Önümüzdeki Sezon 55 Numaralı Formayı Kim Giysin ?

Başlatan HoliganSamSunLu, 25 January 2009, 14:09:43

« önceki - sonraki »

deli 55

kenan yelek,can ulun ve oktay delibaltadan birine yakışır ama kenan bu takımı hiçbir zaman satmadı ve elinden gelenin en iyisini her zaman yapmaya çalıştı.yani demek istediğim bu takımın emektarı oldu artık.en çok kenan abiye yakışır diye düşünüyorum

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: deli 55 - 31 January 2009, 00:36:51
kenan yelek,can ulun ve oktay delibaltadan birine yakışır ama kenan bu takımı hiçbir zaman satmadı ve elinden gelenin en iyisini her zaman yapmaya çalıştı.yani demek istediğim bu takımın emektarı oldu artık.en çok kenan abiye yakışır diye düşünüyorum

kenanın memleketinin plakası olan 28 numarayı giydiğini belirtmiştirk ve memleketinin numarası varken 55 numarayı giymeyebilir  buda gayet doğaldır.

kaleli55

KENAN YELEK ARTIK 55 NUMARAYI HAK ETTİ DİYE DŞÜNÜYORUM YILLARDIR SAMSUNDA VE  ARTIK SAMSUNLU SAMSUN SPORLU OLDU

pitbul055

bence 55 numaralı formayı giyecek kişi lider vasıflı,takımı sırtlayacak,taraftarla arası iyi bir futbolcu giymeli.Oktay kardeşimizin bu özellikde bir futbolcu olduğuna inanıyorum

HoliganSamSunLu

can ulunun samsunsporda kalması halinde inşallah kalıcak buna inanıyorum anket sonucu olarak 55 numaralı formayı giymeli.

kuzey55

HoliganSamSunLu

yönetime de can ulunada iletilmeli bu yılki rezalet tekrarlanmamalı...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 24 June 2009, 23:40:37
can ulunun samsunsporda kalması halinde inşallah kalıcak buna inanıyorum anket sonucu olarak 55 numaralı formayı giymeli.
çok doğru ve isabetli olur.çok ta yakışır can kardeşimize.güzel de taşır 55 numaralı formayı.bu konuda ısrarcı olalım arkadaşlar

supernatural_55

mehmet yılmaz

Biz halı saha maçından sonra söyledik zaten kendisine. 55'i kimseye verme sen giy dedik. İlla da başkası giyecekse ya da Can takımda kalmayacaksa bence Oktay olmalı bu.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: samsuni - 24 June 2009, 23:59:10
Biz halı saha maçından sonra söyledik zaten kendisine. 55'i kimseye verme sen giy dedik. İlla da başkası giyecekse ya da Can takımda kalmayacaksa bence Oktay olmalı bu.

aynen ama can kalırsa can olmalı olmadı oktay .... en doğrusu bu olur.

gozgoz yýlmaz

Erol Papazsuz gelsin, o giysin.
Futbol şube sorunlusu da iflasçıbaşı Yoğurtçu Efendi olsun. Alırsan Samsunsporluların ahını iflas edersin işte. Darısı diğerlerinin başına.

Can'a yakışır, olmadı İsmail Hacıhafızoğlu ya da Hakan Akman giysin.

Ollivanders

TARAFTAR giysin 55 numarali formanin hakkini bikmadan usanmadan veren sadece taraftar !!!