karadenizin kralı kim? haydi samsunlular

Başlatan umuttekin55, 18 June 2009, 14:23:04

« önceki - sonraki »

King Of The North

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 26 June 2009, 11:36:58
takım bağlamında düşünülmüyor bu ağalık.o na kalırsa türkiyenin 3.kenti izmirin yıllardır süper ligde takımı yok yani. Biz şehir potansiyeli olarak ağalıktan bahsediyoruz.

Üstelik takım bağlamında düşünülnmüyor diyosun ama oy verenlerin yüzde 90'ı Samsunsporlu veya yakınları.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 26 June 2009, 12:00:38
Üstelik takım bağlamında düşünülnmüyor diyosun ama oy verenlerin yüzde 90'ı Samsunsporlu veya yakınları.
öyle olması gayet normal.hangi alanda olursa olsun sanal işlerle o kentin taraftarları ilgileniyor.ve rağbet gösteriyor.ben yine diyorum samsunun ağalığını tartışmaya gerek yok,bilmeyenler harita da ki il merkezi işaretine bakabilirler.

ÇaÇa

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: ÇaÇa - 26 June 2009, 12:54:03
Sidik mi yarıştırıyorlar...?
ts liler sanal alemde egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar garipler?ben de diyorum ki namık kemalin bir sözü var?hayalle ilgili?sözü burda açmaya gerek yok.anlayan anladı.anlamayan da sanal da mutlu kalsın?

King Of The North

Lobilerinin güçlü olduğu kesin.Bu yüzden bazen Samsunlu olmaktan utanıyorum,sahipsiz şehrin sahipsiz takımı pankartı her maç açılmalı bence.

celebi

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 26 June 2009, 14:14:40
Lobilerinin güçlü olduğu kesin.Bu yüzden bazen Samsunlu olmaktan utanıyorum,sahipsiz şehrin sahipsiz takımı pankartı her maç açılmalı bence.

eLLis

Samsunlu olmaktan şartlar ne olursa olsun utanılmaz Samsunlu olmaktan gurur duyuyorum Samsun gibi şehir Türkiye'de çok az futbolla bitmiyor her şey sizi utandıran trabzon gibi Samsunun yarısı etmeyecek bir şehirmi???

King Of The North

Alıntı yapılan: eLLis - 26 June 2009, 15:07:12
Samsunlu olmaktan şartlar ne olursa olsun utanılmaz Samsunlu olmaktan gurur duyuyorum Samsun gibi şehir Türkiye'de çok az futbolla bitmiyor her şey sizi utandıran trabzon gibi Samsunun yarısı etmeyecek bir şehirmi???

Bu kadar vurdumduymaz insan topluluğu olunca utanacak duruma geliyosun ki ben Samsun'da yaşamadığım halde böyleyim Samsun'a gidince öfken katlanıyor durumu gördükçe.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 26 June 2009, 15:25:53
Bu kadar vurdumduymaz insan topluluğu olunca utanacak duruma geliyosun ki ben Samsun'da yaşamadığım halde böyleyim Samsun'a gidince öfken katlanıyor durumu gördükçe.
kardeşim yine de başımız gözümüz üstünde tutmalıyız samsunumuzu.biz böyle geri çekilirsek samsunumuz hep ortada kalır.zaten sahip çıkan yok kentimize.Inşallah samsun ve samsunsporumuz hakettiği yere gelecek birgün.o da bizim gibi samsun sevdalıları sayesinde olacak.

vatan55mekan16

26 June 2009, 16:59:34 #204 Son düzenlenme: 26 June 2009, 17:02:05 vatan55mekan16
Bilyoner.com bir araştırma yapmış en çok kimin taraftarı var diye..Bir il hariç her yerde üç ezikler bayağı fazla bu harıc olan ıl kabul edelım Trabzon  sadece trabzonu  tutanların oranı %75 acaba samsunda sadece samsunu tutanların oranı kaç

Türkiye genelinde ilk 4 ü gs fb bjk ts alıyor ondan sonra diyarbakır eses sivas alıyor..

KocumVolkan

Alıntı yapılan: vatan55mekan16 - 26 June 2009, 16:59:34
Bilyoner.com bir araştırma yapmış en çok kimin taraftarı var diye..Bir il hariç her yerde üç ezikler bayağı fazla bu harıc olan ıl kabul edelım Trabzon  sadece trabzonu  tutanların oranı %75 acaba samsunda sadece samsunu tutanların oranı kaç

Türkiye genelinde ilk 4 ü gs fb bjk ts alıyor ondan sonra diyarbakır eses sivas alıyor..

tamam da hocam... ts şans parayla şikeyle (her nasılsa) o şampiyonlukları yaşamasa hangisi tutardı ? birde o açıdan bakalım

King Of The North

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 26 June 2009, 15:45:10
kardeşim yine de başımız gözümüz üstünde tutmalıyız samsunumuzu.biz böyle geri çekilirsek samsunumuz hep ortada kalır.zaten sahip çıkan yok kentimize.Inşallah samsun ve samsunsporumuz hakettiği yere gelecek birgün.o da bizim gibi samsun sevdalıları sayesinde olacak.

Kardeşim zaten çekildiğimiz yok bizim o ayrı bir mevzuu,ben samsunlu olup da samsunspora kayıtsız kalanlardan hoşlanmıyorum tek başına samsunlu olması önemli değil,hiç bırakmadık,denedik ama her geçen gün daha çok bağlandık.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 26 June 2009, 17:21:14
Kardeşim zaten çekildiğimiz yok bizim o ayrı bir mevzuu,ben samsunlu olup da samsunspora kayıtsız kalanlardan hoşlanmıyorum tek başına samsunlu olması önemli değil,hiç bırakmadık,denedik ama her geçen gün daha çok bağlandık.
kardeşim ben de senin samsun sevgini tartışmıyorum.yanlış anlama sakın.tabi dediğin gibi bazı sözde samsunlulara kızıp,samsun sevgimizi atacak değiliz kalbimizden.hep böyle durgun kalacak değiliz elbet.bu şehir silkinip dimdik duracak yine eskiden olduğu gibi

Oflu

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 26 June 2009, 17:07:18
ts şans parayla şikeyle (her nasılsa) o şampiyonlukları yaşamasa hangisi tutardı ? birde o açıdan bakalım

Trabzonlu yaslilara sor bakalim, Trabzonsopordan önce hangi takimi tutuyorlardi...
Cogu Galatasarayli ve Besiktasli idi. O yüzden sevmezdiler zaten Rizeyi, ama Galatasaray taraftarinin cok oldugu Giresunu severler, hemsehrilerden sayar Trabzonlular. Trabzonlu o ünlü Maliye bakani olmasaydi zaten Trabzon sampiyon olamazdi. Bolu, Sakarya, Rize, Giresun, Ordu ve Samsun ozamanlar 1. Ligde oynarlardi. $ike ve hatir puanlari ile güc bela sampiyon oldular iste. Lobilerini iyi calistirdilar.

eLLis

Alıntı yapılan: vatan55mekan16 - 26 June 2009, 16:59:34

Yav Allah aşkına şu sivası geçin şu forumda sonradan görme hepsi nerede sivassporlular hepsi istanbul takımı tutuyor ben görecem sivas bi düşüşe geçsin.