Teknik Direktörümüz Büyük İhtimalle Turhan Özyazanlar

Başlatan mehmet yılmaz, 23 June 2009, 00:20:28

« önceki - sonraki »

cezayir55

bence eniyisi husnu ozkara   ugur tutuneker basarili olamaz

cezayir55

JohnAbruzzi

Beyler galiba bu ogleden sora imza toreni olabilir.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bence de en iyisi bizi süper lige çıkacak kimse o olsun.bekliyoruz bakalım kutudan ne çıkacak

jean

gecen seneki gibi hayeettin hoca kilo ne oldugunu billedigimiz biri gelmesinde ne olursa olsun

Sadece Samsunspor

Gelen hoca Hakan Akmanı oynatırsa benim gözüme kesin girer. Ama Hakan'ı kesip yine Turgut'a şans vereceklerse hocalar hiç gelmesin

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 June 2009, 22:26:12
Gelen hoca Hakan Akmanı oynatırsa benim gözüme kesin girer. Ama Hakan'ı kesip yine Turgut'a şans vereceklerse hocalar hiç gelmesin
hem fikiriz bu konuda.bir sezon daha tahammül edemeyiz turguta.biraz da hakan a şans verilirse.herhalde turgut kadar da top oynar?

AntZ

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 26 June 2009, 00:31:20
hem fikiriz bu konuda.bir sezon daha tahammül edemeyiz turguta.biraz da hakan a şans verilirse.herhalde turgut kadar da top oynar?

Hakan Akman'ın ne kötülüğünü gördünüzde Turgut'la kıyaslıyorsunuz?  ;D Yazık değil mi çocuğa?

Ollivanders

Bu gidisle biz bu hocayi kamp baslangicina kadar getiremeyiz !!!!

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Serpico55 - 26 June 2009, 09:45:30
Bu gidisle biz bu hocayi kamp baslangicina kadar getiremeyiz !!!!
biz taraftarlar mı çalıştırsak acaba takımı?iyi adam ederiz bizim artistler.hergün biri hastanelik olur.hem hoca ya de boşuna olmayan paramızı vermeyiz.zaten hoca falan da bulacağımız yok...?

Baskent_Samsunspor

aslına bakarsan içlerinde en tanımadığımız daha iyi olur diğerleri malum çok iyi biliyoruz  ???

germencisse

öncelikle hayırlısı olsun diyelim ben bu hocanın ismini ilk defa duydum ancak cv'sini baktığımda hiçte fena bir hoca olmadığını anladım..bana göre hocanın diğer takımlara kattığı şeyler önemli değil bakalım samsunspora ne katacak..Zamanında ne futbolcular ne hocalar geldi hepsininde bir takım kariyeri mevcuttu ancak samsunspor adı altında çalışmak her baba yiğitin harcı değil..

Ollivanders

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 26 June 2009, 10:08:03
biz taraftarlar mı çalıştırsak acaba takımı?iyi adam ederiz bizim artistler.hergün biri hastanelik olur.hem hoca ya de boşuna olmayan paramızı vermeyiz.zaten hoca falan da bulacağımız yok...?

ne eksiğimiz olabilir ki ? antreman programlari falan onemli olan ama bizde sahaya hemen hemen iyi kadro surebiliriz ama varya disiplinin babasi olur heralde :D

Sadece Samsunspor

AlıntıÖZYAZANLAR DENGE'YE KONUŞTU

Kendisine telefonla ulaştığımız tecrübeli teknik adamın ilk sözü, 'Samsunspor'da çalışmaktan büyük onur duyarım' oldu. Yönetimin kendisiyle görüştüğünü, prensipte anlaşmaya vardıklarını belirten Özyazanlar, "Bende sizler gibi yönetimden haber bekliyorum" diye konuştu

HABER BEKLİYORUM
Turhan Özyazanlar... Samsunspor'un yeni teknik direktörü oldu olacak... Kırmızı-Beyazlı ekipte hoca konusundaki yaşanan belirsizlik bugün itibariyle devam ediyor. Ama her şeye rağmen ismi diğerlerinden bir adım önde olan Turhan Özyazanlar, DENGE Gazetesi'ne samimi açıklamalarda bulundu. Kendisine telefonla ulaştığımız tecrübeli teknik adamın ilk sözü, 'Samsunspor'da çalışmaktan büyük onur duyarım' oldu. Yönetimin kendisiyle görüştüğünü, prensipte anlaşmaya vardıklarını belirten Özyazanlar, "Bende sizler gibi yönetimden haber bekliyorum" dedi.

TRANSFER ÖNEMLİ DEĞİL
Samsunspor yönetimiyle bir kaç kez konuşma şansının olduğunu dile getiren Teknik Direktör Turhan Özyazanlar şunları söyledi; "Eğer yönetim bana bugün gel desin Samsunspor'da seve seve göreve gelirim. Benim için transferin açılması o kadar da önemli değil. Zaten mevcut olan bir kadro var. İşler her zaman böyle kötü gitmeyecek elbet. Sadece ben değil herkes için Samsunspor'da çalışmak büyük bir onurdur. Şu anda tüm işlemlerimi dondurdum. Çünkü Samsunspor yönetiminden gelecek haberi bekliyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olur inşallah".

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Adam güzel konuşmuş.bizde hayırlısı kim ise o olsun diyelim.