadamları var.mecidiyeköydeki astoria alışveriş merkezini sahibi de samsunlu.kitap gecesinde plaket almıştı.çalmadık kapı bırakmayalım.galip öztürk yanına bir iki iş adamını alarak bu işi götürebilir

atakan

bide reddetme diye bişe olcağını sanmyrum.feshanede aydın abi gitmişti yanına.ayak üstü konuşmuşlardı.aydın abi samsunspordan bahsettı.daha sonra gel yanıma demişti.ama ne oldu bilmyrm

red_white

kalaabalık olmalıyız her türlü organizasyoda varım astoria nin sahibiyle konuşmuştum eminimki şu anda böyle birşey yapsak utanmaz pahasınada olsa alır bişeler

Kodalak

Alıntı yapılan: red_white - 14 July 2009, 13:54:57
kalaabalık olmalıyız her türlü organizasyoda varım astoria nin sahibiyle konuşmuştum eminimki şu anda böyle birşey yapsak utanmaz pahasınada olsa alır bişeler

samet haci

arkadaslar tek yol var butun taraftar gruplarrina sessleniyorum meydanda bulasalim toplu olarak yuruyus yapalim samsun halkina seslenelim bu yapmaliyiz

samet haci

samsun biz com yonetimine sesleniyorum birlik cagrisi yapalim meydanda bulasalim samsun halkini ayaklandiralim

pitbul055

ah be galip baba ne olurdu alsan şu takımı.senden tırsarlar temlikleri isteyemezler,sende ödemezsin.şu tahtayı açsan takımı şahlandırsan.hasbi ağa gibi sende ağa olursun.zor değil senin için.samsuna en büyük hizmet budur.duy sesimizi galip baba.

King Of The North

O kadar umutsuz olmak istemem ama araya kimler girdi,bakanlarla görüşüldü,vekili,belediye başkanı şusu busu kimler neler yaptı ama tık yok.1 arpa boyu yol alıyoruz sonrasında gazı kaçmış balon gibi geriye doğru fırlıyoruz.

red_white

çünkü yönetimi tınlayan yok ağır değiller basiretsizler

55.hakan

ben de birşeyler yazdım mail attım içimi rahatlatmak için sadece...ona engel oluyolar kaç kez gelmek istedi,o gelirse samsunspor başarılı olacak çünkü

HoliganSamSunLu

Galip Öztürkün Başkanlığında Bir Yönetim Çok uzak bir ihtimal

atakan

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 14 July 2009, 15:44:53
Galip Öztürkün Başkanlığında Bir Yönetim Çok uzak bir ihtimal
sence neden uzak.bildiğim kadarıyla adnan ölmezin geldiği sene galip özturk olucaktı.fakat engellediler.şimdi destek olursak,olurlarsa neden olmasın.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: atakan - 14 July 2009, 15:56:09
sence neden uzak.bildiğim kadarıyla adnan ölmezin geldiği sene galip özturk olucaktı.fakat engellediler.şimdi destek olursak,olurlarsa neden olmasın.

Galip Öztürkün aday olması için başta kimsenin karşısına çıkıp aday olmaması gerek ayrıca belediyenin buna sıcak bakıcağına hiç inanmıyorum mutlaka önünde bir set olucaktır ve galip öztürkün kişiliği bu tür olaylarda it dalaşına girmeyecek bir yapıda kendisini yıpratmamak için bu ihtimali çok uzak görüyorum

atakan

zaten belediyenin faydasından çok zararı oldu.oluyoda