Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Alıntı yapılan: 14.basamak - 08 July 2009, 22:01:17
Bu sezon, yönetimin ligdeki hedefi ne? Çok merak ediyorum!

Transfer konulari netlesmeden bir hedef koymak zor. Ilk hedef transfer yapabilmek su an.

beşnumara

mert sözüm sana değil ama emre balak'ı geçen sene parasını veremedik diye kaçırdık bir de bu sene hacettepeden 3 kişi alacağız bunlardan biri de emre olacak öyle mi? yok yaaa emreyle beraber 4 oyuncu versinler kabul edelim.emreyi kimse saymasın bu 3 oyuncunun içinde

Amsterdamli

Emre Balak efendi cocuktur. Kendisine sahip cikilsaydi hicbiryere gitmezdi. Samsunspordan istemeyerek ayrilmistir. Samsunlu olmadigi halde Genclerbirliginde 55 numara giyiyordu gecen sene.

beşnumara

emreyi bend e çok severdim daha doğrusu hala severim.malesef bizim buralarda olmamızın tek nedeni de yönetimlerin beceriksizliği.emrenin gitmesi gerekiyordu veya bizimkilerin emreye parayı vermesi gerekiyordu.sonuçta ailesi futola karşıydı.röportajında samsunsporun seçmelerine arkadaşından borç alarak gelmişti.babası desteklememişti.bu durumda olan adam ne yapacaktı ya.emre en iyi kararı verdi ama biz konuşuruz işte samsunsporda kalsaydı falan diye.hiç oynamayıp da yüzlerce milyarı alanların yanında emreye gerçekten ayıp edildi.

AntZ

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 08 July 2009, 22:37:03
Emre Balak efendi cocuktur. Kendisine sahip cikilsaydi hicbiryere gitmezdi. Samsunspordan istemeyerek ayrilmistir. Samsunlu olmadigi halde Genclerbirliginde 55 numara giyiyordu gecen sene.

Açıkçası o ya da bu şekilde gittiği zaman gittiğine en çok üzüldüğüm futbolcuydu ama Emre konusu da yok zaten teklifin içinde.

AlıntıBaşkan Hakkı Tomaç´ı arayan Cavcav, "Berat´ı bize verin, Haccettepe´nin kadrosunda yer alan 3 yabancı futbolcuyu size verelim" dedi.

Hepsi bir yana 2 de tamam da 3. yabancı ne onu pek anlamadım. İlhan Cavcav bizi hala süper ligde sanıyo galiba.

beşnumara

abi haber hangi gazetede verildi? haber mi? haberse hiç tartışmayalım zaten gerek yok.

AntZ

AntZ

Haber başkanın ağzından yazılmış, yazan haber de olsa doğruluk payı vardır diye düşünüyorum ama.

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 08 July 2009, 22:58:45
Haber başkanın ağzından yazılmış, yazan haber de olsa doğruluk payı vardır diye düşünüyorum ama.
teklifi doğrudur da abi 3 yabancı falan muhabbeti yalandır diyorum.
ulan bu cavcav da her sene samsundan oyuncu almasa olmuyor haa.iyi ki bu sene cavcava birini kaptırmadık dedik :D

safser

berat bizim mahallede oturuyo görürsem sorarım abisine var mı gerçekten teklif diye :)

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 July 2009, 23:00:17
teklifi doğrudur da abi 3 yabancı falan muhabbeti yalandır diyorum.
ulan bu cavcav da her sene samsundan oyuncu almasa olmuyor haa.iyi ki bu sene cavcava birini kaptırmadık dedik :D

Cavcav'ı sevmiyorum ama gerçekten taktir ediyorum. Kendi kulübü için doğru işler yapıyor, biz sevmiyorsak zaten adam bizden iyi adamları alıp götürdüğü, ucuz fiyata kulübüne kazandırdığı için sevmiyoruz. Yalnızca bizden değil nerde yetenekli adam var kokusunu alıyor. Bir zamanlar biz kapardık genç ve yetenekli adamları. Keşke şimdi de  bizimkiler biraz örnek alsa...

eLLis

Cavcavda troisiyi kaptırmış eheh  :P

AntZ

08 July 2009, 23:23:26 #328 Son düzenlenme: 08 July 2009, 23:25:50 Ant55
Alıntı yapılan: eLLis - 08 July 2009, 23:19:09
Cavcavda troisiyi kaptırmış eheh  :P

Evet ya, birde 5 milyon versinler alsınlar diyor, adamın sözleşmesinde madde varmış şu kadar parayı getirirse serbest kalır diye. Milletin açıklarından faydalanırken iyi, kendin açık verince etik değil.  ;D Bizim ahımız tutmuş olmasın  ;)

Ama malesef bu işler ah a maha bırakmaya gelmiyor, işini sıkı tutacaksın sonra ah çekmeyeceksin.

Benzer bir sorunu geçen sene Isac te de yaşadılar.

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 08 July 2009, 23:23:26
Evet ya, birde 5 milyon versinler alsınlar diyor, adamın sözleşmesinde madde varmış şu kadar parayı getirirse serbest kalır diye. Milletin açıklarından faydalanırken iyi, kendin açık verince etik değil.  ;D Bizim ahımız tutmuş olmasın  ;)

Ama malesef bu işler ah a maha bırakmaya gelmiyor, işini sıkı tutacaksın sonra ah çekmeyeceksin.
5 milyon euro diyo abi bi de.yuhh be sen bize 5 milyon euro verdin mi cafcaf :D