GALİP ÖZTÜRK'e açık çağrı...

Başlatan kaptan 55, 14 July 2009, 12:28:48

« önceki - sonraki »

kaptan 55

görünen köy kılavuz istemez anlaşılan bu yılda yönetim bazında sıkıntılar çekmeye devam edeceğiz bütün takımlar kadrosunu şekillendirmiş lige hazır girerken biz yönetim oluşturma sürecinde olacağız mevcut yönetimin bu yükü kaldıramayacağı zaten aşikardı artık bize maddi gücü yüksek,şehirde güvenilirliğini sağlamış,saygın kişilerden oluşan bir yönetim gerekiyo bunun içinde benim ilk aklıma gelen isim GALİP ÖZTÜRK.gereken kamuoyunu sağlarsak e-mail,fax yağmuruna tutarsak bizlere duyarsız kalmayacağını düşünüyorum.GALİP ÖZTÜRK önderliğinde kurulacak olan bir yönetim bizi eski günlerimize döndürür inancı taşımaktayım şimdi ilk iş bu kamuoyunu oluşturmak.

YaşarDoğu

Galip Bey zezon başı gelme ihtimali varken , yüksek kademekilerin tavırlarından dolayı geri çekilmiş.Ben sanmıyorum ama inşAllah kabul eder de gelir.

Sercan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 14 July 2009, 12:30:20
Galip Bey zezon başı gelme ihtimali varken , yüksek kademekilerin tavırlarından dolayı geri çekilmiş.Ben sanmıyorum ama inşAllah kabul eder de gelir.

55.hakan

galip öztürk 'e direk ulaşacak mail adresi var mı

Sercan

Metro ya da Sampi internet adreslerinden mail yağmuruna tutarsak kesinlikle ulaşır maillerimiz.Ama ben umutlu değilim açıkcası...

kaptan 55

14 July 2009, 12:58:08 #5 Son düzenlenme: 14 July 2009, 13:04:06 kaptan 55
METRO GENEL MÜDÜRLÜK:
TEL                 :0-212 319 28 00
FAX                 :0-212 658 38 71
E-POSTA          info@metroturizm.com.tr

ben mailimi attım yeterli sayıda mail giderse mutlaka GALİP bey'e bilgi vereceklerdir konuyla ilgili en azından bir ümit işte

sadece55

Aslında bu tip olayları daha çok seven Turgut Tüfenktir...Yapar bir ağalık aslında onun adresini bulsak ulaşmakta kolay

Kodalak

Mail attım arkadaşlar sizde mail atın

Sercan

Alıntı yapılan: erdo55 - 14 July 2009, 12:59:56
Aslında bu tip olayları daha çok seven Turgut Tüfenktir...Yapar bir ağalık aslında onun adresini bulsak ulaşmakta kolay

samet haci

atakan

başka türlü kurtuluş yolu gözükmüyo maalesef.özellikle istanbuldaki arkadaşlara sesleniyorum.biz bi ziyarete gitsek nasıl olur.bu konuda herkes ne düşüyosa söylesin lütfen.

CurvaSudSamsunspor

mail operasyonu başlasın arkadaşlar...

Kodalak

Alıntı yapılan: atakan - 14 July 2009, 13:37:01
başka türlü kurtuluş yolu gözükmüyo maalesef.özellikle istanbuldaki arkadaşlara sesleniyorum.biz bi ziyarete gitsek nasıl olur.bu konuda herkes ne düşüyosa söylesin lütfen.

daha dün Cem'söyledim kombine bilet için Galip Öztürk,Orhan Gencebay ve daha ne kadar ünlü Samsunlu varsa yanına gidelim diye hiçbir şey olmazsa bile gündemi sıcak tutarız.

Bence koordine olalım gidelim yanlarına ne olacak çok çok reddederler görüşmeyi...

YaşarDoğu

Orhan Gencebay ın yanında  Sevimsiz Emre gibi biri oldukça o adamdan hiç faydalanamayız.Hatırladığım kadarıyla kendi okulunu bile yoğun baskılar sonucu zorla yaptırdı.

Bütün ünlüleri biraraya toplayacak olan bizler değil ünlü birinin bu işe el atmasıyla ancak olur.

hatırlayın Kitap gecesini...

jean