Gönlümüzün Başkanı GALİP ÖZTÜRK

Başlatan bengülü, 01 April 2006, 17:25:46

« önceki - sonraki »

bengülü

Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Samsunspor'un deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı galibiyetine 50 bin YTL prim vereceğini açıkladı.Samsunspor'un her zamankiden çok bugün desteğe ihtiyacı olduğunu hatırlatan Galip Öztürk, "Samsun'un gururu Samsunspor'u desteklemek hepimizin görevidir. Zor bir dönemden geçen Samsunspor'un, Kayseri Erciyesspor maçından alacağı 3 puan için 50 bin YTL prim veriyorum" dedi.

Galip Öztürk, bu maçın galibiyetinden sonra alınacak 3 puanlara da prim vereceğini belirterek, "Futbolcularımızın teşvik edilmesi, bu takıma büyük bir motivasyon kazandıracaktır. Şimdi, Samsunlular için tek yürek olma zamanıdır" diye konuştu.
tşk sayın galip öztürk  gönlümüzün başkanı

erhan55

Gerçekten samsunun evladı samsunun dostu biri.Bizi gönülden destekleyen bir insan.Ulusoylar beklide işin içinde METRO var diye bunları yapıyor ama tek neden bu olamaz elbet diğer nedenleride başkanımız açıklamış.Ama herşeye rağmen biz bu tür insanları koruyalım.

yönetici

Galip Öztürk'ü "mafya" diye karalayıp şehirde istenmediği havasını oluşturanlara kapak olsun.

Bş.Belediyesi, alt belediyeler Samsunspor'a kalıcı kaynak sağlanması konusunda sorumluluklarını yerine getirmezken, deplasmana giden taraftara bile yardımcı olmaktan kaçarken, beğenmedikleri adam ne yapıyor görsünler.

Görsünler de bu işlerin laf değil gönül işi olduğunu anlasınlar.

King Of The North

Helal olsun bu zor günümüzde yapılan takımımızı olumlu şekilde motive edecektir inşallah.Gerçi futbolcularımız düşmeme meselesini şeref meselesi yaptılar ama olsun bu da güzel bir olaydır.
ALLAH UTANDIRMASIN DİYORUM.

yirmiuc

baha55

mafya olacaksın arkadas, olmazsan elin oğlu gelirsahanda  seni katleder  gider sende arkasından gazel okusun..fenere yapsalar ya  böyle azize adamın dişini sökerr...azize  tr  nin mafyasıı, istediği mça istediği hakem ,isteöediği  hakem   maç alamaıyoo..bu işler  böyleeee

samet

Alıntı yapılan: "yirmiuc"helal olsun.
bir de taraftarlar için otobüs veya otobüsler ayarlasaydı deplasmanlar için.
kardeşim daha önceki yazılarında galip öztürkü kötülemiştin.g.saraya yardım ettiği için...ben cevap yazmıştım samsuna galip öztürk kadar sahip çıkan varmı diye şimdi soruyorum 1.500 milyonluk şehirde bana bir kişi gösterin samsunspora yardım eden...o yüzden kimseyi karalamayalım icraata bakalım..isterse rusyaya yardım etsin benim takımıma sahip çıkıyoya ben ona bakarım...bir gün zaten başa gelcek...

Rentboy

3-4 otobüs kaldırmış erciyes maçına.daha ne yapsın.başkan da gelenleri engellesin ancak...

Forvetim

Eninde Sonunda,, Bu Kulübün Başkanı, Sayın Galip Öztürk
Teknik Direktörü de Sayın Tanju Çolak Olacaktır. Olmalıdır.
Samsuna Samsunlular yakışır...

beşnumara

Alıntı yapılan: "Forvetim"Eninde Sonunda,, Bu Kulübün Başkanı, Sayın Galip Öztürk
Teknik Direktörü de Sayın Tanju Çolak Olacaktır. Olmalıdır.
Samsuna Samsunlular yakışır...

galip öztürk in           tanju çolak out :lol:

supporter

Galip gelsin dertler bitsin.

Bu defa umarım önünü kesemeyecekler.

yaman55

cem and naz55

aldığımız bilgiye göre başkan adnan ölmez bu mesele benim şeref namus meselem oldu artık takımı çıkartmadan biryere gitmeyecem demiş sağlam bir KAYNAK...........

34 SS 1965

ıstanbuldakı taraftarlar ıcın ıyılık yapıyo bu konuda

south_london

başlatmasın şerefine eğer galip öztürk gelicekse bir saniye bile durmasın.