karadenizin kralı kim? haydi samsunlular

Başlatan umuttekin55, 18 June 2009, 14:23:04

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Sanal da olsa birinciliği kaptırmayalım.ula SAMSUN dururken kral da kimmiş.karadenizin hükümdarı padişahı yız biz.diğer leri benim güzel çarşambam ile bile  yarışamazlar krallıkta.

maviay55

oyumuzu verdik alem duysun kral samsun daa

red_white

arkadaşlar sadece 65 kişi kaldı 100 farkı kapattık yüklenmeye devam milletide davet edelim

umuttekin55

red_white

Kürsat Berrak

İşte bu...Biz birlik olalım yeter...Karadenizinde,Aleminde Kralı Samsunspor...

cany

red_white

celebi

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: red_white - 19 June 2009, 14:08:41
bu alemin kralı biziz
adımız yeter.adımızın geçtiği yerde diğerleri ancak gölgelenirler.varmı başka,sıradaki gelsin.ölümüne  SAMSUNLU VE SAMRUNSPORLUYUUUUUUUUUZZZZ

emre

bende paylastım

bu arada  face te bi samsunspor grubu teknik direktörle ilgili anket gibi bişe paylaşmışş herkes dalga geçio yok reykart gelsin falan agzıma geleni saydım şimdide gerçek samsunspor taraftarından özür dileriz falan yazmışlar..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 19 June 2009, 15:24:39
bende paylastım

bu arada  face te bi samsunspor grubu teknik direktörle ilgili anket gibi bişe paylaşmışş herkes dalga geçio yok reykart gelsin falan agzıma geleni saydım şimdide gerçek samsunspor taraftarından özür dileriz falan yazmışlar..
bizi milletin dalgası durumuna düşüren insanların ben ta .......... Ve koskoca samsunspor ile dalga geçecek insanların da taaaaa ..........?

emre

bir de samsunspor un sayfasında nasıl iş anlamak mümkün diil!!! >:(

veis