Düşsekte yanlız bırakmayalım bu takımı

Başlatan yaman55, 30 March 2006, 23:59:30

« önceki - sonraki »

yaman55

arkadaşlar küme düşsekte her maça gidelim hep destek tam destek asla umutsuzluğa kapılmayalım samsunsporumuzun üstünde oyunlar oynanıyor bu oyunları ancak taraftar desteğiyle bozarız,,,kahrolsun BİZANS
EN BÜYÜK SAMSUN

Gurbetci Bülent

Nedemek düssekde yanliz birakmayilim bu takimi , düssek daha cok kilitlenecek takim bu birligi artik kimse bozamaz.
Düsdügümüz gibi cikacak bu takim ama öyle cikacakki süperligin tozunu artiracagiz.
Ne olursa olsun benim samsunspor sevgim tek süperlig icin degil her lig icindir.
Bu takim asla yanliz kalmayacaktir.

yaman55

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"Nedemek düssekde yanliz birakmayilim bu takimi , düssek daha cok kilitlenecek takim bu birligi artik kimse bozamaz.
Düsdügümüz gibi cikacak bu takim ama öyle cikacakki süperligin tozunu artiracagiz.
Ne olursa olsun benim samsunspor sevgim tek süperlig icin degil her lig icindir.
Bu takim asla yanliz kalmayacaktir.

helal sana kardeş işte senin benim gibiler oldukça bu takım yanlız kalmiyacak ALAYINA İSYAN İNADINA SAMSUN

yaman55

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"AMATÖRE DÜŞSEK BU RENKLERİN PEŞİNİ BIRAKAN ŞERESİZDİR ÖLENE KADAR SAMSUNSPORLUYUZ

bir teşekkürde sana kardeşim hakemler acaba rahat rahat uyuyabiliyormu bunca hatadan sonra bir takımın kaderinlen bukadar oynanılmazki stadda sinir krizi geçiriyoruz her maç

55samsunlu55

Biz Samsunsporla gözümüzü açtık, Samsunporla da kapayacağız. İsterlerse amatör lige düşürsünler.

samet

kafanızı yormayın.güzel günler çok yakın.düşsek bile bunda bir hayır vardır...ileride eski günlere geri döneceğiz.çok yakın...

King Of The North

Samsunsporumuzdan başka takım tutarsam en adi şerefsizim kendi payıma.Ama düştük demek için çok erken,güzel günler göreceğiz inşallah hele bu seneyi bir atlatalım.

oğuzhan55

Samsunspor'a her zaman EVET Samsunspor üzerinde oyun oynayanlara her zaman HAYIR.

HERŞEY SAMSUNSPOR İÇİN.Ligde kalacağız.

KotuCocuk55

düşmek mi! hahahahaha...!
çok komik geçin bu işleri kardeşim!

south_london

hiç aklından bile geçmiyorumu düşmek bu kadar eminsin yani düşmeyeceğimizden dimi.bu haftada kazanamayalım yine gülermisin düşmeye.sene sonuda gülücekmisin?

King Of The North

KotuCocuk55 kardeş dalga geçmiş bence cümlelerin sonunda ünlem kullanmış,düştük diyor o anlamda yazmış bence.

yirmiuc

bengülü

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"GALİP ASAL DİYE FEDERASYON ÜYEMİZ VAR yönetim kurulu üyesimi yoksa TFF de çaycımı anlamadım gitti şunu samsunda gören varsa tepki versin

samsunlu olarak üç tane yönetimde adam var 1 galip asal 2. ankaragücü delegesi bafralı 3. samsun eski millet vekili şu anda isimlerini hatırlayamıyorum bafrada bafra gazetesinde okumuştum samsunspor hiç bir zaman benim gönlümde hiç düşmezde düşmeyecekte samsunspor nerde olursa olsun hep yanındayız

yaman55

üzüntünde sevincinde seninle birlikte

berusa55

bu takım amatörde de oynasa benim ruhumdur samsunspourum!var mı ötesi!her zaman her yerde SAMSUNSPOR'luyuz!