karadenizin kralı kim? haydi samsunlular

Başlatan umuttekin55, 18 June 2009, 14:23:04

« önceki - sonraki »

Kürsat Berrak

Batuhan Samaras diye genç bir kardeşim uslubunu pek kabul etmesemde facebook da bu papazlara karşı tek başına mücadele veriyor...Haydi oy lazım...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kürsat Berrak - 20 June 2009, 17:06:54
Batuhan Samaras diye genç bir kardeşim uslubunu pek kabul etmesemde facebook da bu papazlara karşı tek başına mücadele veriyor...Haydi oy lazım...
helal olsun kardeşime.ts gibi dallamalar normal uslubden anlamazlar.mecbur bunların anlayacağı seviye ye ineceğiz.benim üslub de tam onlara göre.son versiyon küfürler var bende.ama ben faceye giremiyorum cepten.bu oylama ne zaman bitecek.ben akşam çarşıya çıkayım.bunlarla ben baş ederim

berusa55

Bunlara uymak bunlar gibi olmaktır. Bu kadar komik bir dava için bunlarla sidik yarışına girmenin alemi yok beyler; hele de facebook mudur nedir öyle yerlerde. Biz işimize bakalım.

Her zaman her yerde en büyük SAMSUNSPOR... Var mı ötesi!

carlsberg

ya bu takım bu sene super lige ya cıkacak yada cıkacak baska yolu yok bunun..trabzonlular dalga geciyorlar bizimle  >:( .alın ben den bi transfer yegeni Burakcani getirtip oynatirim ben..daha 16 yasinda ama bu ligi öttürmezse bende topdan anlamiyorum o zaman

Tribün_ali

Hadiyin beyler bu i...lere saldıralaım tek başıma kaldım arkadaşalr hep beraber o yaşları 15ve 16 olan gençleri görünce samsunsporluluları daha cok gururlanıyorum o çoçuklar samsun ve samsunspor için çarpışıyor hadiyin beyler herkez ark davet etsin ölümüne samsunspor

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: berusa55 - 20 June 2009, 17:41:33
Bunlara uymak bunlar gibi olmaktır. Bu kadar komik bir dava için bunlarla sidik yarışına girmenin alemi yok beyler; hele de facebook mudur nedir öyle yerlerde. Biz işimize bakalım.

Her zaman her yerde en büyük SAMSUNSPOR... Var mı ötesi!
aynen doğru abi.facebook ne ki,orda kral şehir seçilecek.ts liler gitsinler kendileriyle dalga geçsinler.trabzonda adam kalmadı hep çakal yavrusu gibi dağıldılar tüm türkiye ye.adam olsalar memleketlerinde otururlar.yaw bırakın şu küçük beyinlerle takılmayı,sitemizde samsun ve samsunspor için neler üretebileceğimiz konusunda görüş bildirin.yorum yapılacak bir sürü değerli konular varken şu kazma ts lilerle aynı seviyeye inmeyin.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Trabzon birinci seçildikten sonra karadenizin kral şehri ünvanını bakanlar kurulumu onaylayacak.bırakın embesiller mutlu olsunlar sanal rüyalırında.KARADENİZİN BABASI SAMSUNDUR.açsınlar haritayı baksınlar büyükşehirler hangi iller.

sevdamsınsamsunspor

arkadaslar ben msnemdeki herkese oy attirdim herkes msnsindekine verdirse ezik trabzonu ezer geçerizz

red_white

150 fark vardı 100 e indi bence biraz gayretle geçicez

red_white

ben onları geçicez diye uğraşıyorum deli diyen varsa saygı duyarım yardımlarınızı bekliyorum lütfen herkese seçtirelim

Kürsat Berrak

Kardeşim,yalnız değilsin...Kendi çapımızda uğraşıyoruz...

red_white

Aradaki fark 80 indi tüm arkadaşlarıma zorla bile seçtiyorum hadi beyler yüklenin sanalda olsa birinci olmalıyız taktım valla ben :)   http://apps.facebook.com/livingsocial/micro/polls/161499/results?ref=poll_friend_choice_notif

Recep

ikinci kez oy kullanmayı denermisiniz ben yine kullandım ve aldı galiba

özkan

helal yücel ömür ejderde oy kullanmıs samsunspora adam kskdan sonra harbı harbı özdeşleşti ya samsunsporla.beklemezdım ondan..oya devam arkadslar herkeze oy verdırtelım bısey kalmadı surda

ali ihsan

Bende 2. kez oy verdim .Fakat bu başka anket ,oy oranları çok düşük ...