Hakkı Yuvaya Dönüyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 June 2009, 16:24:11

« önceki - sonraki »

AntZ

Hakkıdır başkanı Hakkı olan takımımın Hakkı...

orhan

bu kulübe giden topcuyu almayacaksın kardan çok zarar verir.Hakkı dan bu saatten sonra birşey olmaz.madem çok istiyordu geçen sene gitmeyecekti.gemiden ilk inen o olmuştu.onun yerine ismailde oynar yalandan yere çocukların önünü tıkamayalım.

Amsterdamli

Hakkiya hic gerek yok. Gerci yonetim istiyormu bilmiyorum, bence haberin asli yoktur.

AntZ

26 June 2009, 19:07:48 #18 Son düzenlenme: 26 June 2009, 19:09:43 Ant55
Bu isimler için tahtayı açtırmaya çalışıyorlarsa hiç açılmasın daha iyi.

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 26 June 2009, 19:07:26
Hakkiya hic gerek yok. Gerci yonetim istiyormu bilmiyorum, bence haberin asli yoktur.

Gökhan ve Turgay'ın gitmesinden sonra yönetim de düşünüyor olabilir ama inşallah aslı yoktur.

HoliganSamSunLu

inşallah olur samsunspor için çok şey yapabilecek kapasitede biri...

Shane_Falco

Adamı İskenderundan gol kralı olarak almışız sonra bizden stoper olarak gitti :D Elimize kız giren dul çıkıyo vala :D

Kais

JohnAbruzzi

AntZ

26 June 2009, 19:21:35 #23 Son düzenlenme: 26 June 2009, 19:24:44 Ant55
Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 26 June 2009, 19:16:45
inşallah olur samsunspor için çok şey yapabilecek kapasitede biri...

Aslında futbolculuğuna birşey demiyorum bende ama Sivas tan çocuğunun hastalığı nedeniyle İstanbul'a yakın bir şehre gitmek için ayrıldı, (Kocaeli) imza atıp hiç oynamadan Samsunspor'a geldi. Sezon içinde bizden ilk ayrılan isim oldu, arkasından Adana'dan... Gerçekten gelip abilik yapacaksa neden olmasın ama son yaptıklarından ve bizim de yaşadığımız sorunlardan sonra hiç umudum yok Hakkı'dan.

AntZ

26 June 2009, 19:23:30 #24 Son düzenlenme: 26 June 2009, 19:25:48 Ant55
Alıntı yapılan: Kais - 26 June 2009, 19:18:33
turgay nereye gitti ?

Sözleşmesini feshetmek için federasyona başvurdu ama sonradan parası yatırıldı. Menejeri Turgay'a kulüp bulduk diye aradığında, biz parasını yatırdık, bonservis parasını getirsin istediği yere gitsin dendi. Durum belirsiz şu anda.

Kais

celebi

hakkı bu durumdan sonra bizim işimize yarar mı tereddütleirm var.

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 26 June 2009, 19:49:56
madem Hakkı gibi adamlar gelecekti , Serkan neden futbolu bıraktı , Celil neden yollandı ? Hakkı abiyi çok severim ama iş yapmaz takımda ilk 11'i kaldıramaz

kesinlikle katılıyorum

Akyol

Alıntı yapılan: 35ama55 - 26 June 2009, 19:49:56
madem Hakkı gibi adamlar gelecekti , Serkan neden futbolu bıraktı , Celil neden yollandı ? Hakkı abiyi çok severim ama iş yapmaz takımda ilk 11'i kaldıramaz
çok doğru bir tespit madem tahta kapalı gençlerimize şans verilsin Hakan Akman gidip ümit milli takımda oynuyor bizde son dk oyuna giriyor, İsmail'in yanılmıyorsam sadece rizede şans bulduğunu biliyorum böyle gençlerimizi çıkartmamız bence daha faydalı olur.

beşnumara

hakkıyı takıma ağabeylik için getireceklerse gelsin derim ama ona kadar da kendi öz evlatlarımız varken ne gerek var hakkıya.sen kendi öz evladını bu kulübe küstür sonra da üvey evladı takıma ağabeylik için getir.yine söylüyorum kendi ayağımıza ne zaman kurşun sıkmayı bırakırsak o zaman şaha kalkarız.
hakkıyı oynatmak için getiriryorsalar gerçekten ismaile yazık.bakın bursaspora süper ligde olduğu halde 18-19 yaşındaki kendi çocuklarını oynatıyor ve şimdi  kimler ne paralar veriyor?