Son teklif??

Başlatan CANULUN, 06 June 2009, 23:11:54

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

07 June 2009, 08:46:57 #15 Son düzenlenme: 07 June 2009, 09:11:29 Sempatik Bengülü
Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 June 2009, 23:14:46
Abi, benden yana hakkın varsa sonuna kadar helal olsun.. Ben utanıyorum artık sana karsı yapılanlardan, gitte kurtar kendini, belli ettiler iyice kendilerini.. sen nereye gidersen git, bizim armamız seninle olacak, şüphemiz yok, yolun acık olsun inşallah..

Sen hangi takıma gidersen git sen hep bizim SAMSUNSPOR'LU CAN'ımız olarak kalıcaksın.Git kendini kurtar yolun açık olsun

kýrmýzýbeyaz55

Bir Canımız vardı onu da çok gördüler bize..

since1965

Zamanında Celilde arkadaşlarının hakkını savunmak bu şehirin çocugu bu takımın kaptanı olmanın bedelini takımdan uzaklaştırarak ödetmişlerdi.Sözleşmesi filan beni alakadar etmez ama sen sakarya maçından sonra 15 bintl ceza verip can a son hayati maçımıza bilerek kırmızı kart gören turguta ceza vermiyorsan ben sende art niyet ararım.Herşey hayır vardır celil Samsunspordan gitti yaşamına devam ediyor.Can ilk defa Samsunspor ayrılmıyor gerekn neyse onu yapsın.Ama can hiç birşeye karışmasaydı parasını alıp agzını açmasaydı şimdi büyük paraya en az 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

bankocu55

hll olsun Can'A.Yönetimin ise el koyması lasım en iyi topcularımızdan biri gidicek

Kais

ne yaparsan yap Can abi ama biz seni Samsunspor'lu ve Samsun'lu Can olarak bilicez.İnşallah sende hep öyle kalırsın.Allah hayırlısını versin.Umarım kalırsın..

Tufan

yönetim bu kafayla devam ederse işimiz zor bu sene. Can Ulun gibi Samsunspor sevdalısı her şartta formasının hakkını veren futbolcumuzla kişisel meseleler yüzünden kontrat yenilenmemesi hiçbir şekilde açıklanamaz.
Sayın Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri sizler gelip geçicisiniz. Aslolan Samsunspor ve onun menfaatleridir.

Yolun açık olsun Can Ulun!

eLLis

Abi sen git kurtar kendini burada birşeyler rayına oturursa gelirsin belki bir gün geri..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Kendi degerlerimize sahip cikamıyorsak,ki cikamiyoruz,kimlerle basari saglayacagiz.ancak can gibi futbolcularla hedefe ulasabiliriz.su anda bu yonetimin kime hizmet ettigi belli degil.samsunspora hizmet etmedigi kesin de.kendi kardesimize sahip cikamiyorlar.

KocumVolkan

çok merak ediyorum abi seni yollayıp yerine kimi alacaklar ? roberto carlosumu yoksa mesut gibi papazın önde gideninimi...

selahattin55

07 June 2009, 13:42:36 #24 Son düzenlenme: 07 June 2009, 17:31:19 samsuni
CAN hangi takıma gidersen git.sen bizim CANIMISSIN.Keşke her samsunlu senin kadar samsunsporlu ola bilse.ama şu bir gerçekki BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYORUZ GIYAMETE.misali şuan samsunsporun hali içler acısı.seneye bu ligdende düşeriz daha bizden bir şey olmaz.yönetime diyeceğim bir sözüm var.eğer siz SERCAN HAKAN K.ASLAN  SEFA gibi karakter yoksunu kişileri bU TAKIMDA TUTUP can GİBİ KARAKTERLİ TEMİZ BİR İNSANA YOL veriyorsanız yazıklar olsun.

engizli55

can ulun kardesimiz bu takimmin önemli dgerlerinden biridir insallah bizi birakmaz ama neticede profesyonel bir topcu gitsede biz onu yine sevecegiz ve unutmayacagiz

Kodalak

Can kardeşim sana helal olsun gerçek bir SAMSUNSPOR'lusun bunu her fırsatta ıspatladın zaten bunu belli ettiğin için sana karşı böyle bir tutum sergiliyor adı sadece yönetim olan mahluklar.Sen bizim için en değerli oyuncusun gitmeni kesinlikle istemem o yüzden yolun açık olsun gibi cümleler kurmam SANA ve SENİN gibi karakterli oyunculara ihtiyacımız var.Bu olanlar şunuda gösterdi bizim karakterli yönetime de ihtiyacımız var.

Oflu

Can Ulun artik bu saatten sonra kendisini düsnmeli ve kendisi icin en uygunu yapmalidir. Sevgili Can Ulun, sen hep bizimle olacaksin.

serkancengiz

Sevgili Can kardeşim biz senin bu renkler için ölümüne oynadığını ve gerçek bir Samsunsporlu olduğunu biliyoruz. Samsunda ve başka takımlarda pek fazla para kazandığını sanmıyorum duygusallığından dolayı sen bu takımdan istediğin parayı alamıyorsan ilerisini futbol hayatının bittiği zamanıda düşün derim..

ali ihsan

Alıntı yapılan: selahattin55 - 07 June 2009, 13:42:36
CAN hangi takıma gidersen git.sen bizim CANIMISSIN.Keşke her samsunlu senin kadar samsunsporlu ola bilse.ama şu bir gerçekki BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYORUZ GIYAMETE.misali şuan samsunsporun hali içler acısı.seneye bu ligdende düşeriz daha bizden bir şey olmaz.yönetime diyeceğim bir sözüm var.eğer siz SERCAN HAKAN K.ASLAN  SEFA gibi karakter yoksunu kişileri bU TAKIMDA TUTUP can GİBİ KARAKTERLİ TEMİZ BİR İNSANA YOL veriyorsanız yazıklar olsun.