Tomaç: Lütfen bizden futbolcu almayın!

Başlatan europe_55, 13 June 2009, 11:31:08

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

14 June 2009, 11:47:42 #60 Son düzenlenme: 14 June 2009, 12:37:59 samsuni
Samsun ve samsunsporumuzu adam olup tasiyamayan,ne kadar yonetici,is adami,burokrat ve de vasifli vasifsiz bu sehirde yasayan ne kadar cakma donek varsa,Gitsinler herkes yalakalik yaptiklarinin yanina?

Cagdas Ünver

14 June 2009, 12:25:45 #61 Son düzenlenme: 14 June 2009, 18:49:07 Cagdas Ünver
Acizlige bak...

beşnumara

14 June 2009, 12:35:29 #62 Son düzenlenme: 14 June 2009, 12:39:05 samsuni
Alıntı yapılan: METE_55 - 14 June 2009, 11:38:15
birine değil ankaraya gidipte bakanlarla konuştukları halde bir şey beceremeden gazetede gülerek poz verenlere yazıklar olsun diyor ve şerefli ve hasiyetli biriyseniz defolun gidin diyoruz artık size rezil ettiniz bizi cümle aleme allah belanızı versin.......
fenerrumun açılışına çelenk gönderen kulüp başkanlarına ne olur bizden topçu almayın diye yalvaran bu sahıs allah bilir bakanlarla neler konuştu? bu onursuzluğa rağmen bakanla onurlu şeyler konuştuğuna hiç inanmıyorum.kesin birilerini satacak bu yaramaz.yakında çıkar kokusu

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 13 June 2009, 12:35:09
allah belanızı versin koca samsunsporu un ufak ettiniz yazıklar olsun >:(

ne hallere düştük yaa yazıklar olsun  hakkı tomaç Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın >:(

HoliganSamSunLu

dilenciliğede başladık sonunda yalvar yakar adam tutmaya çalışıyoruz

eLLis

Bu böyle gidecekse kapatılsın Samsunspor içimizde yaşasın artık bunlara dayanamaz oldum her gün moralim yerle bir oluyor

55__Gurbet__55

Kadir ÇELEBİ

birde Samsunspor icin yaptık derler boyle yapıcaksanız bırakın gidin istenmiyorsunuz..

Baskent_Samsunspor

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Tomac-bizden futbolcu almayin
cevap-adam olunda futbolcunuza sahip cikin?

bankocu55

Takım düssün amatör kümeye de kurtulalaım borclar kapansın yeniden baslasın hersey

Sadece Samsunspor

Ya anlamıyorum bu hakkı tomaç normalde avukat değil mi, avukat dediğin az çok nerde ne konuşacağını falan bilir yan, bu sözü o kadar takımın yöneticisi karşısında nasıl söyledi anlayamıyorum, samsunspor bu kadar aciz mi, ben hayatımda hiç bu kadar ezilmedim, samsunspordan futbolcu almayınızmış, Samsunspor bu Samsunspor ligin en iyi 5. takımı, türk futboluna nice yetenekler yetiştirmiş, feneri 4lemiş, bjkyi gsyi dağıtmış bir takım bu boru değil, bir gram destek olmadan 10 senedir liglerde tutunmaya çalıştık ama bu kadar ezilmedik yazıklar olsun

Baskent_Samsunspor

bu adam hemen istifa etmeli hemde hemen >:( >:(

celebi

germencisse

demek samsun camiası bu günleride görecekti..