MEZUNNN

Başlatan red_white, 21 June 2009, 10:13:38

« önceki - sonraki »

red_white

Arkadaşlar ksr bakmayın buna başlık açılmaz ama sevincimden açıyorum herkesten özür dileyerek üniversiteyi bitirdim çok şükür artık ne zaman askere alırlarsa o zaman Yusuf asker .Darısı diğer okuyan arkadaşlarımızın başına sevincimi sizinle paylaşmak istedim 8)

Tufan

gözün aydın Allah bizede nasip eder inşallah 2 yıl daha var ama.

red_white

eyv sağoalsun tufan Darısı sizlere inş

celebi

ya hu biz mezun olalı yıllar oldu yaw :D

red_white

Alıntı yapılan: celebi - 21 June 2009, 10:51:02
ya hu biz mezun olalı yıllar oldu yaw :D

olsun abi hayatın her döneminde bi mezunluk var elbet sende bu yaşta birşeylerden mezun olursun

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: red_white - 21 June 2009, 10:13:38
Arkadaşlar ksr bakmayın buna başlık açılmaz ama sevincimden açıyorum herkesten özür dileyerek üniversiteyi bitirdim çok şükür artık ne zaman askere alırlarsa o zaman Yusuf asker .Darısı diğer okuyan arkadaşlarımızın başına sevincimi sizinle paylaşmak istedim 8)
hayırlı olsun kardeşim.esas okul bundan sonra başlıyor hem de mezara kadar devam.Inşallah emeğinin karşılığını bulursun.ülkemizde çok zor alınterin karşılığını almak ama Mücadeleye devam.sana hayat boyu başarılar kardeş

özkan

gözün aydın abi senı anlayabılıyorum neler hıssettıgını ;D ;D

red_white

Sağol özkan darısı tüm okuyanlara sıra geldi askerliğe :))

berusa55

Kardeşim tebrik ediyorum. Hayatının bundan sonraki dönemlerinin de başarılı geçmesi dileğiyle...

red_white

Teşekkürler herkese Allah razı olsun inşallah bundan sonraki süreçte hem benim hem sizin hemde Samsunspor için hayırlı olur

CeLL-O

Gözün aydın kardeşim , hayırlı olsun..

berkay55

hadı kardeşim gözün aydın darısı başımıza

Sempatik Bengülü

Gözün aydın yusuf tebrik ederim seni ;)

samsun155

bizde şu bankasyadan mezun olabilsekk :-X

veis

helal olsun kardeşime benim inşallah kariyerli bir çalışma hayatınada atılırsın.sizler samsunun gurur kaynagı oluyorsunuz.