karadenizin kralı kim? haydi samsunlular

Başlatan umuttekin55, 18 June 2009, 14:23:04

« önceki - sonraki »

eLLis

Alıntı yapılan: recep55 - 22 June 2009, 19:58:13
akılları sıra şerefsizin biri yeni bir anket başlatmış
Karadenizin en büyük takımı kim diye takımlarda
çarşambaspor
bafraspor
gazi belediye
trabzon
trabzon karadeniz
gelde ağızdaki baklayı çıkarma şimdi
Bunu Samsunlu birinin yapma olasılığı yüksek geliyor  :)

red_white

Samsunlu biri değil o anket ilk açıldınğında biz 3 sıradaydık ve fark vardı ama bizim için fark farkyapmaz :)

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: eLLis - 22 June 2009, 20:19:41
Bunu Samsunlu birinin yapma olasılığı yüksek geliyor  :)

evet bunu yapan samsunlu biri tanıyorum amacıda trabzonspor ancak bizden çarşambaspor bafrasporla aynı kategorıde olur samsunsporla degıl demek içindir

JohnAbruzzi

en son oyu ben attım 7 oyla ondeydik :D

ramcQ_55

yaman55

Alıntı yapılan: recep55 - 22 June 2009, 19:58:13
akılları sıra şerefsizin biri yeni bir anket başlatmış
Karadenizin en büyük takımı kim diye takımlarda
çarşambaspor
bafraspor
gazi belediye
trabzon
trabzon karadeniz
gelde ağızdaki baklayı çıkarma şimdi

niye ******* olsun tranzon ancak çarşambayla eşdeğer olur

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: yaman55 - 22 June 2009, 23:12:31
niye yaramaz olsun tranzon ancak çarşambayla eşdeğer olur
ayıp oluyor arkadaşlar.trabzon kim çarşambayla yarışacak.çarşambaspor kuruluş 1923.ts ise 1967.yani 44 yıl boru mu?

red_white

HoliganSamSunLu

vay be helal olsun samsunspor taraftarına...

Sercan

HoliganSamSunLu

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

23 June 2009, 13:56:31 #146 Son düzenlenme: 23 June 2009, 14:13:22 Amsterdamli
Millet bırakın şu ts lilerle takılmayı.kalitemiz düşüyor yaw.bırakın onlar ordu giresun rize trabzon yarışsınlar karadenizin 2.ağası kim diye.birinci belli zaten SAMSUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNN.....ula hamsi kafalılar

Oflu

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 23 June 2009, 13:56:31
Millet bırakın şu ts lilerle takılmayı.kalitemiz düşüyor yaw.bırakın onlar ordu giresun rize trabzon yarışsınlar karadenizin 2.ağası kim diye.birinci belli zaten SAMSUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNN.....ula hamsi kafalılar

Su hamsi lafi birdaha agzindan cikmasin, kötü olabilir.

Baslangicta sende ötüyodun, noldu simdi? Trabzonlular fark atinca mi askin, sevkin gitti? Hani senin Samsun askin? Ya bastan hic bulasma böyle islere, yada sonradan dansöz gibi kivirma. Önceden ne dediysen, sonrada aynisini söyle!

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Oflu - 23 June 2009, 14:31:01
Su hamsi lafi birdaha agzindan cikmasin, kötü olabilir.

Baslangicta sende ötüyodun, noldu simdi? Trabzonlular fark atinca mi askin, sevkin gitti? Hani senin Samsun askin? Ya bastan hic bulasma böyle islere, yada sonradan dansöz gibi kivirma. Önceden ne dediysen, sonrada aynisini söyle!
arkadaşım önce doğru konuş.zoruna mı gitti hamsi kelimesi.anladık laf söylettirmek istemiyorsun memleketine.ben buraya yaklaşık bayağı mesaj attım ve mesajlarımın hepsini oku.genelde ne yazmışım.baştan beri bırakın uymayın dedim.mesajlarımın hepsini oku ve öyle öt.hem ne alakası var saçma bir anket le samsunspor sevgisinin.arkadaşlar takıldı davet ettiler bizde katıldık.basit düşünme.bu iki oldu bana takılalı.mesajlarıma alıntı yapma.bir rahatsızlığın varsa mudüriyete şikayet et beni.adamı ayar etme

Oflu

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 23 June 2009, 14:38:37
arkadaşım önce doğru konuş.zoruna mı gitti hamsi kelimesi.anladık laf söylettirmek istemiyorsun memleketine.ben buraya yaklaşık bayağı mesaj attım ve mesajlarımın hepsini oku.genelde ne yazmışım.baştan beri bırakın uymayın dedim.mesajlarımın hepsini oku ve öyle öt.hem ne alakası var saçma bir anket le samsunspor sevgisinin.arkadaşlar takıldı davet ettiler bizde katıldık.basit düşünme.bu iki oldu bana takılalı.mesajlarıma alıntı yapma.bir rahatsızlığın varsa mudüriyete şikayet et beni.adamı ayar etme

Orasi benim memleketim degil. Ben Samsunluyum. Nickimin Oflu olmasina bakma sen. Benim zoruma giden su "hamsi kafalilar" kelimesidir. Seninlede bir zorum yok. Bu lafi yazan herkeze tepkimi gösterirdim ben...