İsmail Uyanık Başkan, Celil ve Serkan'a Sahip Çıktı

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 June 2009, 11:46:18

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

beyler benim bi fikrim siteye yeni üye olan arkadaşlara samsunsporla ilgili bazı testlerden geçirin ....bu ne böyle damdan düşen siteye girmeye kalkıyor....gerçek samsunsporlular burada olsun bize yeter

celebi

bu ne şerefsizlik bu ne terbiyesizlik bu ne kendini bilmezlik.

beşnumara

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 16 June 2009, 16:38:47
beyler benim bi fikrim siteye yeni üye olan arkadaşlara samsunsporla ilgili bazı testlerden geçirin ....bu ne böyle damdan düşen siteye girmeye kalkıyor....gerçek samsunsporlular burada olsun bize yeter
kesinlikle katılıyorum.

kaan

Alıntı yapılan: samsun_spor_biziz - 16 June 2009, 15:25:36
Gazoz Yılmaz bu takımı bu hallare kım getirdi yapılanlar hiç bir zaman unutulmaz iyi günde kötü gündede iyilik yaparken kötülükte yaptılar. celil serkan 3-5 kurusun hesaplarını yapıp gittiler hangi yüzle geri geliyorlar  gitsinler paralı jipleriyle ralli yapsınlar onlar bitti  bırakın bu boş haylleri samsun daha cok celil serkan cıkarır gitsin malatyada oynasın ayar etmeyın adamı gazoz içmekle olmuyor bu işler murat gibi bir yıldız doguyor onu destekleyın ölmüş essekten ne köy olur ne kasaba :(

Bak arkadaş ben bu siteye üye olduktan sonra hayatımda çok şeyler değişti bir kaç senede.Sitenin eski tüm sayfalarını okudum efsane futbolcularımızın sayfalarını didik didik ettim kitabımız çıktı alıp okudum yani herkesin yaptığını yaptım.

Peki sen ne yaptın sitedeki en değerli abilerimizden (hepsi değerli bizim için orası ayrı) Goz goz yılmaza gazoz yılmaz dedin.İlk bakışta kızdım sana ama şuan üzülüyorum 2500 üyeli Samsunsporun kalesi siteye kendini rezil ettin bi yerde konuşsan anlamazlarda goz goz yılmaza gazoz dersen burda sana gülerler ileriye gidersende gülmezler farklı şeyler olur.

Öyle vienada sokaklara yazı yazmayla olmuyo bu işler bu sitede birisi tarihimizle ilgili olumlu yada olumsuz laf söylerken ölçüp tartıp öyle söylüyo senin gibi damdan düşer gibi dallama bi şekilde konuşmuyo oku analiz et DÜŞÜN ondan sonra yaz Goz goz abimizdende özürünü dilemeyi unutma burası geyik forumu değil kutsal birinin kutsal bi emaneti samsunspor.biz forumu onun için biraz daha akıllı....

KotuCocuk55

1-Kral Serkan futbola dönsün her takımda gider izlerim bir hayranı olarak,içim burkulur bir samsunsporlu olarak..

2-Serkan-Celil A.Ş. 'yi yıllarca büyük bir keyifle izledik,onlarla büyüdük,yeniden izlermisin desenler tabiki seve seve evet derim,ilk heycanım olmasada..

3-Ve Büyük Başkan'a;
Samsunspor'da taraftar devrimi gerçekleştirilmelidir ki,gerek bu site veya kurulan sivil toplum kuruluşları yardımıyla bu daha bir farkındalık yaratmadan işletilmeye başlatılmıştır.

Bu devrimin öncüsü İsmail Uyanık olmalıdır..
Büyük başkan dönmeden bu kahır bitmeyecektir..
Bu nedenle taraftar artık sesini çıkarmaya,sokaklara çıkmaya başlamalıdır...

AntZ

Yine kuş pisliği var, piyango çıktı bize, ulan kuş beyinli sen gazozun kapağını değil şişesini hakediyosun ama neyse seviyeyi düşürmeye, kuş pisliğiyle uğraşmaya değmez.

Laf anlatmaya da çalışmayın böyle geri zekalılara, bilmeden gelip yanlış şeyler yazmayı anlarım da, gelip 3. mesajında suyu bulandırmaya çalışanların niyeti de belli yapılması gerekende.

berusa55

17 June 2009, 00:26:47 #51 Son düzenlenme: 17 June 2009, 00:29:53 berusa55
@samsun_spor_biziz

Şu yaptığından ve sana verilen cevaplardan sonra yerin dibine kat kat geçmediysen kardeşim cidden özrün vardır.

Buraya yazarken bin kere düşün; üye adına yakışır hareket et; adam gibi yaz ya da bas git! Terbiyesizliklerle uğrasacak zamanımız yok!

beşnumara

abi niye cevap veriyosunuz ki? bunun gibi adamlara ne vereceksiniz ki ne anlatabileceksiniz? gönderin gitsin. niye bu kadar tuttunuz ki?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: beşnumara - 17 June 2009, 00:28:46
abi niye cevap veriyosunuz ki? bunun gibi adamlara ne vereceksiniz ki ne anlatabileceksiniz? gönderin gitsin. niye bu kadar tuttunuz ki?
en azından bir özür bekliyoruz ama onu da beceremez bu kafa ile

berusa55

Alıntı yapılan: beşnumara - 17 June 2009, 00:28:46

Niye cevap veriyoruz biliyor musun dostum? Hala şans veriyoruz; hatasını anlasın aramıza katılsın hemen kaybetmeyelim diye bu gayretimiz aslında bir nevi. Bugünki yaptığı yanlışta devam ederse zaten bir saniye daha barınamaz aramızda emin ol.

AntZ

Alıntı yapılan: BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR - 17 June 2009, 00:32:35
en azından bir özür bekliyoruz ama onu da beceremez bu kafa ile

Hakaret bana olsa belki affederim, ya da içimizden birine yapılsa affeder diyelim de Gozgoz Yılmaz a yapılan bir hakareti nasıl ya da hangi özürle affettirir orasını bilemiyorum kardeşim.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 June 2009, 00:33:49
Niye cevap veriyoruz biliyor musun dostum? Hala şans veriyoruz; hatasını anlasın aramıza katılsın hemen kaybetmeyelim diye bu gayretimiz aslında bir nevi. Bugünki yaptığı yanlışta devam ederse zaten bir saniye daha barınamaz aramızda emin ol.
eyvallah abi.bu siteye yakışan da böyle erdemli olmaktır.ama özür dileyecektir bu arkadaş hatasını anlamış olması gerek

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Ant55 - 17 June 2009, 00:35:56
Hakaret bana olsa belki affederim, ya da içimizden birine yapılsa affeder diyelim de Gozgoz Yılmaz a yapılan bir hakareti nasıl ya da hangi özürle affettirir orasını bilemiyorum kardeşim.
kardeşim tabi affedilecek bir hata değil.tanımadığı için sadece bir nick diye düşündüyse,öyle de olsa bir arkadaşı ile alay etmiş olur ki.yine yanlış.bakalım gelecek mi yine

beşnumara

biz de bunun için diyoruz ki: siteye üye olunurken ciddi ciddi samsunspor testi yapılmalı.

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 17 June 2009, 00:51:20
biz de bunun için diyoruz ki: siteye üye olunurken ciddi ciddi samsunspor testi yapılmalı.

Boşver be kardeşim, en fazla 3-5 mesaj yazar, kaşınan 2 küfür yer gider, tutar kulağından atarsın, bizim ne birşeyimiz ne de Samsunsporluluğumuz eksilir.  ;)