Teknik Direktörümüz Büyük İhtimalle Turhan Özyazanlar

Başlatan mehmet yılmaz, 23 June 2009, 00:20:28

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

28 June 2009, 13:53:18 #135 Son düzenlenme: 28 June 2009, 13:54:54 Bir Sevdadýr Samsunspor
Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 June 2009, 13:40:45
ben de soyle bir örnek vereyim, ilk 2 den super lige cıkan d.bakırın futbolcusu Senol Demirci, parasının %70ini alamamıs ama ne bir bahane ne bir kotuleme olmadan takır takır super lige cıktı adamlar..

evet para önemli ama o arma herseyden önemli..
evet başarılı dönemlerde ki futbolcularımız bu armanın değerini bildikleri için güzel bir hava ve başarı yakalayıp hala daha adlarından söz ettiriyorlar.belki o dönemlerde bu kadar maddi sıkıntı yoktu ama o zaman olsaydı böyle durum bu şekil de yine olmazdı.herkes önce para prim diyor.az çok herkesin cebine para girdi samsunspor sayesinde.ve de reklamları da oldu.herkes para istiyor ama bulundukları ligin bütçesinden haberleri yok kimsenin herhalde.biraz da bu yönden düşünsün futbolcular

Ollivanders

Para yok demeyin yine ya yok parasin alamazmis yok kafasi rahat değilmis ... Alayi palavra!!! cikin topunuzu oynayin adamsaniz!!

Sercan

Turhan Özyazanlar...

Samsunspor'un yeni teknik direktörü Turhan Özyazanlar oldu. Daha önce prensipte anlaşmaya varılan tecrübeli teknik adamla dün yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Yarın Samsun'a gelecek ve kendisini Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan imzayı atacak çiçeği
İSA TURAN'DA EKİBİN İÇİNDE
Samsunspor'da teknik direktör konusu sonunda netleşti. Yapılan uzun görüşmeler sonucunda Kırmızı-Beyazlı ekip, geçen sezon Güngören Belediyespor'u çalıştıran Turhan Özyazanlar'la anlaşma sağladı. Tecrübeli teknik adamın pazartesi günü Samsun'a geleceği açıklandı. Yarın Samsun'da yöneticilerle son kez bir araya gelecek Turhan Özyazanlar kendisini Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.
Turhan Özyazanların yardımcılarından birisi Samsunlu teknik direktör İsa Turan olacak.

İMZA TÖRENİ YARIN
Kırmızı-Beyazlı ekiple çalışacak olmaktan dolayı son derece memnun olduğunu belirten Turhan Özyazanlar, "Samsunspor büyük bir camia. Sorumluluklarımı biliyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğime inanıyorum. Yeni sezonda inşallah hep beraber taraftarlarımızın ve şehrin desteğiyle Samsunspor'u çok iyi yerlere getireceğiz. Tabiki bunu başarmak kolay olmayacak ancak inanırsak başarabiliriz" diye konuştu. Bu arada yönetim kurulu, yarın düzenlenecek imza töreninde son durumla ilgili açıklamalarda bulunacak.

Özgür KALANBAK

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=25498

JohnAbruzzi

veis

hakkıda samsunsporla anlaşmış tahta açıldıgı zaman çok cüzzi bir rakama o da imza atıcak.

Kodalak

inşallah trransfer işide çözülür,,,,

Bu takıma alternatifler şart.Oktay (eğer doyruysa)şimdiden kafa tutmaya başlamış,para yoksa otorite falan olmaz demiş.Transfer bu yüzden önemli oynamazsa oynayanlar çıkar dersin gider gurbetçi , 2-3 ligden iyi topçu alırsın nasıl oktayı alibeyköyden aldıysak onun  gibi...sonra çıkar futbolunu oynatırsın.

JohnAbruzzi

veis kardes sende iyi havadisler var tahtayla ilgili bilgin var mı :D

Kodalak

Düğüm yarın çözülüyor
Samsunsporlu Yöneticiler, hoca konusundaki son kararını yarın veriyor. Erkut Tutu ve Süleyman Salur'un İstanbul'da yapacağı görüşmeler sonrasında, Kırmızı-Beyazlıların teknik patronu belirlenecek. Teknik direktörlük konusunda ibrenin Turhan Sofuoğlu'na doğru yöneldiği, bu transferin finansörlüğünü ise Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün yaptığı öğrenildi

İBRE SOFUOĞLU'NA KAYDI
Turhan Sofuoğlu ve Turhan Özyazanlar ile görüşmeler yaparak hoca sorununu çözmeye çalışan Samsunsporlu Yöneticiler'in bu konuya yarın nokta koyması bekleniyor. Daha önce yapılan görüşmeler sonrasında Güngören Belediyespor'un eski teknik direktörü Turhan Özyazanlar en güçlü aday olarak görünse de, gelinen noktada ibrenin Turhan Sofuoğlu'na doğru döndüğü öğrenildi. Kırmızı-Beyazlıların İkinci Başkanı Erkut Tutu ve Bank Asya Birinci Ligi Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Süleyman Salur, yarın İstanbul'da bu isimlerle son kez masaya oturacaklar.

GALİP ÖZTÜRK YİNE DEVREDE
1 Temmuz Çarşamba günü Bolu Gerede Esentepe Otel'de kampa girecek olan Samsunspor'da yöneticiler, bir an önce hoca arayışlarını bitirmek ve takımı başarıya taşıyabilecek bir isimle anlaşmak istiyor. Samsunspor'a bugüne kadar maddi olarak büyük katkılar sağlayan, tüm sıkıntılı dönemlerde Kırmızı-Beyazlıların yanında olan Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün yine devreye girdiği ve alınacak hocanın ücretini karşılayacağı öğrenildi. Bu durumun herkes tarafından büyük sevinçle karşılandığı gelen bilgiler arasında.

--------------------------------------------------------------------------------

Kais

Kodalak

Alıntı yapılan: Kais - 28 June 2009, 15:51:19
galip öztürk 2 oyuncu falan alsa fena olmaz.  :o

Transfer beşe onu açılsa neler alırda  ;D

Kodalak

Kim olacak ?

Samsunspor'da teknik direktör arayışı artık büyük bir ihtimalle bu hafta sonu netlik kazanacak.
              Bu konuda gazetem adına yaptığım yoğun araştırmalar sonrası Samsunspor'a teknik direktör olma olasılığı bulunan 4 ismi tespit ettim.
              Bu isimlerden biri olan ZİYA DOĞAN şu an için en uzak ihtimal. Çünkü, kendisi ile görüşülmüş ancak başta fiyatı oldukça tuzlu gelmiş. Ayrıca Ziya Doğan, Samsunspor'un kapalı olan transfer tahtasının açılması ve en az 3 futbolcu transferi talebinde bulunmuş. Anlayacağınız Ziya Doğan isminin üzerini rahatlıkla çizebiliriz.
              İkinci aday isim ÜNAL KARAMAN. Bu konuda edindiğim bilgiye göre Ünal Hoca ile şu an İstanbul'da halen görüşmeler devam ediyor. Ancak şartları yine Samsunspor açısından ağır görülüyor. Elbette ilk sorun yine bu hocanın yıllık maliyeti. Bana soracak olursanız çok fazla bir kayıp değil. Ayrıca Bank Asya Birinci Ligi'ni de çok fazla tanıdığını zannetmiyorum. Yani, başarılı olacağını açıkçası düşünmüyorum.
              Üçüncü isim ise geçen yıl küme düşen Güngörenspor'un teknik direktörü TURHAN ÖZYAZARLAR. Aslında kendi takımı geçen yıl küme düşse de bu bizi aldatmasın. Sonuçta Güngören Belediyespor'da yaşadıklarını ondan iyi kimse bilemez. Kariyeri araştırıldığında başarıları görülecektir. Kendisi mesleğinde akademik kariyerli bir teknik direktör. Bu isim Samsunspor'a şu an için yukarıdaki adaylara göre şartları bakımından da daha yakın görünmektedir. Ayrıca Bank Asya Birinci Ligi'ni yakından bilen bir kişi.
              Son isim ise TURAN SOFUOĞLU. Bu ismi geçmişte yani futbolculuk yaşamından hatırlayanlar iyi bilir. Fenerbahçe'de attığı 100. gol ile kendisine hediye edilen otomobili o sıralar geçirdiği kaza sonrası zor günler yaşayan Samsunspor'a bağışlamıştı. Turan Hoca uzun bir süre antrenör ve ardından kısa bir süre de olsa Fenerbahçe'de teknik direktörlük, daha sonraları Yozgatspor ve en son Kahramanmaraşspor'da teknik adamlık yaptı. Ayrıca Turan Sofuoğlu ile dün yaptığım telefon görüşmesinde Samsunspor'u yakın tanıdığını ayrıca geçen sezon devre arasında Antalya Kampı'ndaki hazırlık maçlarını da izlediğini söyledi. Turan Hoca Samsunspor'un elinde bulundurduğu kadrosu ile ligde çok rahatlıkla kalabileceğini, bunun yanı sıra yapılacak 3 transferle de rahatlıkla şampiyonluğa oynayabileceğini vurguladı. Sonuç olarak Turan Hoca da şu an için Samsunspor'a teknik direktör olacak yakın isimlerden biri olarak ön plana çıkıyor.
              Şimdi size 10 puanlık baraj sorusu."Acaba Samsunspor'a kim teknik direktör olacak?     

Kaynak :Haber Gazetesi

ERCÜMENT GÜL

Kodalak

2-3 hafta önce Cuma namazı çıkışında İstanbul-Anadolu tarafında S.Ceditte Sivasspor T.Dir.Bülent hpcayla karşılaştım ayak üstü sohbet etti namaz çıkış yanında sivas başkanıda vardı.Dedim hocam bize 3-4 tane futbolcu yollasana diye oda şunu söledi SAMSUNSPOR 3 tane iyi futbolcu alsın süper lige çıkar diye.Her hoca böle söylüyor 3 futbolcu enteresaannnnn

Kais

gençlerimiz iyi ama tecrübe yok.3 tecrübe iyi olur.bence her mevkiye lazım.kesin 1 er adam.

JohnAbruzzi

bence bu sene aynı kadroyla oynasak bile ilk 6 ya gireriz diye düsünüyorum cünkü gecen sene bile bi aralara playy-off umudumuz oldu takım bu sene daha iyi birbirini tanıyo uyum olur sadece paraları zamanında yatırılsın playyofa kalrıız.Ama tabikide transfer lasım

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu ne arkadaşlar ya biriniz başka turan biriniz başka turan diyor.kesin turan hangi turan yaw