Kombine Biletler Çıkıyor. ( Samsunsporluyum Diyen Herkes Alsın.. )

Başlatan CeLL-O, 28 June 2009, 12:20:20

« önceki - sonraki »

CeLL-O

Kombineler yarın satışa çıkıyorKırmızı-Beyazlı ekipte 2009-2010 futbol sezonu kombine biletleri yarından itibaren satışa çıkıyor. Taraftarların fiyatları pazartesi günü açıklanacak kombine biletlere yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Samsunspor Kulübü'nün uzun süredir üzerinde çalıştığı ve eraerın sponsorluğunda hazırlananan kombine biletler tamamlandı. Yönetim kurulu bugün yapacağı toplantıda kombine bilet fiyatlarını belirleyecek. Kırmızı-Beyazlı taraftarların kolaylıkla alabileceği bir fiyat çalışması yapacağı öğrenildi. Yönetim kurulu, kulübe maddi destekte bulunmak isteyen taraftarların kombine bilet almalarını istedi. Kombinelerden gelecek sıcak parayla işlerin ufakta olsa bir kısmının halledilebileceği görüşünü savunan Kırmızı-Beyazlı yönetim kurulu, gerekli ve yapılması gereken özverinin gösterileceğini söylediler.

Denge Gazetesi

HoliganSamSunLu

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Fiat ne olursa olsun,Dişimizden tırnağımızdan artırıp kombinelerimizi,formalarımızı alacağız.tabi ki şu anki türkiye şartlarını da düşünürlerse,daha iyi olur. samsunsporla ilgili tüm ürünlerden de almaya çalışacağız.

CeLL-O

Kombineler özellikle önemli bence. Şuan direkt olarak kulübe gidecek olan sıcak para çok iyi gelecektir.

HoliganSamSunLu

tabiki ne kadar olursa olsun alıcazda fiyatı belli olsun 1 mi alırız 2 mi ?

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 28 June 2009, 12:29:25
tabiki ne kadar olursa olsun alıcazda fiyatı belli olsun 1 mi alırız 2 mi ?

bende bu sene kombine almayı düşünüyorum.Her nekadar bursada otursamda samsundaki kuzenlerden birine yollarım

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 28 June 2009, 13:22:19
bende bu sene kombine almayı düşünüyorum.Her nekadar bursada otursamda samsundaki kuzenlerden birine yollarım

ben her yıl öyle yapıyorum hala oğullarına gönderiyorum :)

germencisse

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 28 June 2009, 13:46:23

ben her yıl öyle yapıyorum hala oğullarına gönderiyorum :)

bu sene recep abimle konuşalım topluca alalım diyorum sezgin topluca alırsak daha iyi olur diye düşünüyorum sen ne dersin?

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 28 June 2009, 13:55:41
bu sene recep abimle konuşalım topluca alalım diyorum sezgin topluca alırsak daha iyi olur diye düşünüyorum sen ne dersin?

2 sene önce öyle yapmıştık ama geçen sene olmadı bende toplu alımdan yanayım...

Kais

bencede hem forma hem kombine toplu alınsın.ama ben formayı peşinde kombineyi taksit alıcam.aklıma birşey geldi aydan aya değilde haftadan haftaya ödesem olurmu acaba?

HoliganSamSunLu

Tribün_ali

Bu sene kombine alıp takımıma destek olacam samsunsporluyum diyen herkez alacak

Kais

yarını bekleyemez oldum.ama bir cevap alamadım bir soruma.taksiti haftadan haftaya ödesem olurmu?

HoliganSamSunLu

taksit olayı olursa sedace kredi kartına olur... onuda aydan aya ödersin