Önümüzdeki Sezon 55 Numaralı Formayı Kim Giysin ?

Başlatan HoliganSamSunLu, 25 January 2009, 14:09:43

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alında o kisa malboro lighti tobe tovbe ya:S

celebi

Tribün_ali

Kenan yelek kenan yelek kenan yelek başka adam tanımam

King Of The North

Topçu sigarası olduğu için zararı yok arkadaşlara sanırım

Ertuğrul Sağlam

Ben kesin giyeceğimde Samsunspor'da kim giyer onu bilemem ama benim gönlümden geçen hepinize ters gelecek ama Sercan'ın giymesi  :-\

HoliganSamSunLu

sercan olmaz gen oyuncular kaldıramıyor geçen sene sefada görük sercanıda gördük zırt pırt kadro dışı kalan adama yakışmaz o numara

germencisse

her futbolcuya mutlak öneriyorlar..futbolcunun olmassa olmazı..

germencisse

Alıntı yapılan: cany - 26 June 2009, 13:25:47
şaka mı bu yaa?....ne sigarası!
hiç bi şey öğretmiyolar bunlara alt yapıdayken falan...antrenörler hiç mi ilgilenmiyo, hesap sormuyo
biz de hala umutlanıyoz, umurlarında değil Samsunspor'un başarısı Allah Kahretsin be!
malesef şaka deil gerçek ben kendi gözlerimle şahit oldum..Napalım acı gerçekler bunlar bizde onlara umut bağlamış bu taım lige nasıl çıkar diye bakıyoruz..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 26 June 2009, 11:59:13
Topçu sigarası olduğu için zararı yok arkadaşlara sanırım
topçu mu yoksa popçu mu acaba bunlar?

germencisse

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 26 June 2009, 13:32:14
topçu mu yoksa popçu mu acaba bunlar?
popçu olmakta bi meziyet ister bunlardan o da olmaz..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: cany - 26 June 2009, 13:37:02
futbolcular, sporcular için en önemli yerlerin başında gelir akciğer...onu da böyle göz göre göre mahvediyolar, yazıklar olsun!
onun için bank asya da sürünüyoruz?bunların yürekleri dalakları kurum bağlamış ya?

King Of The North

Alıntı yapılan: cany - 26 June 2009, 13:25:47
şaka mı bu yaa?....ne sigarası!
hiç bi şey öğretmiyolar bunlara alt yapıdayken falan...antrenörler hiç mi ilgilenmiyo, hesap sormuyo
biz de hala umutlanıyoz, umurlarında değil Samsunspor'un başarısı Allah Kahretsin be!

Ne şakası kardeşim Sercan kaç gün misafirim oldu benim yanımda içtiler,abi topçu sigarası bu hemen herkes içiyo takımda dedi.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

En iyisi kim az para alıyorsa o giysin?çünkü bize fazla zarar yapmıyor nede olsa maddi anlamda?bari 55 numaralı formayı giysin garip?Şaka bir yana can ve kenan a hakkını verir o formanın diye düşünüyorum

selahattin55

KENAN
YELEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

germencisse

bence kenan yelek giysin yıllardır bize hizmet ediyor hiç bir terbiyesizliği bir şeyi yok herşeyi geçin adam..sercan sefa oktay onlara yakışmaz bu numara