Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 July 2009, 23:25:23
5 milyon euro diyo abi bi de.yuhh be sen bize 5 milyon euro verdin mi cafcaf :D

Cavcav bu bir bakıyorsun dahi, bir bakıyorsun aptal oluveriyor işte.

14.basamak

AntZ

Alıntı yapılan: 14.basamak - 08 July 2009, 23:37:46
Vito Corleone gibi adam..

Ama bir türlü "baba" olamayı başaramayan, bizim Türk filmlerindeki gibi deterjan işine girip zengin olmaya çalışan bir tipleme olarak kaldı :)

14.basamak

22 yıldır diktatör gibi ama iyi yönetiyor kulübü....Allah uzun ömür versin Gençlerbirliği'nden ayrıldığında, Saddamsız Irak gibi yarım sezonda çöker Gençlerbirliği..

erdem

Alıntı yapılan: 14.basamak - 08 July 2009, 23:53:38
22 yıldır diktatör gibi ama iyi yönetiyor kulübü....Allah uzun ömür versin Gençlerbirliği'nden ayrıldığında, Saddamsız Irak gibi yarım sezonda çöker Gençlerbirliği..

harbi öyle olcak gibi.zamanla göreceğiz bakalım

Kaya

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 July 2009, 23:00:17
teklifi doğrudur da abi 3 yabancı falan muhabbeti yalandır diyorum.
ulan bu cavcav da her sene samsundan oyuncu almasa olmuyor haa.iyi ki bu sene cavcava birini kaptırmadık dedik :D

Bu konu kesinlikle doğru kardeşim ben de kulak misafiri oldum ve HAKKI başkan telefon görüşmesinde kesinlikle olmaz dedi zaten bir tek altyapımız var ona dokundurtmayız dedi ki ben HAKKI başkanın icraatlarını sevmem beğenmem ama inan takdir ettim.ayrıca yabancı konusuna gelince o da doğru hatta samsuna gençlerden bir kaç yöneticide gelerek görüşmelerede bulundu yani teklifte bulunuldu.sadece gençlerbirliğide değil istanbul takımlarınında istediğini duydum...

KocumVolkan

cavcav da otoriter adam ya.. kovdu gençlerbirliğinin tüm kadrosunu.. mehmet nasta dahil..
hatırlıyorum sezon sonu açıklmasını
-gençlerbirliği gibi bir kulup son haftada zar zor ligde kaldı.. hemde averajla... allah belalarını versin yedikleri ekmek haram olsun

gençlerbirliği hakkında bile böyle konuşuluyor..... keşke bizimkiler de takımımızın kıymetini bilse

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 09 July 2009, 03:19:07
cavcav da otoriter adam ya.. kovdu gençlerbirliğinin tüm kadrosunu.. mehmet nasta dahil..
hatırlıyorum sezon sonu açıklmasını
-gençlerbirliği gibi bir kulup son haftada zar zor ligde kaldı.. hemde averajla... allah belalarını versin yedikleri ekmek haram olsun

gençlerbirliği hakkında bile böyle konuşuluyor..... keşke bizimkiler de takımımızın kıymetini bilse
zaten bu sistem de otoriter olmasan ayakta duramazsın.iyi top oynamaktan ziyade  önce  masa da kazanman gerek.gençlerin nasıl ligde kaldığını gördük?antalya gol atmadı ankaragücü gol yedi?

sunbeam

Su ana kadar Bank Asya 1. Ligde transfer yapamayan tek takim biziz. Kiralik olupta geri gelen bile yok. ;)

http://www.transfermarkt.de/de/wettbewerb/TR2/1-lig/transfers/transferuebersicht.html

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: sunbeam - 09 July 2009, 09:46:43
Su ana kadar Bank Asya 1. Ligde transfer yapamayan tek takim biziz. Kiralik olupta geri gelen bile yok. ;)
bundan sonrada bir halt olmaz.aha 1 ay kaldı nerdeyse lig başlayacak

Kodalak

bu döneme yetişmezse bile devre arası yapalım en azından,zaten bankasyada 2 yarı çok çetin geçiyor

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kodalak - 09 July 2009, 09:58:26
bu döneme yetişmezse bile devre arası yapalım en azından,zaten bankasyada 2 yarı çok çetin geçiyor
ona da razıyız ama bir ışık yok.hep MIŞ lı haberler

germencisse

6 oyuncu ile anlaşma sağlanmış ama mehşur tahtamız kalkarsa..

YaşarDoğu

Bugünkli Haber gaztesinde gördüm

Alibeyköyün altyapısından Gökhan Kırıkkaya diye bir uşak almışız.Bilgiis olan varsa paylşasın bizimle.

sunbeam

Tahta kalakana kadar o oyuncular sözünden dönerler. Eger yine hic transfer yapamazsak isimiz cok zor bu sene. Turgut'a Antep talip olmustu, ama Antep 1 milyon yerine 500 bin TL önermisti? O is kesin yattimi? Kalacakmi yoksa satmayimi düsünüyor takimimiz?