Doğu Türkistan'da Çin Mezalimi

Başlatan mehmet yılmaz, 07 July 2009, 15:07:23

« önceki - sonraki »

europe_55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 07 July 2009, 15:08:31
KAHROLSUN ÇİN !!! YAŞASIN DOĞU TÜRKİSTAN !!! YAŞASIN TURAN !!!

Pergani 55

07 July 2009, 22:05:05 #16 Son düzenlenme: 07 July 2009, 22:11:22 Pergani 55
Uygur Türkü ölmedi ölmeyecek yaşasın Uygur Türkü yaşasın Bagımsız Türkistan.Uygur kardeşlerimize Yüce Allah'tan yardım diliyorum.Ey kimsesizlerin kimsesi sonsuz merhamet sahibi Yüce Rabbim Uygur kardeşlerimize siyasi ve ekonomik bagımsızlıklarını nasip eyle.Zalimi de galip getiren sensin ama sen her zaman inananlardan yanasın.Müslüman soydaşlarımıza da yardım et.
Eminim ki yakın bir gelecekte Çin denen pisliklerden Dogu Türkistan temizlenecektir. Türkün tokadını yemeyeli çok oldu. Çinliler yine azdı ama yakındır Türkün intikamı. gazabımızdan kurtulamayacaksın yaramaz kahbe Çin soyu bu sefer seni Çin Seddi de kurtaramayacak zaten kurtaramamıştı. dualarımız sizinle sevgili soydaşlarımız...
Çin kaynaklarına göre 8 milyon ama gerçekte 35 milyonun üzerinde Türkün yaşadıgı bu toprakların Çin işgalinden kurtulması için Rızaenlillah el-Fatiha

berusa55

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 07 July 2009, 22:05:05
Uygur Türkü ölmedi ölmeyecek yaşasın Uygur Türkü yaşasın Bagımsız Türkistan.Uygur kardeşlerimize Yüce Allah'tan yardım diliyorum.Ey kimsesizlerin kimsesi sonsuz merhamet sahibi Yüce Rabbim Uygur kardeşlerimize siyasi ve ekonomik bagımsızlıklarını nasip eyle.Zalimi de galip getiren sensin ama sen her zaman inananlardan yanasın.Müslüman soydaşlarımıza da yardım et.
Eminim ki yakın bir gelecekte Çin denen pisliklerden Dogu Türkistan temizlenecektir. Türkün tokadını yemeyeli çok oldu. Çinliler yine azdı ama yakındır Türkün intikamı. gazabımızdan kurtulamayacaksın yaramaz kahbe Çin soyu bu sefer seni Çin Seddi de kurtaramayacak zaten kurtaramamıştı. dualarımız sizinle sevgili soydaşlarımız...
Çin kaynaklarına göre 8 milyon ama gerçekte 35 milyonun üzerinde Türkün yaşadıgı bu toprakların Çin işgalinden kurtulması için Rızaenlillah el-Fatiha

Amin kardeşim amin...

Sioux

ölenlerden çok tütuklananalra acıyorum ben, her türlü işkence olur çin indanlarında. dünyanın en yalak, en yağcı milletidir çinliler. birgün doğu türkistan da bağımsız olacak.

Sercan

Onları bizden çin seddi bile koruyamadı yeterki birlik olalım...

HoliganSamSunLu

ölü sayısı 1000 i yaralı sayısı 3000 i aşmış durumda ve Türkiye dahil Tüm dünya ülkeleri seyirci...

Bu Zulmü Yapan Kadar Sessiz Kalanında ALLAH belasını versin...

55.hakan

ÇİN nüfusuna güveniyor herhalde bir yerde birkaç günde ölü sayısı 1000 e yükselecek ve susulacak yazık...

HoliganSamSunLu

bu katliam bu günmü başladı bu günmü oldu Yıllardır kanayan yara Doğu Türkistan Müslüman Türklerin Sessiz Çığlığı...

HoliganSamSunLu

Son Dakika Bilgisi Kaynak : Bağımsız Doğu Türkistanlılar Birliği Genel Başkanı Abdülmecit Avşar

Hualin bölgesinde

10 bin Çinli,

70 Uygur Türkünü öldürdü.

Çinlilerin, yeni bir katliam için toplandıkları haberlerini alıyoruz.

Katliamların devam etmesinden endişeliyiz.

Bu bilgi dünya kamuoyuna ilk defa bizim aracılığımız ile duyuruluyor.

Uluslararası kamuoyunun bu katliama göz yummamasını arzu ediyoruz.''

HoliganSamSunLu

Sercan

Eğer bizim ülkemizde destek çıkmasın bizede lanet olsun...

Sadece Samsunspor

08 July 2009, 01:27:16 #26 Son düzenlenme: 08 July 2009, 11:23:37 samsuni
Bizim devletimizi şuana kadar müdahele etmesi gerekirdi neden böyle sessisiz anlamıyorum, tabii bu iş davosta one minute demeye benzemiyo demi, işe gelince herkes suskun, uyuma devlet vatandaşlarımız orada ölüyor

kaptan 55

08 July 2009, 09:03:02 #27 Son düzenlenme: 08 July 2009, 15:12:58 kaptan 55
atalarımızın korkusuna dünyanın en büyük seddini yapanlar akıllı olun torunlarının kafasını bozmayın hükümetinde bu konu ile ilgili acil girişimler başlatmasını bekliyoruz.elbet bir gün TAM BAĞIMSIZ DOĞU TÜRKİSTAN

Kodalak

Allahümme salliala seyyidina muhammeddün ve ala ali seyyidina muhammed

Allah oradaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun,

Bedrin aslanları imdatlarına yetişsin.

Allahümme salliala seyyidina muhammeddün ve ala ali seyyidina muhammed

europe_55

Yüce Allah oradaki soydaslarimizin, kardeslerimizin yardimcisi olsun.
Biran önce diger ülkelerden tepki gelmeli.
Özellikle biz ülke olarak tepki gösterip, soydaslarimiza destek olmaliyiz.

Gün birlik günüdür!!!