Teknik Direktörümüz Büyük İhtimalle Turhan Özyazanlar

Başlatan mehmet yılmaz, 23 June 2009, 00:20:28

« önceki - sonraki »

eski55

tek kelime ile rezalet.istanbul da ilçe takımlarından başka takım çalıştırmayan bir insanı türk futbolunun mihank taşlarından biri olan samsunsporumuzun başına hoca olarak getiren zihniyeti esefle kınıyorum.ayıptır yazıktır.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Tamam da arkadaşlar kızıyoruz kınıyoruz bir şey değil diyoruz varsayılan teknik direktör için ama biraz da kendimize bakalım.evet büyük bir kulübüz.amatörde de olsak bu büyüklük devam eder.ama şu an maddi anlamda çok zor durumdayız.iyi bir hocanın maliyetini düşünün.hem küçük takımları çalıştırmış olması adamın bilgisini mi küçüktür.bakın bülent uyguna.bu adam sivasa gelmeden önce kaç takım çalıştırdı ve çok mu büyük kariyeri vardı.biraz sabredelim.belki mahcup eder bizi.Inşallah iyi olur.

eski55

bu adamın bir mehmet ali çınardan ,bir ahmet ertemden , bir hakkı bayraktan ,bir ahmet ustadan daha fazla futbol  bilgisi ve kariyerini söyleyecek bir kişi varsa ben bu işi bilmiyorum .benim demek istediğim budur.

14.basamak

teknik direktör tercihinde geçmiş yönetimlerle bağlantısız olmak önemli bir etken olmalı..

55Bafra55

JohnAbruzzi

Trilyonlarca borcumuz var fatih terimi getircek halimiz yok

**KaR6**

carlsberg in yorumunu göremedim, girmiyo mu siteye acaba ;D

şu anda birçok isim gelmek istiyor Samsunspor'un başına ama tahta muhabbeti herkesi geri çekiyor.. şu anda bizim takıma gelecek hoca genclerle arasını iyi tutup onlara form tutturabilecek birisi olmalı.. dolayısıyla turhan hocanın basarılı olma ihtimali var ama şimdiden birsey soylemek zor.. yaklasık 15 gun once kendisinin gelebileceğini belirtmiştim ama isim olarak Samsun şehrinin altında kalıyor biraz, tek dezavantajı o..

Ertuğrul Sağlam

Bülent Uygun Ersun Yenal bunlarda geömişi pek hoca olarak dolu değil ama biyerden başladılar ve ömesleğinin doruk noktasına çıktılar neden olmasın böyle birşey...

Baskent_Samsunspor

hüsnü özkara mı geldi bazı sitelerde yorumlarda bu isimden sözediliyor doğruluk derecesi hakkında bilgisi olan varmı

JohnAbruzzi

Bilmece çözülüyor

Samsunspor'da günlerdir süren hoca bilmecesi çözülüyor. Çok sayıda teknik direktörle görüştüklerini belirten Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, perşembe günü (yarın) hoca sorununu çözeceklerini belirtti.Kırmızı-Beyazlılarda son günlerde gündemi sürekli meşgul eden teknik direktör bilmecesi yarın çözülüyor. Engin İpekoğlu, Uğur Tütüneker, Hüsnü Özkara, Turhan Özyazanlar ve Cevat Kara gibi isimlerin aday olduğu hocalık koltuğuna kimin oturacağı merak konusu. Dün akşam İstanbul'dan dönen İkinci Başkan Erkut Tutu ve Genel Sekreter Tahsin Kosif, bu önemli konuyla ilgili değerlendirmelerini dün akşamki yönetim kurulu toplantısında Başkan Kosif ve yönetim kurulu üyelerine aktardılar. Çok sayıda isimle görüştüklerini belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, "Takımımızı, başarılı olabilecek bir isme teslim edebilmek için perşembe günü (yarın) kesin kararımızı vereceğiz" diye konuştu.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

24 June 2009, 14:39:46 #55 Son düzenlenme: 24 June 2009, 14:43:26 Bir Sevdadýr Samsunspor
Bence de turhan hoca o kadar eleştirilerimizi haketmiyor.biz adam daha başımıza gelip sistemini görmeden asıyoruz.güngören de sistemini gördük ama aynı sitemi samsunspora uygulayacağını nerden biliyoruz.uygulayabilirde.bazı nedenlerden dolayı o sistem güngörene uymamıştir ama bize uyar belki.olabilir küçük takımlarda çalışmıştır.güngören düşmüştür.bunların hepsi olağan şeyler.bakın geçen sene trilyolar verilip istanbul takımlarının başına güya uzman teknik direktör getirildi.sonuç.biri daha ligi bitiremeden gönderildi diğeri ise ligi zannedersem 5 veya 6.bitirdi.demek istediğim demekki başarı olmadı olmuyor.belki bu adam dır samsunsporumuzun kurtuluşu.neden olmasın.tabi önce kadroyu güçlendirmek gerek.

bengülü

bana kalırsa Cevat Kara hocayı isterim çünkü gs genç kadrosuyla şampiyon yapmıştır cevat karayla anlaşırlar

gozgoz yýlmaz

Kamuoyu tepkisi nedeniyle Turhan Hocadan vaz geçeceklermiş. Bence ismini özellikle attılar ortaya, ölçüp biçtiler, baktılar yemiyor geri vites yaptılar. Uğur Tütüneker deniliyor -ki Turhan olsa daha iyi.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 June 2009, 00:13:14
Uğur Tütüneker , bu takıma birşey katamaz , disiplinli bir hoca değil takım zaten kaypak , imam-cemaat muhabbetine döner
haklısın.daha tutarlı bir hoca olması gerek bize.bizim göbeller çok şımarık.gelen adam otorite sahibi olmazsa.hamama çevirirler kulübü

AntZ

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 25 June 2009, 00:02:55
Kamuoyu tepkisi nedeniyle Turhan Hocadan vaz geçeceklermiş. Bence ismini özellikle attılar ortaya, ölçüp biçtiler, baktılar yemiyor geri vites yaptılar. Uğur Tütüneker deniliyor -ki Turhan olsa daha iyi.

Bu kamuoyu tepkisini hangi araştırma şirketi tutmuş? Ben kamuoyundan öyle büyük tepkiler göremedim. Bilseydik yardımcı olmak için anket açardık siteye  ;D

Benim şahsi fikrim de bugüne kadar ismi geçen hocalardan bize en çok uyacak isim Hüsnü Özkara. Tabi şartları, fiyatı nedir, ne değildir bilmiyorum.

Engin İpekoğlu ile yönetim ilgilenmese de geçen sene çok başarılıydı. Devre arasında yeni bir takım kurup 30 puan toplamak kolay iş değil. Ama bir türlü ısınamadım nedense.

Uğur Tütüneker konusuna gelince, süper ligde son sırada olan takıma gelen hoca genelde çıkış yakalıyor. Zamanında Malatya'da Ziya Doğan, bizde Hasan Şengün, Kasımpaşa'da Uğur Tütüneker, Hacettepe'de Ergün Penbe gibi... Bunlardan çoğu çıkış yakalasa da düşmekten kurtaramamıştır genelde. (Hasan Şengün Örneğini verdim ama bizim durumumuz biraz farklıydı) Bu çıkışı dipte ve motivasyonu bitmiş olan futbolcuların kendilerine çıkış aramalarına ve yeni hocayla yeni bir motivasyona bağlayabiliriz. Yani Uğur Tütüneker Süper Ligden düşerken Kasımpaşa'ya her ne kadar çıkış yaptırsa da bunu başarı olarak görmüyorum. Benim için açıkçası kapalı kutu, kendisi hakkında net bir fikir edinebileceğimiz bir sezon geçirmedi. Bu sene süper lige çıkan takımda Besim Hoca'ya kadar olan çizgileri de kadro ve imkanlarına göre başarılı sayılmaz, çokta başarısız diyemeyiz. Kısaca bu kadar yazdım ama kendisi hakkında net bir yorum yapamıyorum  ;D Hayırlısı olsun.