Teknik Direktörümüz Büyük İhtimalle Turhan Özyazanlar

Başlatan mehmet yılmaz, 23 June 2009, 00:20:28

« önceki - sonraki »

cincona

besim durmus gelseydi daha iyi olurdu hem samsun evladi yazik oldu bence hata yapti yönetim besim durmus varken ne gerek var özyazanlara

HoliganSamSunLu

55.hakan

hayırlı olsun biz de isterdik ismi duyulmuş bir hoca gelsin ancak transfer yapamayan bir takıma da gelen hoca sınırlı oluyor onlar da samsunspor'un ismine geliyor.turhan hoca da aldığı takımları üst lige çıkarmış genel olarak( en son güngören düşmüş) takımları iyi motive ediyor demekki.besim hoca nın ben de gelmesini isterdim ama samsunlu hoca getirmeme gibi bir politikası vardı yönetimin....

HoliganSamSunLu

işte ismini bu sene duyurur sasunsporu bi şekilde süper lige çıkartarak hayatının en önemli kariyerine imza atsın bundan iyi reklammı olur.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 28 June 2009, 11:21:27
işte ismini bu sene duyurur sasunsporu bi şekilde süper lige çıkartarak hayatının en önemli kariyerine imza atsın bundan iyi reklammı olur.
evet kardeşim bize ismi lazım değil icraatı lazım.isim yapmış çoğu adamları görüyoruz.İnşallah samsunsporumuz ona,o da samsunsporumuza hayırlı uğurlu olur

cincona

ya resmi siteye burda bir konu varmi yorum yazmak icin?

JohnAbruzzi

Hayırlı olsun inanıyorum ki turhan hoca bizi ilk 6 ya sokucak

şimşek_55

Turhan Hocaya  hayırlı olsun herseyden once. Insallah gelecek sezonda SAmsunspor ıcın ıyı seyler olur. Ancak bu hocayla anlasmaları Samsunspor takımının  bu sezon  transfer yapmayacagı anlamına gelıyor. Transfer yapabılme ıhtımallerı olsaydı  bu hoca ıle anlasmayacaklardı.Dıger adı gecen ısımlerden bırı ıle anlasacaklardı.

germencisse

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 28 June 2009, 12:54:16
Turhan Hocaya  hayırlı olsun herseyden once. Insallah gelecek sezonda SAmsunspor ıcın ıyı seyler olur. Ancak bu hocayla anlasmaları Samsunspor takımının  bu sezon  transfer yapmayacagı anlamına gelıyor. Transfer yapabılme ıhtımallerı olsaydı  bu hoca ıle anlasmayacaklardı.Dıger adı gecen ısımlerden bırı ıle anlasacaklardı.

ama şöyle bir durumda var ziya doğanla trabzonspor anlaşamdı o kadar mali anlamda yüksek olmalarına rağmen..güvenç kurtar iyi para istiyor o yüzden zaten alamazdık

şimşek_55

Ugur tutuneker ıle anlasacaklardı transfer acılsaydı

germencisse

Sempatik Bengülü

**KaR6**

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 28 June 2009, 13:14:46
Ugur tutuneker ıle anlasacaklardı transfer acılsaydı

hayırlısı olmus o zaman.. yalandan yere bi ton adam alıp borca girecek basarısız olacaktık.. şimdi hiç değilse yıllardır hayalini kurdugumuz kendi cocuklarımız fantezisi gerçekleşir.. Turhan Hoca cok efendi bir adam, umarım otorite sıkıntısı cekmezde başarılı olur, bekleyip göreceğiz artık..

şimşek_55

Para olursa  otorıte sıkıntısı yasanmaz Mustafam.Para yoksa bak asagıda ne demıs Oktay . Para yoksa kım gelırse gelsın  otorıte olmaz bunu en ıyı sen bılıyorsun.

ÖDENMEYEN PRİMLERİMİZ VAR
Geçen sezonun sıkıntılarını bu sezonda sırtımda taşımak istemiyorum. Her şey Samsunspor´un menfaati içindir. Bu sezon kafam rahatlamadan hazırlıklara başlamak istemiyorum. Sezon içerisinde nasıl iyi futbol bekleniyor ve bizde bunu karşılıyorsak, sezon bittikten sonra da bizim beklentilerimiz oluyor. Şimdi sıra bunu karşılaması gerekenlerde. Geçtiğimiz yıl bize verilen prim sözleri ve hala ödenmeyen primlerimiz var. Bunlar bizim hak ettiğimiz paralardır. Biz, Manisaspor´u, Diyarbakırspor´u, Karşıyaka´yı, Kasımpaşa´yı yendik. Fakat bunları yenmemizin karşılığını alamadık. Ben bu takıma geçen sezon Alibeyköyspor´dan geldim. Hep geldiğim yer bahane edilerek küçük görülmeye ve maddi olarak ezilmeye çalışıldım. Bence kimin nereden geldiği değil, takımına neler verdiği önemlidir.

KAFAMIN RAHATLAMASI LAZIM
Beni isteyen kulüplerle biçilen değerle, benim aldığım para arasında büyük uçurum var. Takım içerisindeki arkadaşlarımızla da aramızda büyük fark var. Ben geçen sezon anlaşma imzalarken bana performansıma göre iyileştirme yapılacağı sözü verilmişti. Ben de bu sezon ortaya koyduğum futbolla bu iyileştirmeyi hak ettiğime inanıyorum. Bu sorunlarım çözülmeden sezon öncesi kampına gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü her şeyden önce kafamın rahatlaması lazım. Aksi bir durumda geçireceğim kampın bana fayda vereceğini sanmıyorum.

**KaR6**

para bu takımda ne zaman oldu ki.. yıllardır aynı terane.. yönetimden önce takım içinde dengelerin kurulması ve tecrubeli bir abinin olması lazım.. bana kenan demeyin nolur, ilk parasını o alıyor sonra etliye sutluye karıstıgı yok.. Serkan bile olsa bu takımın basında yine para konusulmazdı..

ben de soyle bir örnek vereyim, ilk 2 den super lige cıkan d.bakırın futbolcusu Senol Demirci, parasının %70ini alamamıs ama ne bir bahane ne bir kotuleme olmadan takır takır super lige cıktı adamlar..

evet para önemli ama o arma herseyden önemli..