Önümüzdeki Sezon 55 Numaralı Formayı Kim Giysin ?

Başlatan HoliganSamSunLu, 25 January 2009, 14:09:43

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

En iyisi yazı tura çekelim.kimsenin kalbi kırılmaz.olmadı bir daha referandum yapalım.kim giyerse giysin de adam gibi oynasın bize yeter

kaan

germencisse

arkadaşlar yanlış anlamayın ama biliyorum 55 numaranın ne kadar değerli bir numara olduğunu her baba yiğidin taşıyamayacağını...ama iş numarada gitmiyor şu anki takımın gidişatına göre o numaranında hakkını verecek adam yok..güzel bir işlem yapılmış taraftarlara oylama ile sunlmuş güzel bir şey ama fazlada üzerinde durulması gereken bir konu değil..daha da önemli ne konular var..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

55.hakan

55 o kadar güzel , formaya kıyafete o kadar yakışan bir sayı ki bütün Türkiye giyiyor.biz farkında olmadan reklamımız yapılıyor aslında...takıma gelince;sahada yürüyecek, aslanlar gibi çarpışmayacak ,sahada laubalilik yapacak, idmanı terketecek bir adam giymesin... bize zeka ahlak ve başarı bakımından yakışacak bir adam giysin...o da şu an için murat yıldırım gözüküyor

eski55

Alıntı yapılan: germencisse - 29 June 2009, 23:18:47
ben resmen bıraktı diye biliyorum ama..yeniden bi yerlerde oynasa ble bu saatten sonra bir cacık olmaz...
senin hıyarlarından daha iyi cacık olur merak etme...

HoliganSamSunLu

serkan TOSBA gibi olmuş ondan ne fayda olur serkanın kalbimizdeki yeri ayrı tabiki ama eçti ondan bakmadı kendine

eski55

holigan kardeşim git o zaman onu o hallere getiren yönetici bozuntularına sor   bazı şeyleri.kralı dışladılar kimsenin gıkı çıkmadı .bizim lafımız onadır... geçen sene altay maçında yaşanlaları herkes merak ediyor.. adam olan açıklasın ...

HoliganSamSunLu

yaa bırak şimdi serkan sütten çıkmış akkaşıkmı adam antreman nedir aklına gelmiyor 2-3 gün tesislere uğramıyor yönetimse yönetim serkana gitmi dediler ...

eski55

ne deediya sen ne biliyosunda konuşuyosun ben sana bazı gerçekleri anlatmaya çalışıyorum .ama sen galiba anlamak istemiyorsun ..

serce055

CELİL GELSE İMPARATOR DİYE TEZAURAAT YAPAR BÜTÜN TARAFTAR
55 KLASİKLER ARASINDA EN GÜZEL CELİLE YAKIŞIYORDU
55 OLMASINI ÖNEMLİ DEĞİL BENCE SAMSUNSPORDA FORMANIN HAKKINI VERSİNLER YETER
ZATEN HER MAÇTA 10 KİŞİ ÇIKIYORUZ HER MAÇA RAKİP TAKIM 12 KİŞİ ÇIKIYOR SAMSUNSPOR
YETER ARTIK BE TURGUT  GİT ARTIIIIIIIIIK BEN SANA SORMUŞTUM MERSİNLİYİM DEDİN GİT ARTIK MEMLEKETİŞNDE OYNA BE YAZIK GÜNAH BU SAMSUNSPORA  SAMSUNSPORA İYİLİK YAPMAK İSTİYORSAN GİT SENİN YAPTIĞINI DÜŞMAN BİLE YAPMAZ
HE BU ARADA ÖZKAN SERÇEDE KİMDİR

germencisse

Alıntı yapılan: serce055 - 02 July 2009, 22:25:39
ZATEN HER MAÇTA 10 KİŞİ ÇIKIYORUZ HER MAÇA RAKİP TAKIM 12 KİŞİ ÇIKIYOR SAMSUNSPOR
YETER ARTIK BE TURGUT  GİT ARTIIIIIIIIIK BEN SANA SORMUŞTUM MERSİNLİYİM DEDİN GİT ARTIK MEMLEKETİŞNDE OYNA BE YAZIK GÜNAH BU SAMSUNSPORA  SAMSUNSPORA İYİLİK YAPMAK İSTİYORSAN GİT SENİN YAPTIĞINI DÜŞMAN BİLE YAPMAZ

dediklerinde haklısında fazla ağır konuşma bence..

Kaya

Alıntı yapılan: serce055 - 02 July 2009, 22:25:39

küçük harflerle yazarsan daha iyti olacak sanırım,ayrıca siteye yeni üyesin hoşgeldin ama bakıyorum da celil dışında SAMSUNSPOR ile ilgili hiç bir konuda yorumun yok birazda SAMSUNSPOR la ilgilensen diyorum....

beşnumara

samsunlu adam samsunda mersinli adam mersinde mi oynayacak arkadaşım bu nasıl bir anlayış. turgutu biz de istemiyoruz ama mersinli diye veya tarsuslu diye kendi bölgesinde mi oynayacak.anlıyorum sinirlisin ama anlayışın çok farklı.ayrıca bundan sonra da küçük harflerle yazarsan çok daha iyi olur.
özkan serçe değilsen gerek yok cevaplamaya.