Hakkı Yuvaya Dönüyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 June 2009, 16:24:11

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Samsun öyle kötu böyle kötu ama dön dolaş gel Samsun'a he Hakkı Abi :) canın sağolsun kimleri kaldırdı bu takım sen başımızla beraber..

kaptan 55

27 June 2009, 13:09:28 #31 Son düzenlenme: 27 June 2009, 19:33:06 samsuni
hakkının ölüsü oynar bu takımda k..ı başı oynayan gençlerimizden daha yürekli oynar en azından formanın hakkını verir

**KaR6**

bence de oynar.. hiç değilse iki tokat atar belki..

kotude oynasa kotu niyetli olmadıgını biliriz en azından..

germencisse

en azından bir büyük olarak oynar..hee çok iyi bir futbolcumu şüpheli adanaya gitti devre arasında ayrıldı ordan giresun gitti 1 maç var 10 maç yok takımda barına bilen topçu değil kulübümüzde bu bilincinde yönetimde zaten bu adam maç kurtarsın kilit rol oynasın diye almıyor ve öyle bir beklentisi de yok yalnızca başındada söyledim abilik yapsın diyte alıyorlar..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

İyi diyorsun da güzel kardeşim.takımımızda zaten bir abi var kenan yelek.bize bu saatten sonra mücadele edecek adam lazım ki transfer de yapamıyoruz zaten.şayet bu tahta bizimle samimiyeti keserse,abi değil de iki üç tane  iyi futbolcu gerek

edmontdante

germencisse

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 27 June 2009, 18:03:19
İyi diyorsun da güzel kardeşim.takımımızda zaten bir abi var kenan yelek.bize bu saatten sonra mücadele edecek adam lazım ki transfer de yapamıyoruz zaten.şayet bu tahta bizimle samimiyeti keserse,abi değil de iki üç tane  iyi futbolcu gerek

tek kenan yelekle olasaydı takımımız buralarda olmazdı,kulübün takviye yapacağı adamda yine bir abi olması lazım takım tecrübeliler olması lazım bu sene serkan eyüpoğlu,tanju çon,ismail hacıhafızoğlu vs..oyuncular a takıma çıkıyor bu oyuncularlamı yüksek hedef koyacağız yapmayın biraz takımın geleceğini düşünün böyle olursa zaten olduğumuz yerde sayıklamaya devam ederiz..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Tecrübe sadece yaşla olmaz kardeşim.ki öyle olsaydı gittiği takım da yenilenirdi sözleşmesi.madem öyle olsaydı serkanı gözden çıkarmazlardı

AntZ

27 June 2009, 21:36:18 #38 Son düzenlenme: 27 June 2009, 21:43:01 Ant55
Alıntı yapılan: germencisse - 27 June 2009, 21:00:49
bu sene serkan eyüpoğlu,tanju çon,ismail hacıhafızoğlu vs..oyuncular a takıma çıkıyor bu oyuncularlamı yüksek hedef koyacağız

Transfer tabiki yapılmalı, transfer yapılmasın bu çocuklarla devam edilsin demiyorum ama bu çocuklardan alacağın verim de, bu çocukların geleceği de nasıl kullandığına, nasıl yönlendirdiğine bağlı. Caner gibi bir adamı süper ligde oynatırsan süper lig futbolcusu olur, zamanında Amasyaspor'a, Çorumspor'a verseydik şimdi Adıyamanspor'la transfer görüşmesi yapıyor olurdu. Yani şimdi gelmiş 500 bin liramı isterim diyen kazma bile adam olduysa! önce ahlakı, formanın değrini öğretirsek, onlara inanç, hırs aşılarsak bizden daha çok yıldızda çıkar, takımıda taşır, az ama verimli birkaç takviyeyle takımı süper lige de çıkarır. 10 kere gönderip 11 kere geri aldığımız futbolcuları bu çocukların önüne koyarsak hiçte iyi örnek olmaz, size inanmadık gittik dönüp dolaşıp bu adamı geri aldık derseniz bu çocuklardan patlama bekleyemezsiniz. Önce siz onlara inandığınızı hissettireceksiniz, sonra onlar kendilerine inanacaklar...

Yıldız çıkaracaksanız önüne onu kesecek adamlar değil, koyabiliyorsanız yanına tecrübeli adamlar koyacaksınız. Örnek vermek gerekirse, Sinan Yeşil in yedeği olan Tümer, Sinan gidince patlama yapabildi. Sinan Samsunspor'dan ayrılmasa belkide kimse tanımayacaktı...

germencisse

abilerim dediğiniz sözlere hiç bir diyeceğim yok haklısınız..yalnız şu son zamanlarda takımımızın yetiştirdiği genç oyuncularda bir şımarıklık söz konusu hepsinde ayrı bir hava..ellerinde sigaralar bunlar futbolcu adama yakışmaz bu gençlerin bu davranışlarına dayanarak o sözleri sarfettim zaten..yani hakkı gelicek samsunspor bir verim alıcakmı alamaz tabikii de kaç yaşına gelmiş topçu mevsiminin sonbaharlarını oynuyor en azından takımın şöyle bir avantajı olurdu zaten şartlar böyle devam ederse en azından hakkıyı alıp şu oyunculara yol göstermk amaçlı kenan ile beraber abilik ederler şeklinde düşünmüştür..

yanlış anlamayın ama caner altını örnek vermişsiniz..peki caner altın kaç maç ilk onbir oynadı..kaç maç sonradan oyuna dahil oldu..kaç maç ilk 18 e alındı..
ben burda caneri kötülemek için konuşmuyorum sadece canerin oynayabileceği kapasiteyi söylüyorum..caner küçük takımların büyük topçusu niteliğinde bir oyuncudur..şu anda caner takımda olsa o ne yapardı sizce..sizce ondan verim alabilirmiydik.mekanın ismini vermeyeyim ben caneri  samsunspordaki son dönemlerinde ayrıca yakın zamnlarda bir içkili mekanda görmüştüm aldığı alkol sayısı bize kalsın..sizce böyle futbolculuk böyle profesyönellik böyle abilik yapcak adam olurmu..belki hatırlarsınız bir dönemler gençlerbirliğinde nihat baştürk adlı 10 numara giyen bir futbolcu vardı o oyuncu çok başarılı çok yetenekli bir oyuncu değildi ama efendiği sessizliği ile o takımda oyuna dahil olduğu zaman kaptınlığı devralırdı..yalnızca efendiliği her hangi bir kilit rolü herhangi iş bitiriciği yoktu ve bu oyuncu yıllarca genlerbirliğinin ekmeğini yedi..peki caner niye oynadığı kulüpte barınamadı sizce ondan daha iyiy oynayan oyuncularmı bence her şey yüreğinde bitiyor..tekrara söyleyeyim bunları sizinle zıtlaşmak size dik konuşmak içinde yazmadım zaten yazamam benim abilerim büyüklerim siniz yalnızca kendi göüşlerimi sundum..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Futbolcuların disiplini konusunda en büyük görev hocaya düşüyor.bir futbolcu dört dörtlük top cambazı da olsa,karakter  ve arkadaşları ile uyumu iyi olmadıktan  sonra sürekli verimli olamaz.yani disiplin olmayan yerde mücadele ve başarı olmaz.bir söz vardır.MÜCADELE EDENLER HER ZAMAN KAZANAMAZLAR AMA KAZANANLAR  HEP MÜCADELE EDENLERDİR...

AntZ

27 June 2009, 23:30:19 #41 Son düzenlenme: 27 June 2009, 23:39:35 Ant55
@germencisse

Yazdıklarının çoğuna katışıyorum kardeşim, Caner örneğini iyi futbolcu olduğu için değil, şans verildiğinde ondan bile futbolcu çıktığını belirtmek için verdim. Benim hayalim tekrar kendi gençlerimizden yıldızlar çıkarıp başarıyı yakalamak, bu futbol piyasasında şehrin ve kulübün şartlarını düşündüğümüzde başka kurtuluş şansımız olmadığını, bunun için Bank Asya'nın fırsat olarak bile kullanılabileceğini, 3 senedir boşa kürek çekip durduğumuzu düşünüyom. Mevcut yapılanmaya baktığımda bana da zor geliyor ama neyse...

Bu arada zıtlaşmayı, dik konuşmayı bırak aksine seviyeli yazıların teşekkür ederim   ;)

oguz_5528

KotuCocuk55

Yaklaşık 1 ay önce havaalanında kasım abi söylemişti.

''Bu takımın başıboş,çoluk çocuk koskoca şehrin takımına futblculuk yapıyor,serkan aykut uzun süreli oynayamaz ama sen bu takımın abisisin de bütün takımı toplar yada al defansa hakkıyı oda aynı işi görür demişti..Bişeler duymuş herhalde o zamanlardan...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: kaan - 27 June 2009, 23:37:39
Gerçi bizim gençlerde rock forever futbolla alakaları yok ama olsun bi ümit bekliyoruz adam olacaklar bizi süper lige çıkaracaklar diye hakkı şimdilik teşekkürler abicim ;D
aynen kardeşim.tamam takımımız genç ve uçuk futbolculardan kurulu ama illa bir abi getirilecekse bu takıma,mücadele eden,hırslı daha uzun vade de bize yararlı olabilecek bir tecrübe gelmesi gerek.yoksa dadı lık yapacak çok insan var bu takıma