hasbi aga ve donemi

Başlatan heroes55, 25 June 2009, 16:34:46

« önceki - sonraki »

heroes55

sevgili samsunspor  biz  sakınleri  SAMSUNSPOR  u  muzun  tarıhını  ve  elımızden  alınan  sampıyonlugu  hakkında  bılgılerımızı  burada  tartısalım ıstedım  herkes  ten  rıcam kımse  kulaktan  dolma  deıl belgelerıyle  yazarsa  sevınırım ılgılenen  arkadaslara sımdıden  tesekkur  eder  saygılarımı sunarım

istenır se  buradan  herkese  cevap  vermeye  hazırım ama  forum kırlılıgı  olmasın  ozel  mesaj  atarsanız sevınırım bazı  yanlıs  anlamaları  duzeltelım  ve  tarıhımızı  daha  ıyı  ogrenelım  derım 

saygılarla----heroes55

Kodalak

Tanjunun bizi gs maçında savaşla birlikte sattığı doğrumu

14.basamak

Alıntı yapılan: heroes55 - 25 June 2009, 16:34:46
istenır se  buradan  herkese  cevap  vermeye  hazırım ama  forum kırlılıgı  olmasın  ozel  mesaj  atarsanız sevınırım bazı  yanlıs  anlamaları  duzeltelım  ve  tarıhımızı  daha  ıyı  ogrenelım  derım 

saygılarla----heroes55

Bildiğiniz bir şey varsa buyrun bilgilenelim..

YaşarDoğu

Ner bildiğini anlat dinleyelim

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: heroes55 - 25 June 2009, 16:34:46
sevgili samsunspor  biz  sakınleri  SAMSUNSPOR  u  muzun  tarıhını  ve  elımızden  alınan  sampıyonlugu  hakkında  bılgılerımızı  burada  tartısalım ıstedım  herkes  ten  rıcam kımse  kulaktan  dolma  deıl belgelerıyle  yazarsa  sevınırım ılgılenen  arkadaslara sımdıden  tesekkur  eder  saygılarımı sunarım

saygılarla----heroes55

heroes55

Zaten buna benzer bir başlığımız var;

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=6245.0

Bence oradan devam edelim. Böylece aynı şeyleri farklı başlıklarda konuşmamış ve konu bütünlüğü sağlamış oluruz. Orada Hasbi Ağa ile ilgili uzun bir araştırma dosyası da var. Sizin ekleyeceğiniz şeyler varsa da memnuniyetle okuruz.

Başlığı önce kilitliyorum, akşam da birleştiririz.