karadenizin kralı kim? haydi samsunlular

Başlatan umuttekin55, 18 June 2009, 14:23:04

« önceki - sonraki »

red_white

sun durum rakamsal olarak nedir arkadaşlar?

Kaya

son durum:

hamsi kafalılar:1,354

SAMSUNSPOR:1,333

Tribün_ali

En az 60 kişiye oy attırdım arkadaşalrımın arkadaşlarını bile yönelndiriyorum ezecez sizi rumlar geliyoruz

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 23 June 2009, 17:28:28
En az 60 kişiye oy attırdım arkadaşalrımın arkadaşlarını bile yönelndiriyorum ezecez sizi rumlar geliyoruz
ali öyle denirmi koskoca trabzonlulara???burda hala kanı trabzon kaynayan adamlar var alınıyorlaşmış arkadaşlar memleketlerine laf sôylenince?AMAAN SANKİ ÇOKTA TIN YANİ.ALINMALARI

kaptan 55

Alıntı yapılan: serdaryavuz55 - 23 June 2009, 15:54:49
Trabzonlular fark atinca mi askin, sevkin gitti oflu kardeş bu lafınla ne demek istediğini biraz açarmısın her trabzon kelimesinde sana mı dikkat edecez burda trabzon denildiğinde herkez trabzonspr anlıyoken sana ne oluyoda hep savunmaya geçiyosun bi türlü anlam veremedim buna

kaptan 55

ne zaman trabzonspor'la ilgili bi başlık açılsa birileri hemen savunma gereği duyuyo sanırım anlamadıkları şu bizim işimiz trabzon değil ezeli rakibimiz trabzonspor'dur.ayrıca bu sitede trabzonlu olupda SAMSUNSPOR taraftarı olan onca üye var.dünyanın her yerinde her taraftar sitesinde ezeli rakiplerine göndermeler muhakkak vardır ama ben sanmıyorum ki hiç bir taraftar sitesinde ezeli rakibine göndermede bulundu diye site arkadaşına bu kadar gönül koysun?

55.hakan

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 23 June 2009, 17:49:32
ne zaman trabzonspor'la ilgili bi başlık açılsa birileri hemen savunma gereği duyuyo sanırım anlamadıkları şu bizim işimiz trabzon değil ezeli rakibimiz trabzonspor'dur.ayrıca bu sitede trabzonlu olupda SAMSUNSPOR taraftarı olan onca üye var.dünyanın her yerinde her taraftar sitesinde ezeli rakiplerine göndermeler muhakkak vardır ama ben sanmıyorum ki hiç bir taraftar sitesinde ezeli rakibine göndermede bulundu diye site arkadaşına bu kadar gönül koysun?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 23 June 2009, 17:49:32
biz ne ts lilerle karşılaşıyoruz.adamlar ne dalga yapıyorlar bizimle ama biz kimseye gönül koymuyoruz.ve bin misli cevaplarını alıyorlar.

JohnAbruzzi

CeLiL_55

Karadenizin Kralı biziz Samsunspor sanalda olsa bile geçelim trabzon hamsilerini

Tribün_ali

23 June 2009, 19:23:13 #175 Son düzenlenme: 23 June 2009, 19:28:24 samsuni
Arkadaşlar 17 fark var trabzon önde yenelim bunları cok sayıda asker arkadaşım var siirtten elazığdan antepten diyarbakırdan türkiyenin her yerinden ve yurt dışında tanıdıgım kız arkadaşlarımı bile oy kullandırdım artı onlarıda kendi arkadaşlarına da oy kullanmalarını söledim samsunspora deli oluyorum

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 23 June 2009, 19:23:13
Arkadaşlar 17 fark var trabzon önde yenelim bunları cok sayıda asker arkadaşım var siirtten elazığdan antepten diyarbakırdan türkiyenin her yerinden ve yurt dışında tanıdıgım kız arkadaşlarımı bile oy kullandırdım artı onlarıda kendi arkadaşlarına da oy kullanmalarını söledim samsunspora deli oluyorum
bu delilik herkese nasip olmaz.

emre

bu baslığın 13. sayfaya kadar gelmesine sasırdım doğrusu...

umuttekin55

ilk foruma bu konuyu açtıgımda sadece 22 oyumuz vardı ama şimdi... herkese burdan teşekkür ediyorum Samsunspor umuzu hiçbir yerde ezdirmeyeceğimizin kanıtıdır bu...

JohnAbruzzi

Orduspor
520

samsunspor
1,448

Giresunspor
422

Trabzonspor
1,550