El Yasa, Malaga'da!

Başlatan safser, 10 June 2009, 16:15:00

« önceki - sonraki »

AllydeenleaR

bu adamı büyütmeyin ya menejerler basmıştır
ben bunun bizdeki son maçını hatırlıorm top sürmekten acizdi

beşnumara

el yasa nereye giderse gitsin benm gözümde bir gram futbolculuk değeri yok.geçen sezon gençlerbirliğine kaptırdığımız emre balak bundan kat kat iyi defanstır bee

Ollivanders

malagaya gidecek kalitede futbolcu degil bence

**KaR6**

yaa barcelonaya bile gitse, elyasa elyasadır.. bu adam bile futbolcu olupta ispanyalara gidiyosa, ben daha hiçbişe demiyorum.. bildiğin kazmaydı bu adam bizde, 17 maç aralıksız sövdum ben buna.. nerde duracagından haberi yoktu, kademenin k sinden anlamadan defans oynuyodu, yok yorum yapmicam daha..

mehmet yılmaz

10 June 2009, 18:50:53 #19 Son düzenlenme: 10 June 2009, 19:46:41 samsuni
El Yasa, Malaga'ya tatile gitmiştir büyük ihtimalle, oradan da İbiza'ya, Kanarya Adalarına falan geçer :)

Haber doğruysa tam bir menajer başarısıdır!

Valla, El Yasa Malaga'da, Veysel Aksu Samsunspor'da, Ergin Keleş orada burada, Ali Cansun şurada... Şu adamları gördükçe futbolcu olamama konusunda kendime haksızlık yaptığımı düşünüyorum. O kadar da yeteneksiz değilmişim.

Clint_Eastwood

El Yasa Malaga'ya gittiyse ben de bu yaşta Barça'ya gidip Messi ile çift santrafor oynarım artık!

Ollivanders

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 10 June 2009, 18:51:04
El Yasa Malaga'ya gittiyse ben de bu yaşta Barça'ya gidip Messi ile çift santrafor oynarım artık!

safser

Alıntı yapılan: samsuni - 10 June 2009, 18:50:53
El Yasa, Malaga'ya tatile gitmiştir büyük ihtimalle, oradan da İbiza'ya, Kanarya Adalarına falan geçer :)

Haber doğruysa tam bir menajer başarısıdır!

Valla, El Yasa Malaga'da, Veysel Aksu Samsunspor'da, Ergin Keleş orada burada, Ali Cansun şurada... Şu adamları gördükçe futbolcu olamama konusunda kendime haksızlık yaptığımı düşünüyorum. O kadar da yeteneksiz değilmişim.
Helal olsun menajerine gerçekten ;D

safser

el Yasa malagaya sercan barcelonaya ;D ;D

germencisse

yani çok ta aman aman bir topçu değil küçük takımların büyük topçusu ama hayat işte....

Oflu

engizli55

siradan bir oyuncu elyasa bence ama menejerini kutlamak lazim gercekten büyük adammis

5BrK5

insan bi garip oluyo bu haberleri okuyunca . .

KotuCocuk55

gereksiz bir oyuncu,kesin birileri yine para aklıyor :)

vanlioglu

gardaş bu adam bizdeyken gotunu kaldıramıodu sağbek oynuodu bunu geçmeyen adam yoktu :D bizden sora adam oldu bizim şehrin havasından mıdır nedir bizde oynayamıo adamlar :D