Teknik Direktörümüz Büyük İhtimalle Turhan Özyazanlar

Başlatan mehmet yılmaz, 23 June 2009, 00:20:28

« önceki - sonraki »

atakan

HoliganSamSunLu

Samsunspor Markasını kim ne yaparsa yapsın yok edemezler işte ıspatı

ÇaÇa

kuzey55

tolunay kayseri'de kaldı bildiğim kadarıyla.gelmesi zor gibi görünüyo.ayrıca çok da antipatik bir hoca.turhan hocayı tercih ederim.

germencisse

sadece55

O şekilde olmasa zaten yandık bittik allah geçmişteki başarıyı yakalayanlardan razı olsun çalanların burnundan da fitil fitil getirsin inşallah

Kaptan

Alıntı yapılan: ÇaÇa - 26 June 2009, 12:38:35
Tolunay Kafkas'da gelebilir.

Kayseri yi bırakıp mı gelcek?Nerden duyarsınız böyle asparagasları bilmem ki

germencisse

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kaptan - 26 June 2009, 13:33:57
Kayseri yi bırakıp mı gelcek?Nerden duyarsınız böyle asparagasları bilmem ki
ne yapsın millet kardeşim,hergün gazetelerin spor sayfalarında bakmadığınız yer kalmıyor,reklamına kadar oluyoruz acaba samsunsporumuzdan bir güzel haber varmı diye.boşuna arama.millette böyle asparagas haberlerle mutlu oluyor yani

ahk34

Mourinho resmen Samsun'da

Samsunspor'da sezon başından bu yana konuşulan anlaşma sonunda imzalandı. Teknik direktör Ercüment Çoşkundereyi kovan Bank Asya Duayeni Samsunspor, Portekizli teknik adam ile anlaştığını resmen açıkladı.

Eylül ayında Chelsea'deki görevinden ayrılan Jose Mourinho ile 3 yıllık sözleşmeye imza atarken, Portekizli teknik adamın yardımcılıklarını Guiseppe Baresi, Rui Farias, Silvinho ve Villas Roas yapacak. Milanlı Franco Baresi'nin kardeşi olan Guiseppe Baresi, kulübün genç takımının başında yer alıyordu.
İspanya, Portekiz ve İngiltere macerasınının ardından Türkiye'ye transfer olan Mourinho'nun 100 milyon euroluk bir transfer bütçesine sahip olacağı ve ilk olarak Chelsea'deki oyuncusu Essien ile Drogba'yı San Siro'ya getirmeye çalışacağı ifade edildi.
Samsunspor Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç yapmış oldugu açıklamada kulubun menfaatleri dogrultusunda transfer çalışmalarımızı büyük bir titizlikle devam ettirecegini bildirdi. Bu arada Büyükşehir belediye başkanı  sayın Yusuf Ziya YILMAZ Kulube 200 milyon dolarlık kaynak aktarılacagı açıklaması yaptı öte yandan
Portekizli teknik adam yarın saat 12.30'da basına tanıtılacak.

kaynak: ahk:):):)
ww.ahk.yalanhaber.com

celebi

ahk34

Alıntı yapılan: celebi - 27 June 2009, 11:19:55
sen zaten yazmışsan kesin haberdir ya

bütün sezon samsunun yalan medyasına inanıyorsun şu kardeşinin yazdıklarına inanmıyorsun sana tek kelime sendemi hocam :):):)

ÇaÇa

2-3 gün önce yemekte görüşmüştük gelebileceğini hatta 2-3 futbolcu da getirebileceğini söyledi ancak şartların oluşması önemli tabi... Yalan haber mi ? :) şimdi sezon başlayana kadar şu futbolcu gelecek şu adam geldi şu gitti yazarlar çizerler inannırlar yalan olmaz ben burda yazınca yalan mı olur :) kafanıza göre bana akıllı vermeyin 1-2 gram aklı var bazılarınızın onuda ben almim...

ahk34

Alıntı yapılan: ÇaÇa - 27 June 2009, 11:30:12
2-3 gün önce yemekte görüşmüştük gelebileceğini hatta 2-3 futbolcu da getirebileceğini söyledi ancak şartların oluşması önemli tabi... Yalan haber mi ? :) şimdi sezon başlayana kadar şu futbolcu gelecek şu adam geldi şu gitti yazarlar çizerler inannırlar yalan olmaz ben burda yazınca yalan mı olur :) kafanıza göre bana akıllı vermeyin 1-2 gram aklı var bazılarınızın onuda ben almim...

?

ÇaÇa

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 26 June 2009, 13:42:43
ne yapsın millet kardeşim,hergün gazetelerin spor sayfalarında bakmadığınız yer kalmıyor,reklamına kadar oluyoruz acaba samsunsporumuzdan bir güzel haber varmı diye.boşuna arama.millette böyle asparagas haberlerle mutlu oluyor yani
olay budur işte ;)