2008/09 Sezonunda En Başarılı Futbolcumuz Murat Yıldırım Seçilmiştir

Başlatan mehmet yılmaz, 11 May 2009, 14:27:31

« önceki - sonraki »

caneRisse

sezgin

ankete aslında futbolcular bir baksınlar dikkatimi çekti 5 futbolcu hiç oy alamamış

bankocu55

Pergani 55

Murat Yıldırımı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.yolun bahtın açık olsun dostum...

beşnumara

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 06 June 2009, 19:04:06
Murat Yıldırımı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.yolun bahtın açık olsun dostum...
bu yönetim daha doğrusu ben yönetim diyemeyeceğim onlara.ne olduğu belli olmayan insanlar muratı da kaybetmemize neden olacaklar.adam evlenecek düğün yapacak adamın parasını vermediler. federasyona vermesi bi kenara zaten büyük bir ihtimal elimizde tutamayacağız bunları.son tarihe iş bırakıyorlar.paranız yoksa niye orda oturuyorsunuz hala.kulübe gelen parayı yönlendirmeyi biz de biliyoruz.ayıptır yazıktır yaa.transfer yapamayacağız diyorsunuz adamların parasını vermiyorsunuz >:( >:(...

beşnumara

fransada dil eğitimi almaya giden bir arkadaşım geçen hafta amsterdama murat yıldırımın düğününe gitmiş.resim alabilirsem atmaya çalışırım düğünden.tabii amsterdamlı varken bana düşer mi bilmiyorum.sevgili amsterdamlı düğüne gittin mi foto falan varmıydı?

Amsterdamli

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 June 2009, 20:51:42
fransada dil eğitimi almaya giden bir arkadaşım geçen hafta amsterdama murat yıldırımın düğününe gitmiş.resim alabilirsem atmaya çalışırım düğünden.tabii amsterdamlı varken bana düşer mi bilmiyorum.sevgili amsterdamlı düğüne gittin mi foto falan varmıydı?

Maalesef dusuncelerimiz gerceklesmedi sevgili Besnumara. Yoneticiler gelmeyince bende gitmedim dugune. Plaketi Samsunda verilecek kendisine.

beşnumara

o zaman düğünden resim bulabilirsem koymam da bi sakınca var mı acaba? veya gereği var mı diyeyim
açıkçası ben de şaşırdım arkadaşım bana gittim deyince.

Amsterdamli

Ertuğrul Sağlam

Samunspor adına herhangi bir çiçek gönderildimi acaba çok merak ediyorum fenerium'ma çiçek göndermeyi ihmal etmeyen yöneticilerimiz geçen Sezon takımımızın en iyi futbolcusu seçilen Murat Yıldırım'ı hatırlayabildilermi?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 14 June 2009, 22:50:37
Samunspor adına herhangi bir çiçek gönderildimi acaba çok merak ediyorum fenerium'ma çiçek göndermeyi ihmal etmeyen yöneticilerimiz geçen Sezon takımımızın en iyi futbolcusu seçilen Murat Yıldırım'ı hatırlayabildilermi?

Kardeşim çok güzel bir tespit ve soru. Ben başka bir soru sorayım o halde?

20 Haziran 2009, genç futbolcumuz Müjdat'ın ölümünün 15. yıl dönümü. Silivri'deki kabrine bir çiçek gönderilecek mi acaba? Ya da herhangi bir yönetici gidecek mi?

beşnumara

Alıntı yapılan: samsuni - 14 June 2009, 22:57:52
Kardeşim çok güzel bir tespit ve soru. Ben başka bir soru sorayım o halde?

20 Haziran 2009, genç futbolcumuz Müjdat'ın ölümünün 15. yıl dönümü. Silivri'deki kabrine bir çiçek gönderilecek mi acaba? Ya da herhangi bir yönetici gidecek mi?
abi bu konu açıldı ya gönderilir ama herhangi bir yöneticinin gideceğini düşünmüyorum.eğer bu konu daha doğrusu böule bir yazı yazmasaydın hiç akıllarına bile gelmezdi.önemli olan birilerinin hatırlatması değil kişinin kendisinin hatırlaması.

Sadece Samsunspor

Bunlar varya o gönderilen çiceğin parasını bile yazdırmışlardır kulübe, 650 milyar para vermişler şuana kadar , sanki kendileri verdi

Lusage

Oylama yapıldı ve yılın futbolcusu seçildi. Ancak plaket ne zaman ve nerede verilecek acaba?

Eğer sezon başı tesislerde verilecekse ben buna karşıyım. Madem ki güzel bir işe başladık o zaman bunu güzel bir sonla bitirmeliyiz. Benim naçizane önerim; Plaket'in Murat Yıldırım'a sezon başı Samsun da oynadığımız ilk maçta seyircimiz önünde verilmesi. Hele ki olası bir Bolu, Konya, Rize, Kocaeli maçı olursa Dspor'unda vermesi muhtemel. İşte o zaman  Samsunspor'umuza ve Adamın Kralı Murat Yıldırım'a yakışan şekilde ödüllünü takdim etmiş oluruz. ( Dspor büyük ihtimal bu takımların maçlarına ağırlık vereceğini düşündüğümden onların ismini yazdım. )

Şonuçta bu organizasyona hiç bir yöneticinin hayır diyeceğini sanmıyorum. Bunun kendilerine veya Samsunspor'umuza herhangi bir mali külfetide yok.

Hadi bakalım ben kuyuya taşı attım.