Son teklif??

Başlatan CANULUN, 06 June 2009, 23:11:54

« önceki - sonraki »

CANULUN

Öncelikle sitedeki butun abilerime ve kardeşlerime saygılarımı iletiyorum.. Bugun basında yer alan ''Can' a son kez teklifimizi ilettik ve bu cok da ıyı bır paraydı '' açıklamasını hayretle okudum... Gecen pazartesı , iç transferlerde imzalar atıldığından beri saygıdeger SAMSUNSPOR kulubunun hic bır yonetıcısı benımle hiçbir konuda görusmemıstır ve teklif sunmamıştır. Bılgılerınıze sunmak istiyorum .... Ben nasıl Samsunsporlu olduğumu geçen iki senede gösterdiğime inanıyorum.. Herkese iyi geceler,saygılar.... CAN ULUN....

sBc-55

Abi Bu Yönetimden Birşey olmaz..Kendi Yolunu çiz Derim.Herkez Geleceğini Düşünmeli ;)

Sadece Samsunspor

abicim biz seni biliyoruz bu haberlerede inanmıyoruz zaten ;)

yaman55

yönetim ne yapmaya çalıştığını açıklasa bi

**KaR6**

Abi, benden yana hakkın varsa sonuna kadar helal olsun.. Ben utanıyorum artık sana karsı yapılanlardan, gitte kurtar kendini, belli ettiler iyice kendilerini.. sen nereye gidersen git, bizim armamız seninle olacak, şüphemiz yok, yolun acık olsun inşallah..

sadece55

Helal Olsun Can ULUN sen artık elinden geleni yaptın.Yönetimin palavralarını ve senin samsunsporluluğunu tartışılmaz olduğunu biz biliyoruz...keşke takımda kalabilsen ama önce biraz da kendin için gitmelisin.Biz de övünelim dimi işte samsunsporlu can diye.Herşeyin hayırlısı

serdaryavuz

sevgili can kardeşim taraftarlar senin nasıl bir insan oldugunu biliyor canını sıkma diyeceğim ama ne fayda sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap bence.

beşnumara

zaten  biz kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.bunlar daha önce de yaptığı gibi kendi çocuklarımızın ayağına sıkıyorlar sonra da medyayı kullanarak ihaleyi başkasına bırakıyorlar ve insanları farklı yönlendiriyorlar.bizim sonumuz hayırlı değil sakarya gibi sezon ortasını mı devre arasını mı beklememiz lazım para için transfer için.daha neyi bekliyoruz. o da geç olacaktır zaten.
sevgili can kardeşim senin nasıl samsunsporlu olduğunu gerçek samsunsporlular çok iyi biliyor ama bu şerefsizler bu açıklamalarıyla veya medyayla kurduğu bu ilişkiyle ancak çift karakterli insanları sana karşı kışkırtabilir.sen samsunsporda kalsan bile daha  önce de söylediğim gibi sana rahatlık vermeyeceklerdir.hem oynatmayacaklardır hem de para cezası vereceklerdir takımda papazlık yapıyor diye.onun için sen sen ol git kardeşim samsunsporlu kimliğinle karakterinle bizleri farklı takımlarda temsil et.başarılar sana

cem 55

can kardeşim her zaman yanındayız bu yönetimin artık amaçı belli oldu gerekli gereksiz takıma üç kuruş faydası olmayan adamlarla anlaşırlar senin gibi samsunspor taraftarını her haliyle temsil eden kardeşimize rest çekerler senin nasıl samsunsporlu oldugunu bu sitede herkes biliyo sen canını sıkma bu takımı bırakıp gitsende kalbimiz ve dualarımız hep seninle olur beyler bu hakkı tomaç ve tayfasına da artık dur demeliyiz  bu şanlı kulubu babaların çiftligi zannediyo bunlar amaçları samsunsporumuzu amatöre kadar düşürmek yeter artık hakkı tomaç sabrımızı taşırma

europe_55

Gercekten böyle yönetim olmaz...
En iyi futbolcumuzun sözlesmesini yenilemek icin bir caba bile sarf etmiyorlar! :( >:(

ADAM GIBI ADAM CAN ULUN!!!!
Nereye gidersen git biz seni cok seviyoruz abicim!!!

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Can kardesim senin tek sucun yureginle ruhunla samsunsporlu olmak.sende  samsunsporumuzu arkadan vurup tff ye sikayet etseydin,seni el ustunde tutar istedigini de verirdi bu yonetim???demekki samsunsporumuz icin calisan iyi insanlarin degeri yok bu yonetimin gozunde!!!.gitsen de kalsan da gercek samsunsporlusun.samsunsporumuza verdigin emekler icin sagol...

55.hakan

hayret birşey can gibi bir futbolcuyu ortada bırakıyorlar şimdi dengegazetesi bir düzeltme yazısı yazsın ilk ağızdan yalanlandı haberleri...can'ın doğrudürüst bir sözleşmeye imza atması için çabalamalıyız gerçek samsunsporlulara ihtiyaç var takımda

berusa55

Yerel basınımızdan ve bu yönetimden hiçbir halt olmayacağını artık iyice görmeye başladık. Teşekkürler Can kardeşim bizleri bilgilendirdiğin için...

edmontdante

Alıntı yapılan: BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR - 06 June 2009, 23:53:36
Can kardesim senin tek sucun yureginle ruhunla samsunsporlu olmak.sende  samsunsporumuzu arkadan vurup tff ye sikayet etseydin,seni el ustunde tutar istedigini de verirdi bu yonetim???demekki samsunsporumuz icin calisan iyi insanlarin degeri yok bu yonetimin gozunde!!!.gitsen de kalsan da gercek samsunsporlusun.samsunsporumuza verdigin emekler icin sagol...

Sercan gibi en kritik maçta penaltıyı atmayacaksın,takım kümeye oynarken Turgut gibi kendini oyundan attıracaksın rakip oyuncuyla kavga edip 3 maç ceza alacaksın o zaman senden iyisi yok.Dediğin gibi Can kardeşim sen 2 senede bizlere nasıl SAMSUNSPOR'lu olduğunu gösterdin.Ben kendi adıma konuşuyorum benim gözümde Can ULUN tekmeye kafa sokan,hiçbir zaman kaçak güreşmeyen,elinden gelen neyse yapan bir futbolcu.Bu da seni sevmem için yeterli.

mehmet yılmaz

http://www1.samsunspor.biz/detay.asp?id=5737

AlıntıCan Ulun: Hangi Son Teklif? ( ss.biz özel haber )
Sitemizin forum bölümünde açıklamalar yapan Can Ulun, kendisine son teklif olarak herhangi bir teklifin gelmediğini açıkladı.
07.06.2009 / 03:34:38

Sitemize özel açıklamalarda bulunan Can Ulun basında çıkan ve Hakkı Tomaç'a ait olduğu ifade edilen sözlere karşılık olarak şunları söyledi;

"Bugün basında yer alan ''Can' a son kez teklifimizi ilettik ve bu çok da iyi bır paraydı '' açıklamasını hayretle okudum... Geçen pazartesi , iç transferlerde imzalar atıldığından beri saygıdeğer SAMSUNSPOR kulübünün hiç bir yöneticisi benimle hiçbir konuda görüşmemiştir ve teklif sunmamıştır. Bilgılerinize sunmak istiyorum .... Ben nasıl Samsunsporlu olduğumu geçen iki senede gösterdiğime inanıyorum..."

Son gelişmeler de gösteriyor ki yönetimin Can Ulun konusunda Samsunspor taraftarını ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik hamleler yaptığı düşüncesi iyiden iyiye yayılıyor.