Ceyhun Eriş

Başlatan ngonge, 23 January 2006, 11:40:15

« önceki - sonraki »

Clint_Eastwood

Bazı arkadaşlardaki Ceyhun sevgisini anlamak mümkün değil. Ceyhun bun takıma o kadar büyük zarar verdiki...Hala alışma aşamasındaysa seneye 2A da anca alışır değil mi?

samsunlu_gencler

sewgi deiL.kazanamıoz die ceyhuna yujkLeniLmiş.kais warken iLk yarıda kac gaLißiet aLdık :3 simdi kac gLßietimiz war.tkımda ii oynıyan celiL haricinde kim war?onu demek istedim.herkes kotu

KotuCocuk55

BENCE ceyhunun stili bizim alıştığımız samsunspor zihniyetine uymuyor!

Clint_Eastwood

kupa maçında bize saç baş yoldurdun, aldığın her topu ezdin, kendine oynadın... Umarım kadro dışı bırakılırsın...Senin kim aldıysa...

samsunlu_gencler

ßizim takımda herkes takır tıkır top oynuor.maksic adnan guaye rafaeL marcieL toLga ayari mustafa caner kenan.ßir tek ceyhun kotu takımda hep onun yuzunden yeniLioz onun yuzunden kazanamıoz

Forvetim

Kais bizim belkemiğimizdi, nerdeyse her maç golü vardı kritik maçlarda gösterdiği performans ve oyun kuruculukta ki başarısı takdire değer, böyle bir oyuncunun bırakın ceyhunu başka bir oyuncu ile bile takası saçmalıktı, baştan beri şaşırdım ve ceyhunu da hiç beğenmiyorum. çok şahsi oynuyor pozisyon yaratacağına olan pozisyonuda bitiriyor, takımı hücuma kaldıracak yeteneği yok, sırf çalım artık çalımlı futbol devri çoktan bitmiştir eskidendi o. Kaisi bu zamanda gönderen ve futboldan anlamayan zihniyette ki sözde yöneticileri kınıyorum.

Gurbetci Bülent

CEYHUNdan bu pazar gününde bir patlama bekliyorum arkadaslar.
Yani o isterse aslinda bize süper faydali olur niye böyle oynuyor anlamadim gitti.
Ama ben diyorumki kayseri macinda muhakkak orta sahada oynamali cünkü alternatif yok.
Bu macta patlama bekledigim futbolcular ceyhun ve caner.

yirmiuc

ngonge

ceyhun ile iyi ki 6 aylık anlaşma yapılmış. bizi kurtaracak isim değilmiş.