karadenizin kralı kim? haydi samsunlular

Başlatan umuttekin55, 18 June 2009, 14:23:04

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

gereksiz tartışmaya girmeye gerek yok buarada konu hamsi değil samsunspor... ayrıca HAMSİ trabzonun değil KARADENİZİN simgesidir...

55.hakan

Alıntı yapılan: Oflu - 23 June 2009, 14:45:29
Orasi benim memleketim degil. Ben Samsunluyum. Nickimin Oflu olmasina bakma sen. Benim zoruma giden su "hamsi kafalilar" kelimesidir. Seninlede bir zorum yok. Bu lafi yazan herkeze tepkimi gösterirdim ben...
orada yazılanları görürsen bize neler diyorlar neler hamsi kafalı yanında hiçbir şey kalır trabzonsporla aramızdaki husumeti biliyosun abartılacak birşey yok bu kelimede

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Oflu - 23 June 2009, 14:45:29
Orasi benim memleketim degil. Ben Samsunluyum. Nickimin Oflu olmasina bakma sen. Benim zoruma giden su "hamsi kafalilar" kelimesidir. Seninlede bir zorum yok. Bu lafi yazan herkeze tepkimi gösterirdim ben...
güzel kardeşim.ben burada sorun yaratmak yada sorun yaşamak istemiyorum.geçen gün de birine takıldım.biraz argo giriş yaptım adama zannedersem.bu yönde de site yöneticisi bir arkadaşa söz verdim.kelimeleri daha yumuşak seçme konusunda.hamsi lafında alınılacak bir taraf göremiyorum.madem samsunlusun.ben de ve burda ki herkes te samsunluyuz.biz neden bu kelimeden alınmıyoruz.neyse işin özü.LÜTFEN BANA TAKILMA.zaten yanlış bir kelime kullandığımı düşünürlerse yöneticiler gereken uyarıyı alırım.ALLAH.a emanet ol.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: hakanelgun - 23 June 2009, 14:50:52
orada yazılanları görürsen bize neler diyorlar neler hamsi kafalı yanında hiçbir şey kalır trabzonsporla aramızdaki husumeti biliyosun abartılacak birşey yok bu kelimede
valla hakan burda sorun olmak yada polemik konusu yaratmak niyetinde de değilim.ama bazı arkadaşlar ts ile ilgili yakistirmalara tepki vermek ihtiyacı duyuyor.ben trabzonluların içinde çalışıyorum.burda sezon boyu samsunsporumuzla nasıl dalga geçtiklerini duysalar bu arkadaşlar acaba ne derler.valla adamlarla kavgaya kadar gidiyoruz.sonra millet edebiyat yazıyor.yok hamsi kafalı denmezmiş falan filan

55.hakan

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 23 June 2009, 15:00:02
valla hakan burda sorun olmak yada polemik konusu yaratmak niyetinde de değilim.ama bazı arkadaşlar ts ile ilgili yakistirmalara tepki vermek ihtiyacı duyuyor.ben trabzonluların içinde çalışıyorum.burda sezon boyu samsunsporumuzla nasıl dalga geçtiklerini duysalar bu arkadaşlar acaba ne derler.valla adamlarla kavgaya kadar gidiyoruz.sonra millet edebiyat yazıyor.yok hamsi kafalı denmezmiş falan filan
denir kardeşim hamsi kafa rahat ol bana da üniversitedeyken diyorlardı alınacak birşey yok onda

eLLis

Kökenime girecek olursak giresun ordu trabzon karışık bende ha ben alınmam oralara denilecek benzetmelere ama aslen oralı olupta alınan arkadaşlar olabilir site içinde daha ılımlı olalım.

Sercan

Banada gaziantepte diyolar hamsi kafalı,laz ya da 12den sonra kafanız çalışmaz diye ama bunları karadenizli olduğumuz için söylüyorlar.Biz trabzonlulara diyoruz bunları ama bütün Türkiye tüm karadenizlileri bir görüyo...

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 23 June 2009, 15:34:07
Banada gaziantepte diyolar hamsi kafalı,laz ya da 12den sonra kafanız çalışmaz diye ama bunları karadenizli olduğumuz için söylüyorlar.Biz trabzonlulara diyoruz bunları ama bütün Türkiye tüm karadenizlileri bir görüyo...

aynen Karadenize özel terimleri ts ye mal edip ne onlara pirim yaptıralım nede kendi insanımızı kıralım ...

serdaryavuz

Trabzonlular fark atinca mi askin, sevkin gitti oflu kardeş bu lafınla ne demek istediğini biraz açarmısın her trabzon kelimesinde sana mı dikkat edecez burda trabzon denildiğinde herkez trabzonspr anlıyoken sana ne oluyoda hep savunmaya geçiyosun bi türlü anlam veremedim buna

Sercan

Alıntı yapılan: serdaryavuz55 - 23 June 2009, 15:54:49
Trabzonlular fark atinca mi askin, sevkin gitti oflu kardeş bu lafınla ne demek istediğini biraz açarmısın her trabzon kelimesinde sana mı dikkat edecez burda trabzon denildiğinde herkez trabzonspr anlıyoken sana ne oluyoda hep savunmaya geçiyosun bi türlü anlam veremedim buna

Kürsat Berrak

Alıntı yapılan: serdaryavuz55 - 23 June 2009, 15:54:49

Baskent_Samsunspor

oflu hakketen yanlış konuşmussun şimdi ötüyon falan ulu orta dozu kaçırmışsın özelden halledebilirdin bunları hamsi lafına takılmanda bi garip geldi  ::)

Tribün_ali

Arkadaşlar kız ark şıma bile oykullandırdım kız ark larına hepsine yönlendirdim dedim futboldan anlayan anlamayan herkezi yönlendiriyorum zoruma gidiyor bunalrın önde olması sitede kimse trabzonu savunmasın samsunluyuz samsunsporluyuz o kadar varsa hesap görülür

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 23 June 2009, 16:15:23
oflu hakketen yanlış konuşmussun şimdi ötüyon falan ulu orta dozu kaçırmışsın özelden halledebilirdin bunları hamsi lafına takılmanda bi garip geldi  ::)
kardeş ben gereken mesajı verdim arkadaşa.zannedersem arkadaşın kanı hala ts kaynıyor.e olabilir de.ama bu saçma sapan yorum yapmasını gerektirmez.benim kadar tanımasın bu adamları.ben hala onların çoğunlukta olduğu bir şirkete çalışıyorum.maçlar başlar başlamaz samsunsporumuzla dalga geçiyorlar küçücük beyincikleri ile.adamlarla sıkıntıya kalmak bedava.çok kez kaldık ta.en son adana maçında samsunspor kümeye gidecek diye bayram yaptılar embesiller.diyeceğim ben takmam abi kanı hala trabzon kaynayan adamlar alınacakmış.küfür etmedikten sonra fazlası ile yakıştırma yaparım.oflu arkadaş hamsi kafalılar deyince hemen savunma moduna geçti ama ben burda hemşehrileri ile samsunsporumuza alaylı dil uzattiklarında kanlı bıçaklı oluyorum.samsun ve trabzon dost olamaz olmakta is-te-mi-yo-ruuuz

sBc-55

Eski Günleri Hatırladım be..Trabzonu yine deli ediyoruz  ;D