2009-10 Sezonu Hazırlıkları

Başlatan Kodalak, 08 June 2009, 16:09:05

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: kaan - 22 June 2009, 00:10:53
Kocaelinde görev yaparken bu kulubun yumurta almaya parası yok demişti bizde neler der allah bilir gerek yok ikinci bi vakayı kaldıramaz bu taraftar kalsın şimdilik :D
şu uğursuz erdoğan arıca gelmesinde.kim gelirse gelsin.adamın tuttuğu dal kuruyor.ula git de bir  hamam kırklan?belli olmaz valla yönetim zaten şaşırmış.

55.hakan

Alıntı yapılan: kaan - 22 June 2009, 00:10:53
Kocaelinde görev yaparken bu kulubun yumurta almaya parası yok demişti bizde neler der allah bilir gerek yok ikinci bi vakayı kaldıramaz bu taraftar kalsın şimdilik :D
valla elimde tanıdığım dayak atan tek yılmaz hoca var  :D

carlsberg

bak halaaaa su gelsin bu gelsin  ;D isa hoca geliyo diyommm..bugun belli olabilir  ;D  yani imzayi atcak bugun  ;D

Kodalak

Alıntı yapılan: carlsberg - 22 June 2009, 08:58:03
bak halaaaa su gelsin bu gelsin  ;D isa hoca geliyo diyommm..bugun belli olabilir  ;D  yani imzayi atcak bugun  ;D

;D 

Yardımcı hoca olarak gelebilir ama 1.Hoca SAMSUN dışından olacak

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: carlsberg - 22 June 2009, 08:58:03
bu kadar emin konuştuğuna göre iyi bir tiyo mu buldun yoksa sadece gönlün mü öyle yorum yapmak istiyor.

carlsberg

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 22 June 2009, 09:28:00
bu kadar emin konuştuğuna göre iyi bir tiyo mu buldun yoksa sadece gönlün mü öyle yorum yapmak istiyor.

dedim ya tiyo saglam ama genede yuzde yuz demiyorum yuzde 90 diyorum.cunku gecen senede isa hoca olcakti son anda hayrettini getirdiler..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: carlsberg - 22 June 2009, 09:42:34
dedim ya tiyo saglam ama genede yuzde yuz demiyorum yuzde 90 diyorum.cunku gecen senede isa hoca olcakti son anda hayrettini getirdiler..
haydi bakalım ALLAH hayırlı etsin.utandırmasın samsunsporumuzu.bugün transfer tahtası açılacak diye de haberler geldi.süper olacak inşallah

eLLis

cezayir55

**KaR6**

@carlsberg

Samsun il sınırlarında hiçbir haber kesin değildir abicim, o yuzden buyuk konusupta yalan olma bence :) Samsunlu hoca alırsak anam avradm olsun diyip ertesi gun Samsundan hoca getirenlerin yönetimi altındayız, Samsun da henuz İsa Turan adı gectiğini duymadım ben, sen kime bu kadar guvendin de 3 gundur diyosun anlayamadım..

Ayrıca İsa Abim şimdi 1.hoca olarak gelirse hem bize hem kendine yazık eder, benden söylemesi..

cezayir55

**KaR6**

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Kardeşlerim iyi de,daha transfer yapamadık.önce şu tahtanın kırılması gerek.hoca işi sonra.vakit daralıyor.lig başlayacak.e hoca da lazım ama şu an en büyük sıkıntı tahta.ne tahtaysa?

55Melek55

banko nurullah saglam cok iyi hoca...ucurur bizi....

sakip özberk ne alemde?

eLLis

Alıntı yapılan: kaan - 22 June 2009, 11:45:15
Bildiğim kadarıyla samsunlu kendisi ama bize daha profesyonel ve disiplininden söz ettirmiş bir hoca lazım bana göre.
tff de trabzon yazıyor