Teknik Direktörümüz Büyük İhtimalle Turhan Özyazanlar

Başlatan mehmet yılmaz, 23 June 2009, 00:20:28

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 23 June 2009, 11:23:08
çalamazlar abi yaa yönetimin en takdir ettiğim olayı o!!isteyen parasını getirir çeker gider..transfer tahatası çook önemli tamam ama teknik direktör daha önemli bence.yoksa gelir birisi yapar saçma sapan transfer borç üstüne borç..
he tahta acılmasa bile alt yapıyı adam edebilecek isminin önünde eğildirecek bi teknik direktör ne ii olurdu aaah ah!!ben olucam bu atkımın basında..
tabi hoca ile futbolcuların birbirlerini tamamlaması lazım.birbirlerine orantılı bir durum yani.emre sen teknik adam olsan bize,futbolcu kalmazdı elimizde.formanın hakkını vermeyen futbolcuya vurduğun gibi tekmeyi kıçlarına,yallah kapı önüne

kaptan 55

mevcut şartlarda bu tarz isim yapmamış bi hoca getirebilirdik zaten,önemli olan futbolcularla hocanın arası umarım uyum içinde olurlar ama bizde kaşar çok bakalım nasıl eriticek bu kaşarları yeni hoca

red_white

umarım kısa sürede takıma uyum sağlarda kampta sorun yaşamayız

King Of The North

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 23 June 2009, 11:50:31
mevcut şartlarda bu tarz isim yapmamış bi hoca getirebilirdik zaten,önemli olan futbolcularla hocanın arası umarım uyum içinde olurlar ama bizde kaşar çok bakalım nasıl eriticek bu kaşarları yeni hoca

ali ihsan

Hayırlısı olsun diyelim.Hele bir netleşsin durum,iyice bir yorumlarız ...

HoliganSamSunLu

bizim isime ihtiyacımız yok ismi bizde yapsın yeterki başarı olsun olursa samsunspora hayırlı olur inşallah

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 23 June 2009, 12:32:48
bizim isime ihtiyacımız yok ismi bizde yapsın yeterki başarı olsun olursa samsunspora hayırlı olur inşallah
bu sözü tuttum.artık bu sözün üzerine söz söylenmez.evet kim gelirse gelsin büyük bir camia da isim yapacak

europe_55

Hayirlisi olsun, ama bende berusa55 abime katiliyorum...

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 June 2009, 01:00:39
Takımı küme düşmüş bir hocayı almak ne zaman Samsunspor'umuza yakışır görülmeye başlanmış. Eğer bu haber gerçekleşirse hiç içime sinmedi daha şimdiden! Çalıştığı takımlar İstanbul Belediye(altyapı!), Üsküdar Anadolu, Yalovaspor, Alibeyköyspor, Eyüpspor , Güngören! Açıkcası sevinemedim...

Oflu

Pek begenmis olmasamda mütevazi bir kisinin bu takimin basina gecmesi iyi oldu. Fakat gelecek sezon bizim artistlerin ara sira ensesini tokatlamasi gerekiyor...

ahk34

Alıntı yapılan: Ant55 - 23 June 2009, 10:44:08
Neyse ki büyük gelişme var, Pendikspor'un yardımcı hocasından Güngören'i Bank Asya ya çıkaran hocaya terfi ettik...

Clint_Eastwood

Yeni Teknik Direktör hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim. Ancak okuduklarımdan gayet mütevazi, kendi halinde ve gençlere önem veren biri olduğu anlaşılıyor. Bu tip hocaların takım üzerinde otorite kurması en büyük sorun sanırım. Böyle bir sorun bizi sıkıntıya sokabilir... Hayırlısı olsun diyelim... Hoca sorunundan ziyade transfer tahtasının açılması daha önemli bir konu... Bu takıma transfer şart...

JohnAbruzzi

Arkadaslar yüzde yüz Turhan Özyazanlar teknik direktörümüz.Yönetimdeki önemli bir isimden aldım havadisi yüzde yüz diorum 3 gün icinde imzayı atıyo adam.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 23 June 2009, 17:18:05
Arkadaslar yüzde yüz Turhan Özyazanlar teknik direktörümüz.Yönetimdeki önemli bir isimden aldım havadisi yüzde yüz diorum 3 gün icinde imzayı atıyo adam.
atsın bakalım.lig başlayınca kötü giderse,bizde imza atarız.inşallah hayırlı ve uğurlu olur.

orhan

Şimdiden asıp kesmeyelim önce bi gelsin icraatlarına bir bakalım ondan sonra karar verelim.Adamı gelmeden bitirmeyelim.Hayrettin hocayı da bu şehir aynı bu şekilde yedi daha gelmeden hangi takımı çalıştırmış .kimdir bu adam .bu takımın yükünü kaldıramaz gibi sözlerle kamuoyu oluşturuluyor ve insanlarda pisikolojik olarak ilk yanlışda istifa sesleri başlıyor.Bu yazılan ve çizilenleri aynı zamanda futbolcular da okuyor ve onlarda aynı şekilde etkileniyorlar.adam birazda disiplinliyse veya ağır idman yaptırıyorsa zaten işini bitiriyorlar.Takımımızın geçen sene özellikle ikinci yarıda ayakda durcak hali yoktu sebebi ise iyi çalışmaması idi hayrettin hoca döneminde o kısa sürede takım arı gibi çalışıyordu ama daha ikinci haftada hoca istifa demeye başladık bırakalım bunları biraz sabredelim.Önce görelim sonra karar verelim.

Sadece Samsunspor

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah yeni hoca otoriter bir yapıya sahiptir. O antreman formaları tamamen ıslanmadan size SAMSUNSPOR forması yok sayın futbolcular..