Teknik Direktör Turhan Özyazanlar; sportif direktör İsa Turan...

Başlatan berusa55, 29 June 2009, 15:43:19

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Yardımcılığına Veysel Beşik ve Mesut Çalışkan getirilmiş.

Kaynak: www.samssunspor.org.tr

Kais

ben bu sene değilde bir dahaki seneye kesin çıkarız gözüyle bakıyorum.bunu yazıyorum.geçen sezondan beri söylemiştim.sonra demedi demeyin:D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kais - 29 June 2009, 19:50:37
ben bu sene değilde bir dahaki seneye kesin çıkarız gözüyle bakıyorum.bunu yazıyorum.geçen sezondan beri söylemiştim.sonra demedi demeyin:D
kais sen yine bu seneye yaz süper lig işini.ne yapalım umut işte.

Kais

gönül ister ki bu sene olsu.ama gerek otopark gerek diğer projeler olsun bu sene olucak.destek olunca seneye süper lig deyiz.İnşallah.

Tufan

yeni hocamız genç futbolcularla oldukça fazla çalışmış biri. bizim gençlerede sözünü geçirirse istediklerini yaptırırsa güzel bir sezon geçirebiliriz.
şu tahta açılsa 3 tane ilk 11 oynayacak tecrübeli oyuncuyla uçarız. inşallah güzel sıkıntısız bir sezon geçiririz...

serkancengiz

Yeni hocamız hayırlı uğurlu olsun. Bu sene benimde içimden süperlig geçiyor tüm arkadaşlarıma bu sene Samsunsporumu izleyin diyorum

KocumVolkan

beyler hocanın parasını galip öztürk verdi diyorlar doğru mu ?

cem and naz55

hocamızın arkasında sonuna kadar durmamız gerekiyor bu arada tahtanın bir türlü açılmamasından dolayı görüştüğümüz ilyas başka takıma gitti bu tahtanın açılması için elimizi çabuk tutmamız gerekir
caner hay ben senin...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

29 June 2009, 21:21:43 #53 Son düzenlenme: 29 June 2009, 21:24:43 Bir Sevdadýr Samsunspor
Lan caner bu tahta kalmazsa senin yüzünden,transfer yapamayıp,ligde son sıralara demir atarsak,samsun a gelme bir daha.senin o tahtanı ?

kuzey55

koskoca samsunspor gtü boklu bir adamın yüzünden transfer yapmayack durumda kalmaz.mutlaka kulağını çekecek biri çıkar ve o tahta açılır...

Pergani 55

red_white

samsunmania

Hocamızla ilgili eski bir yazıya ulaştım. Zor görevlerin üstesinden gelmiş yazılanlara göre.

Turhan Özyazanlar

Belki de onunla ilgili ilk yazanlardanım. "Başarılı olayım ama vitrinde takımım olsun" diyen biri. Göz önünde olmak gibi bir hevesi yok. Esas işi Metalurji Mühendisliği. 1956 Ankara doğumlu. 1975'te F.Bahçe'de futbola başlayan Özyazanlar, 1985'te Lüleburgazspor'da noktayı koymuş. Asıl başarısı teknik direktörlükte olmuş. Bu kadar başarının gündeme gelmemesi ilginçŞimdi Süper Lig'de olan İstanbul BŞB'yi 5.5 yılda 2. Amatör'den Bank Asya'ya o taşımış. Özsahrayıceditspor'u amatörden 3. Lig'e, Alibeyköy'ü 3. Lig'den 2. Lig'e, Güngören Belediye'yi 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e o taşımış. Arada çalıştırdığı çok takımlar da olmuş.
Onu bu kadar başarısıyla yazdıktan sonra ona ait şu cümlesiyle konuyu noktalıyorum: "Sonucu çalışma belirliyor. Orada şansın rolü yok!" Başka lafa gerek var mı? Turhan Özyazanlar'ı alkışlayın yeter!..

http://www.fotomac.com.tr/2008/11/29/yaz1692-50180-118.html

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 29 June 2009, 21:11:08
beyler hocanın parasını galip öztürk verdi diyorlar doğru mu ?

Haber gazetesini kaynak olarak alırsak Galip Öztürk verecekmişşşş....

Kaya

Hayırlı uğurlu olsun kulüp yapımıza baktığımızda uzun zamandır istikrarı yakalayamadık her sene bir hatta bir kaç hoca ile yola devem ettik turhan hoca istikrarı seven bir çok kez alt lig den bir hatta bir kaç üst lige takım çıkarmış deneyimli bir hoca umarım uzun soluklu,başarılı bir turhan Özyazanlar dönemi geçirir ve hedeflediğimiz noktaya ulaşırız