Kayserispor maci sonrasi olaylar!

Başlatan ender, 26 March 2006, 20:19:57

« önceki - sonraki »

ender

Bu olaylarin boyutu nedir? Yurtdisinda oldugumdan bilgim yetersiz ve bu serefsiz ulusoy ve ekibi ne ceza verecek?

yönetici

jean

bizim serkan kime vuruyor hakememi ?

jean

arkadasim ne oluyor sana ya sanki maci ben katletim soru sordum sadece serkan kime vuruyor diye maci gorurdum ama buradayim ne yapim

bluegreen55

arkadaşlar bu görüntüleri nerden aldınız umarım yayıncı ekip yakalamamıştır.siz      yinedetedbir olsarak bu resimleri kaldırın belki yayınlanmaz yada yakalanmamıştır burda gözükmesin serkanın vuruş anı.

yönetici

Alıntı yapılan: "bluegreen55"arkadaşlar bu görüntüleri nerden aldınız umarım yayıncı ekip yakalamamıştır.siz      yinedetedbir olsarak bu resimleri kaldırın belki yayınlanmaz yada yakalanmamıştır burda gözükmesin serkanın vuruş anı.

Resimler www.ntvmsnbc.com sitesinden alınma ne yazık ki..
Yalnız burada vuramadı sonradan sanırım..

baha55

çok merak ediyorum kaç nasıl bi ceza  alacagız. 4 hafta önceki diyarbakırda olan olaylar kriter alınırsa onların yaptıgına göre biz hiç  bişey yapmadık..onlar 3  maç aldıysa biz sadece para cezası alırız...federasyonun bize verecegi ceza  bence bize kars niyetlerini belirleyecek...

ali ihsan

Saha kapatılacak bir şey olmadı para cezası alırız ancak Serkan Aykut 5 maçtan az ceza alırsa şükredelim.Federasyonun da..........

Forvetim

hiçbir ceza verileceğini sanmıyorum sadece para cezası gelir o da sahaya yabancı madde atıldığı için yoksa hakemi zaten polis korudu, üstüne yüründü vurmaya teşebbüs edildi ama vuran olmadı, bize ceza vereceklerine hakeme bu maçı neden bu duruma getirdin diye ona ceza verilmelidir, yapan yaptığıyla mı kalacak, başkan girişimde bulunup bu hakemin ihracını istemelidir..bundan sonra maçlara çıkmamalı ve ağır ceza verilerek, vermediği penaltıların hesabı sorulmalıdır...

55samsunlu55

benim en büyük korkum, serkan'a ve samsunspor'a ağır ceza verilmesi. çünkü bu seneki ulusoy federasyonunun tutumu bizi ligden düşürmeye yönelik. korkarım diyarbakır'a vermedikleri cezayı bize verecekler. İnşallah korkularım yersizdir.

timofte

Maçtan sonra stad dışından birkaç resim.

Amsterdamli

Alıntı
Serkan: "Özür diliyorum"
Samsunspor-Kayserispor maçı sonrasında orta hakem Kuddusi Müftüoğlu'na tepki gösteren Samsunsporlu oyuncu Serkan Aykut, yaşananları ''olmaması gereken şeyler'' olarak değerlendirerek, ''Bana yakışmadı. Bir hatam olduysa tüm kamuoyundan özür diliyorum'' dedi.

Serkan Aykut, bugünkü çalışma öncesinde yaptığı açıklamada, karşılaşmaya büyük stres altında çıktıklarını ve haftalardır kazanamamanın verdiği gerginlik nedeniyle üzerlerinde büyük bir baskı olduğunu ifade etti.

Buna hakem hatalarının da eklenmesi nedeniyle son haftalarda mağdur duruma düştüklerini anlatan Aykut, şunları kaydetti:
''Haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz. Bu ilk kez de olmuyor. Haftalardır gelen hakem hataları üzerimizde baskı oluşturdu. Bu maçta da verilmeyen penaltılar ve hakem hataları vardı. Bu tüm kentteki insanların hayatı ile oynamak gibi bir şey. Bunun verdiği stresle maçtan sonra bazı istenmeyen şeyler yaşandı.'' Doğrudan hakeme fiili saldırı gibi bir niyetleri olmadığını belirten Aykut, ''İçimizdekilerin tepkisi bu. Olmaması gerekirdi, ama öyle bir an geliyor ki kendinizi tutamıyorsunuz. Bana yakışmadı. Bir hatam olduysa tüm kamuoyundan özür diliyorum'' diye konuştu.

Kaptan Celil ise morallerinin bozuk olduğunu belirterek, ''Hep söylüyoruz, ama zarar gören taraf biz oluyoruz. Kayserispor maçı kadar önemli olan Çaykur Rizespor maçı var, ona konsantre olmak istiyoruz'' dedi.

Kaleci Kerem de kimseyi itham etmek istemediğini, ancak hakemlerin hataları nedeniyle mağdur durumda kaldıklarını ifade ederek, ''Hakemlerin art niyetli olduklarını inanmıyorum, ama yapılan bu hatalar bundan sonra onların da dikkatini çekecektir'' diye konuştu.

Bu arada, dünkü maçta yaşananları ve son haftalardaki hakem hatalarını değerlendirmek bir araya gelen yönetim kurulunda bazı kararlar alınması bekleniyor.

Clint_Eastwood

Alıntı
Samsunspor'un tecrübeli kaptanı Serkan Aykut Kayserispor maçının sonunda yaşanan olaylar için tüm futbol kamuoyundan özür diledi. Aykut, "Yaşanan olayların olmaması gerekliydi. Yaptığımız hareketler bana ve takım arkadaşlarına yakışmadı. Bizim hakeme fiili saldırı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Olanlardan dolayı tüm futbol kamuoyundan özür diliyorum" dedi.

'HAKEM ÇOK HATA YAPTI'
Samsunspor'un özellikle Fenerbahçe maçından itibaren haksızlığı uğradığını belirten tecrübeli futbolcu, "İkinci yarı itibariyle sezona çok iyi başladık, ta ki Fenerbahçe maçına kadar. O maç ve ondan sonra oynanan bütün maçlarda bahariz hakem hatalarıyla yenildik. Kayserispor maçında da bunlardan birisi oldu. Biz de bir anlık sinirimize yenik düştük" diye konuştu.

'ÖZÜR DİLİYORUZ'
Hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun verdiği hatalı kararlarda tüm kentin hayatıyla oynadığını belirten Aykut, "Müftüoğlu inanılmaz kararlar verdi. İlk Celil'in düşürüldüğü pozisyon kesinlikle penaltıydı ama hakem devam kararı verdi. Daha sonra da Caner'in pozisyonu. Hakem bu pozisyonları vermeyince maçta tansiyon arttı. Yinede o olayların yaşanmaması gerekirdi. Herkesten özür diliyoruz" dedi.

'BİZ YARDIM İSTEMİYORUZ'
Serkan Aykut, "Hakemlerden bize yardım etmesini istemiyoruz. Sadece adil bir yönetim istiyoruz. İnşallah bundan sonra dikkatli olurlar. Herkes alnının teriyle hak ettiği puanı alır. Daha önce takım kaptanı olarak futbolcu kardeşlerime ağabeylik yapıyordum. Onların moralleri bozulmasın diye fazla itirazlarda bulunmuyordum. Ama öyle bir an geldi ki kendimi tutamadım. Yaptıklarımız yanlıştı ama hakem maçı adil yönetseydi bunlar yaşanmazdı" diye konuştu

ngonge

serkan pfdk tedbir e sevketmiş. yarın oynamayacak.