Denizlispor maçına ortaokul ve lise öğrencileri giremedi !

Başlatan timofte, 22 March 2006, 20:23:51

« önceki - sonraki »

timofte

Hafta içi Denizli kupa maçının biletlerini 5 YTL yapan yöneticilerin bu davranışı tribünlerin boş kalmasına yolaçtı.

Ancak sahadaki mücadele bu fiyat belirlenirken maça verilen önemle hiç de bağdaşmıyordu.. Bu ayrı konu..

Bu maçta hiç tanımadığım 10 yaşında bir çocuğu önüme alıp maça sokmak istediğimde kapıda görevli polislerden "ona da bilet alman lazım yoksa giremez, yönetimin isteği böyle" cevabını aldım.. Bu çocuklar bizim geleceğimiz, Samsunspor sevgisi aşılamalıyız, düşüncesini polise anlatmaya çalışmak elbette bir anlam ifade etmedi..

Daha sonra dışarıda kalan çocukların inşaat halindeki maraton tribüne çıktıklarını buradan "Samsun" diye bağırdıklarını gördüm. Bir süre sonra güvenlikçiler tarafından indirildiler..

Şimdi gel de sorma bu yöneticilere, amacınız nedir?

Ne yapmaya çalışıyorsunuz???

Clint_Eastwood

kale arkasını 5 ytl yapmak; siz bu maça gelmeyin demektir...!!!! Allah belanızı versin!!!!!!!

bengülü

içeriye giren 5 10 kişi öğrenci olan cocukları içeri girdikleri halde polis dışarıya çıkardılar çünkü biletlerle girilmedi diyerek  staddan çıkardılar bence çok yazık samsunspor taraftarına yapılanlar yönetimin sayesinde yani yönetimin emrinde olanlar oluyor çok üzücü şeyler başka ne diyeyim allah belalarını versin samsunspor taraftarından büyük kimse olamaz

Amsterdamli

Bilemedin yasi ufak olanlara indirim yapamazlarmi mesela??

Ladikli

hangi akla hizmet bilet fiyatlarında böyle bir uygulamaya gidildi anlamak mümkün değil,dün oynanan kayseri-bjk maçı 1 ytl idi.sende yap bedava yap neolacak. kaybedecek bişey kalmadı sayenizde.dibe vurduk kupadan elendik başkası başaramazdı bu işi helal olsun hepinize.

bluegreen55

bunları da okuyunca şüphelenmeye başladım iyice yönetim ne yapmaya çalışıyo..inşalalh lig maçlarındada yapmazlar..ozaman düşşürmeye çalıştıklarını ispatlarlar...Trabzonlu antrenörler ve yönetici varsa istifa etsin...yeter artık

Gurbetci Bülent

Yani deyim bilmiyorum artik ben futbolculari kutluyorum artik , cünkü
BU YÖNETIM TAKIM DÜSSÜN DIYE ELLINDEN GELENI YAPIYOR ÖGRENCILERI BILE ALMIYORLAR HAKEMLER HAKKIMIZI YERKEN BILE MAL MAL BAKIP DURUYORLAR
ALLAH BELANIZI VERSIN SIZIN GIBI YÖNETICILERIN

AAAHHHHH AAAAHHHHH   UYANIK GELDE GÖR HALIMIZI GELDE GÖR NE DURUMDAYIZ SEN BURDA OLSAYDIM BUNLARIN ALAYINI s. EDIP KOVARDIN

Rentboy

ölmez beyefendi sanırım taraftarı stada sokmayarak tepkilerden kurtulacağını düşünüyor.kafası basmıyor herhalde gerekirse evinin önünde yatacağımızı..

Allahım ne güne kaldık beyinsizler yönetiyor Samsunsporumuzu...

Forvetim

Çocuklar toplanmış bi hevesle gelmiş maça, o öğrencilerden para alsan nolur almasan nolur yazık günahtır be, Nasıl Samsunsporlu yetişecek bundan sonra ,bu gençlere Samsunspor sevgisini birkaç maçta para almayarak kulübün onlara değer verdiğini ihtiyacı olduğunu hissettirerek aşılayabilirsin hevesi kırılmasın, madem gelmiş geri dönmesin deyip alıverseler ne kaybedecekler BU YÖNETİMİ KINIYORUM YAZIKLAR OLSUN DİYORUM, Gelecekte mumla taraftar arayacaklar, eken biçer...

timofte

Çocuklar kapıda baya bir beklediler ilgilenen kimse olmayınca bir grup öğrenci Maraton İnşaatına çıkıp maçı izlemek istediler. Buradan da güvenlikçiler tarafından indirildiler. Yapacak bir şey kalmayınca evlerine döndüler..

Hani Samsunspor şehirle kucaklaştırılacaktı?
Bırakın farklı insanları stada çekmeyi, gerçek taraftara da eziyet ediliyor.. Kasıt değil İşbilmezlik demek istiyoruz ama bu kadar mı olur.. Her hafta bunun son bulmasını istiyoruz ama devam ediyor duyarsızlık. Çok yazık çok.

King Of The North

Bu yaptıkları çocukları,gençleri yani geleceğimizi başka tarafa yönlendirmekten başka birşey değil.
Ben böyle Samsunsporluluk görmedim,duymadım,görmek de istemiyorum.

tankut

göremezsin tabi battal 55 kardeş çünkü bunlar samsunsporlu değil pontussporlu. Bunlar değilmi biz samsunsporu 2. lige düşürmeye geldik diyen bunlar bu takımın başında olduğu müddetçe 3. lige kadar yolumuz var. Ben Antalyadayım, Antalyasporun maçlarına öğrenci kimliğini gösteren herkez ve bayanlar bedava giriyor. Bizim embesiller gelsin de burada yönetim görsünler. Bu takıma yazık oluyor bağıra bağıra küme düşüyoruz. İşin en acı tarafıda takıma sahip çıkacak Samsunlu yönetici kalmamış gibi gözüküyor. Samsunlu olanlarında ya önü kesiliyor yada vurdumduymazlık ve aymazlık içindeler. Nerede o 80li 90 lı yılların şanlı camiası. Acı içinde o günleri özlüyoruz. Burada Samsunsporla hiç ilgisi olmayan insanlar bile yaptığımız sohbetlerde 'Samsunspor gibi bir takım nasıl düşer inanamıyoruz' diyorlar. bizi bu durumlara düşüren yönetime yazıklar olsun.. O başkan önce fabrikasının reklam tabelalarının rengini değiştirsin ondan sonra ben Samsunluyum desin. Adi adamlar Samsunlunun ve Samsunsporun cefakar taraftarının onuru ile kimsenin oynamaya hakkı yok. Şimdiye kadar yönetim hakkında tek kelime etmemiştim ama artık bıçak kemiğe dayandı. Bu forumdaki arkadaşlar oldukça iyimserler, Çünkü onlar bu takımın gerçek sahibi. Eğer D.bakırın taraftarı gibi stadı bunların kafasına geçirmediyse bu Samsunspor taraftarının Türkiyenin en asil taraftarı oluşundandır. Ama maalesef bu yönetim bunu anlayacak kapasitede değil...Kalan 9 maçtanda benim fazla ümidim yok. Çünkü bu maçlar ancak bu işe başını koymuş, inanmış bir yönetimle alınır....

samet

Clint_Eastwood

yönetim demek istediki;

Kardeşim gelmeyin maça, gelirseniz sizi kafesa sokarım, kafese girmek isterseniz de öğrencilerin cebinde ki harçlıkları gasp ederim... kale arkasını da 5 ytl yaparım, şeref tribününe geldiğimizde de boş stadı görünce güller açardı yüzümüzde...

Not: Büyük Mega başkan Ölmez Denizli maçı öncde şeref tribüne geldi ve boş stada baktı, yanındakilerlekonuşup kahkalar attı... Demekki çok mutlu olmuştu Büyük Mega başkanımız!!!!

Samsun'a Samsunlu Başkan gelecek!!!!

King Of The North

Tankut kardeş doğru söylüyorsun 2001 yılında Antalya'da ben de bir maça girmiştim üni.öğrencilerine ücretsizdi.Hala o uygulama devam ediyorsa ne güzel Antalya sanki bizden daha mı zengin bir klüp onlar da çıkmak için uğraşıyor.Dediğim gibi Samsunsporun başına yönetici değil Lider biri lazım.Bizi,şehri,kitleleri arkasından sürükler Lider adam.İnşallah harbi Samsunludurlar da ben utanayım kendime tükürürüm o zaman çekinmeden.