Tomaç: Lütfen bizden futbolcu almayın!

Başlatan europe_55, 13 June 2009, 11:31:08

« önceki - sonraki »

europe_55

13 June 2009, 11:31:08 Son düzenlenme: 13 June 2009, 11:47:02 samsuni
AlıntıBank Asya'da fiks menü
1.Lig´de futbolcular artık umduklarını değil, bulduklarını yiyecekler! Önceki gece bir araya gelen 13 kulübün aldığı karara göre, bir oyuncuya verilecek tavan ücret 250 bin TL.

Senelerdir şampiyonluk uğruna yapılan hesapsız harcamalar, 1.Lig kulüplerini nefes alamaz hale getirdi. Önceki gece bir araya gelen 11 kulüp başkanı, kulüpleri yaşatmak için Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'nın önderliğinde bir takım ortak kararlar aldı. İlk olarak TFF Başkanı Mahmut Özgener'den borcu olan kulüplerin geçici olarak lisans çıkartmasını talep eden başkanlar, olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine toplantıya katılan Bolu, Ordu, Buca, Karşıyaka, Altay, Samsun, Kocaeli, Hacettepe, Dardanel, Mersin İdmanyurdu, Adana, Gaziantep B.B. ve Giresunspor Başkanları bir karar aldı. Buna göre; hiç kimse yeni sözleşme yaptığı futbolcusuna 1.Lig'de 250 bin TL'den fazla para ödemeyecek.

Samsun'dan futbolcu alınmayacak
Galibiyet primleri her kulüpte bin TL, beraberlik ise 500 TL'yi aşmayacak. Bank Asya Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Süleyman Savur'un hazırlayacağı metni, toplantıya katılmayan kulüp başkanlarının da imzalaması gerekiyor. Öte yandan toplantının en dramatik bölümü Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç'ın diğer başkanlarla girdiği diyalogdu. Borçlar sebebiyle bu sene transfer yapamayacaklarını belirten Tomaç, "Bizden futbolcu almayın. Transfer yapamayacağız. İki tane kalecim var. Birine diyorum ki 'gel anlaşalım', 'Teklifler var" diyor. Bir kaleciye kalırsam, ben ne yaparım. Sakatlanırsa, kaleye kim geçecek" dedi. Bunun üzerine diğer kulüpler, Samsunspor'dan futbolcu transfer etmeyeceklerine dair söz verdi. 

Kaynak: Fanatik

Gercekten cok yazik.
Su düstügümüz hallere bakin.
Baskasi futbolcularimizi almasin diye yalvariyoruz... :( :( :(

berusa55

Sadece Samsunspor

mehmet yılmaz

Bu kaş yapayım derken göz çıkartmaktır!
İnanamıyorum böyle bir cümleye...

supernatural_55

bunu okuduktan sonra karışık duygular içine girmemek mümkün değil söylenecek söz bulamıyorum:((

berusa55

Şu haberi okurken yerin dibine geçtim ama sen bunları söylerken utanmadın di mi Tomaç! Yazıklar olsun! >:( >:(

55Melek55

hakki tomac sana sesleniyorum ..bir dahai toplantiya biyiklarin kazi öle temsil et kendini....yaziklar olsun sana....

europe_55

Gercekten böyle bir baskan olamaz...
Koskoca Samsunspor baskani, baska kulüplere böyle yalvarmamali...
Bence Kongre sart, yoksa bu baskanla bir dahaki sezon daha ilk yari sonunda düsmeyi garantileriz :(

Neredesin Ismail Baskan! :(

Kodalak

Eğer haber doğruysa,,,

Yazıklar olsun senin gibi yöneticiye,daha lig başlamadan takımda olmayan otoriteni eksilere düşürdün yetmedi şerefimizi iki paralık ettin,karakter eksikliğimi var sende böle nasıl konuşursun nasıl bir avukatsın sen,insan ekmeği önünde eğilir ama sürünmez.Sen bizi sürünmekten beter ettin,bırak yöneticiliği defol git.... >:( >:(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Futbolcu transfer ücretlerine tavan koymalari guzel.bakalim simdi sadece para arsizi futbolcular ne yapacak.ama baskanimizin dustugu durum icler acisi.turk futboluna sayisiz yildizlar cikarmis,turkiyenin koklu kulubu samsunsporumuzun durumuna bakin.daha dun ku  kuluplerin icinde eziliyoruz.vay be.hani bir laf vardir.kurt kocayinca kopeklerin maskarasi olurmus.bu kadar mi bittik biz?

bankocu55

Büyük samsunspor denilen birsey kalmadı artık ortada basit kücük bir anadolu klübü olduk

HoliganSamSunLu

Senelerdir şampiyonluk uğruna yapılan hesapsız harcamalar, 1.Lig kulüplerini nefes alamaz hale getirdi. Önceki gece bir araya gelen 11 kulüp başkanı, kulüpleri yaşatmak için Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'nın önderliğinde bir takım ortak kararlar aldı. İlk olarak TFF Başkanı Mahmut Özgener'den borcu olan kulüplerin geçici olarak lisans çıkartmasını talep eden başkanlar, olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine toplantıya katılan Bolu, Ordu, Buca, Karşıyaka, Altay, Samsun, Kocaeli, Hacettepe, Dardanel, Mersin İdmanyurdu, Adana, Gaziantep B.B. ve Giresunspor Başkanları bir karar aldı. Buna göre; hiç kimse yeni sözleşme yaptığı futbolcusuna 1.Lig'de 250 bin TL'den fazla para ödemeyecek.

Samsun'dan futbolcu alınmayacak
Galibiyet primleri her kulüpte bin TL, beraberlik ise 500 TL'yi aşmayacak. Bank Asya Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Süleyman Savur'un hazırlayacağı metni, toplantıya katılmayan kulüp başkanlarının da imzalaması gerekiyor. Öte yandan toplantının en dramatik bölümü Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç'ın diğer başkanlarla girdiği diyalogdu. Borçlar sebebiyle bu sene transfer yapamayacaklarını belirten Tomaç, "Bizden futbolcu almayın. Transfer yapamayacağız. İki tane kalecim var. Birine diyorum ki 'gel anlaşalım', 'Teklifler var" diyor. Bir kaleciye kalırsam, ben ne yaparım. Sakatlanırsa, kaleye kim geçecek" dedi. Bunun üzerine diğer kulüpler, Samsunspor'dan futbolcu transfer etmeyeceklerine dair söz verdi. 

Hakan Can / Fanatik

jean

makarya bak bizden oyuncu almayin lutfen transfer isi yatti demekki bu sene dusmeye en buyuk aday samsunspor

bankocu55

Alıntı yapılan: jean - 13 June 2009, 11:53:53
makarya bak bizden oyuncu almayin lutfen transfer isi yatti demekki bu sene dusmeye en buyuk aday samsunspor

aynen kardes bu sene pacayı kurtaramıcas galiba malatya gibi bizde düsücez nalet olsun ya

Yalnızca BİZ

KArabasan'dan bile beter bir durum... SAMSUNSPOR'um bu hale düşecek takımmıydık biz...