Samsunspor'a Yeni Sezonda Katkı

Başlatan snkl, 20 June 2009, 14:48:54

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Herkes kombinesini formasını alırsa yardıma gerek kalmaz..

Kais

kombıne 50 formada 30 40 olsa yeter bu sene beledıyelerdende kombıne alan olacakdır gecen senekı rezıllıkler olmaz umarım

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kais - 23 June 2009, 20:07:24
kombıne 50 formada 30 40 olsa yeter bu sene beledıyelerdende kombıne alan olacakdır gecen senekı rezıllıkler olmaz umarım
zaten iş bize kaldı.forma kombine neyse artık alacağız.bu ensesi kalın cuzdanlari şişkin adamlardan hayır gelmeyecek.biz yine kendi yağımızda kavrulacağız

55 GÝBÝSÝ VARMI

Kombine Geçen Sene Kale arkası: 150.00 tl'di.      =    200.00 tl olabilir bu sene.
Kombine Geçen Sene Maraton    : 250.00 tl'di.     =    350.00 tl olabilir bu sene.
Kombine Geçen Sene Kapalı       : 500.00 tl'di.     =    750.00 tl olabilir bu sene
Kombine Geçen Vip                  : 1.000.00 tl'di.   =  1.500.00 tl olabilir bu sene.
Taksit imkanı bile var.

5 TL bile yardım yapamayan Samsun halkından daha ne beklersinizki. Bi kere 19 Mayıs Stadyumunu bile full dolduramıyoruz. En fazla 5-6 bin civarında seyirci var. Bunların yarısı biletli, Diğer yarısıda belejçi.

emre

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 23 June 2009, 19:55:22
Herkes kombinesini formasını alırsa yardıma gerek kalmaz..

o kadar!! febe li bejeke li adamlar en düsük 600 veriyor kombine için..bizde gitsekte gidemesekte maçlara kombinemizi almamız lazım.. ki bütün tribün liderleri takımlarına yardım için en basta kombineye basvuruyorr..

bu arada küme düşen newcastle 45.000 taraftar ortalamasıyla oynadı bu sene...

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: 55 GİBİSİ VARMI - 24 June 2009, 19:22:06
Kombine Geçen Sene Kale arkası: 150.00 tl'di.      =    200.00 tl olabilir bu sene.
Kombine Geçen Sene Maraton    : 250.00 tl'di.     =    350.00 tl olabilir bu sene.
Kombine Geçen Sene Kapalı       : 500.00 tl'di.     =    750.00 tl olabilir bu sene
Kombine Geçen Vip                  : 1.000.00 tl'di.   =  1.500.00 tl olabilir bu sene.
Taksit imkanı bile var.

5 TL bile yardım yapamayan Samsun halkından daha ne beklersinizki. Bi kere 19 Mayıs Stadyumunu bile full dolduramıyoruz. En fazla 5-6 bin civarında seyirci var. Bunların yarısı biletli, Diğer yarısıda belejçi.

fiyatları 2 ye katlamışsın geçen sene kale arkası 75 maraton 150 idi

Kais

geçen sene öleydi ben düşer zannediyorum ama yazan adam sanırım yönetimden hem ilk mesajı hemde kombine hakkında.ama taksitlede olsa alıcaz.haftadan haftaya öderim ben hazır çalışıyorken.

Ollivanders

taraftar olarak gorevimizi yerine getirmeliyiz bu takima gonul vermissek destekliyorsak kombinede alacağiz bilette alacağiz. Taraftar olmanin gereği bu.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Serpico55 - 24 June 2009, 19:45:33
taraftar olarak gorevimizi yerine getirmeliyiz bu takima gonul vermissek destekliyorsak kombinede alacağiz bilette alacağiz. Taraftar olmanin gereği bu.
evet biz taraftar olarak ilk önce samsunsporumuzu sahiplenmeliyiz.maça gitsekte gidemesekte kombine almak gerek

Pergani 55

27 June 2009, 13:22:17 #24 Son düzenlenme: 27 June 2009, 13:23:54 Pergani 55
kombine ve ürün satışı ile destek verebiliriz.herkes gücünün yettiği ölçüde kulübün lisanslı ürünlerini alarak katkıda bulunabilir.

emre

kaptan ercan dedikleri içinde bana en çok koyan taraftraın yeterince destek vermediğini söölemesiydi.demek ki görevimizi bizde doğru dürüst yapmıyoruz....

germencisse

şu şartlar altında gereksiz..taraftar gruplarına düşmüş iş atkı felan..arkadaşların dediği gib formamızı kombinemizi alalım yeter..