Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Kais

kampa girdik hala transfer yok. :-\

JohnAbruzzi

Ya ne var su turgutta anlamıyorum ya gelecegin yıldızı olucak adam siz bole arkasından konusun.Hayranırıyım turgutun gelcekte cok büyük klüplerde oynuyacak bundan eminimim onun sayesinde kac mac aldık gecen sene.Dier takımlardan kimle konussam soyle diyolar sizde bi turgut dogan var o adam cok iyi oynuyo yıldız olur diolar.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 03 July 2009, 10:24:21
Ya ne var su turgutta anlamıyorum ya gelecegin yıldızı olucak adam siz bole arkasından konusun.Hayranırıyım turgutun gelcekte cok büyük klüplerde oynuyacak bundan eminimim onun sayesinde kac mac aldık gecen sene.Dier takımlardan kimle konussam soyle diyolar sizde bi turgut dogan var o adam cok iyi oynuyo yıldız olur diolar.
fm 09 dakı turgutsa dedıgın dogrudur ;D

AntZ

03 July 2009, 10:42:27 #198 Son düzenlenme: 03 July 2009, 10:44:25 Ant55

Kendi futbolcumuza destek olalım sözüne bir nebze hak veririm de, şimdi her maçını tribünden izleyen adamlara değilde arada D spor da atamadığı değil sadece atılan golleri gören diğer takımlardan konuştuğun kişilere mi inanalım?

Kendi futbolcularımıza güvenelim diyoruz, eyvallah, şahsen fazlasıyla şans verildiğini düşünüyorum. Ama biraz da elalemin taraftarının sözünün yanında kendi taraftarımızın sözüne güvensek  ;)

Sercan

Eğer turgut oynarsa Ramazan ayında tribündeki herkes onun yüzünden günaha girecek...

pitbul055

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 03 July 2009, 11:10:17
Eğer turgut oynarsa Ramazan ayında tribündeki herkes onun yüzünden günaha girecek...

Kais

bence bu sene daha tecrübe olur.inaşallah iyi olur diyelimde iyi olur inşallah  :P

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

bu çocuk okumaz.boşuna para vermeden sanayi ye gönderelim de bir meslek sahibi olsun yaşı başı geçmeden?

Shane_Falco

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 03 July 2009, 11:10:17
:D:D:D süpermişş

55.hakan

Temliklerde çözüm arayışı ...

06 Temmuz 2009 / 11:46
Temliklerde çözüm arayışı sürüyorSamsunspor'da alacakları olduğu için Türkiye Futbol Federasyonuna temlik koyduran ve bu nedenle transfer tahtası kapalı olan Kırmızı-Beyazlı ekipte eski futbolcuların sorununun önümüzdeki hafta içerisinde çözüme kavuştural

Eski Samsunsporlu futbolcularla tek tek görüşen yönetimin bazı oyuncularla anlaşmaya vardığı ancak bir iki oyuncuyla ufak pürüzlerin yaşandığı öğrenildi. Öte yandan Eski Samsunspor Yöneticisi Galip Asal'ın girişimleri sonucunda eski Samsunsporlu oyuncu Adnan Göngör ile temlik sorunun ortadan kalktığı ifade edildi.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=25867

ha gayret olacak ha gayret..... :-X

cezayir55

acilsa bile cok fazla transfere gerek yok

cezayir55

Kodalak

İnşallah bu sorun çözülür,transfer yaparız o zaman daha iddialı olurz bu ligde...

Yoksa başarısızlık olunca ilk sığınacakları liman transfer yapamamak olacak...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

İnşallah bir iki takviye yaparız hayırlısı ile.zaman daralıyor.samimi bir şekilde bu sorun için çalışsınlar da,sonuçta olmayacaksa da şartları zorladıktan sonra olmayacak olsun.elbet bir kenara yazılır bu samsunsporumuzun geleceğine engel olan hainler?

Ollivanders

Kaybettirdiği maclar saymakla bitmez !!! O yuzden konusmaya gerek yok