Erdoğan Arıca görevinden alındı!

Başlatan south_london, 20 March 2006, 22:19:52

« önceki - sonraki »

ngonge

valla ben de çok şaşırdım bizim yönetimden böyle bir şey beklemezdim.

ama kendi sahamızda 6 maç oynayacağız ve arıca nın iç saha performansı dikkate alınmış olmalı.

bence bunlardan hüseyin kalpar iyi iş yapar. biraz ütopik ama adam gaza falan getirme potansiyeline sahip en azından.  :D

oğuzhan55

Kim ne derse desin ben çok şükür Arıca'dan kurtulduk diyorum.Bence bu yeni değişiklik takımda olumlu etki yapar.En azından taktikten teknikten öteye futbocuların ruhunu geri getirebilecek bir isim gelebilir.Aslında Erdoğan Arıca'nın Şaban Yıldırım'ın ardından takımın başına getirilmesi bir hataydı.Ama zararın neresinden dönersek kardır mantığı inşallah bu sefer bizim için geçerli olur.
Keşke şimdi Hikmet Karaman boşta olsaydı da o gelseydi diye düşündüm.Takımı ateşlerdi.

carsambali55

hayırlı olmuş.adamın basireti kapanmıştı oyuna mudahale etmiyordu.seyirci gibi izliyordu maçı.

bodensee55

6 aydir idoyrum kral gelsin dertler bitsin ...aricadan cacik bile olmaz...kral az kaldi kupaydi al bizi ligdede birak ...dusecekceskde kaldiki dusmicez samsunlu evladimizla duselim...once SAMSUN

55Melek55

Evet arkadaslar Erdogan Arica görevinden alindi, insallah hepimiz icin hayirli ugurlu olur... ve tez zamanda Tanju Colak göreve baslar...

jean

hocayi biraktirdilar ziya dogan sakip ozberk yada huseyin kalpar adamlar zaten erdogan aricanin durumunda hicbirinden hayoir gelmez bence ya riza calimbay yada son care tanju colak

Gurbetci Bülent

Allahim inanamiyorum 3 aydan sonra ilk defa samsunsporla bi ilgili haberde sevindim.ARICA beyi defetmisler hele sükür yaaaaaaa biraz gec oldu ama.TANJU COLAK gelecek bu takimi samsunspor ruhunu tasiyan bir adam kurtarir düsersek bile onlan düselim o bizi birakmaz.
Artik umarim kim gelirse gelsin serkan-celil ikilisini hep yan yana oynatir insallah ve rafaelin yerinede caneri koysak üüüfffff ilac gibi gelir.Insallah hayirlisi olur ve neolursa olsun pazara kadar degil ölene kadar SAMSUNSPORLUYUZ

Forvetim

Ankara B.B maçından sonra işi bitirilmeliydi, çok geç kalındı ama yinede sevindim çünkü artık yapacak bişeyi üretecek bi formülü kalmamıştı, ne ziya doğan ne kalpar ne de özberk bize çare olamaz bunların hepsi arıcadan farksız şu durumda,,,onun için geriye iki akılcı seçenek var ya Tanju ya Rıdvan. (aslında aklımda tek isim Yılmaz Vural'dır). Hayırlısı olsun, dere geçerken at değiştirilmez ama bu at batağa saplandı ve bizde boğulmaktansa at değiştirmeyi risklide olsa uygun buluyorum, kalan 9 maçta hoca değiştirip kurtulan olmamış olabilir ama bu bizi de kapsar anlamına gelmez, başarılmayacak hiç birşey yok yeter ki istensin...Kupada da yarı finale de çıkarız evimizde ki her maçı da alırız Yeter ki İstensin..Evimizde ki maçları alınca zaten kalıyoruz...Futbolculara bi ateş verilmeli, tablo gözlerinin önüne serilmeli, oynayın saldırın demeli,,,

Amsterdamli

Bence buyuk bir ihtimal Yucel Uyar gececek takimin basina! Bu sezon bizde gorev yaptigini dusunursen cok mantikli bir secim olur diyebilirim. Hem Samsunlu hem takimi cok yakindan taniyor. Artik tecrubelide diyebiliriz.

ali ihsan

Çok geç kaldık beyler.Ankara maçından sonra bu iş olsaydı bu durumda olmazdık.Ne yapalım yönetimin acemiliği.Bu saatten sonra yabancı hoca olmaz zaten.Bizi bu ateş çemberinden çıkarabilecek tecrübede birisi lazım eğer kafa olarak malatyada çok yıpranmamışsa bu isi Ziya Doğan dır.Takımı ateşleyecek hırs ve kararlılık bir tek onda var.Gerisi hikaye.İnşallah hayırlı olur.

samsunlu_gencler

keske timofte geLse oLmadı yuceL hocayLa dewam

King Of The North

Rıza Çalımbay'la anlaşırlar umarım.Ancak yarınki maça hocasız çıkmak nasıl olacak bilemiyorum.İnşallah topçuların oynamama nedeni biraz da giden hocadan kaynaklanmıştır yoksa işimiz çok zor.

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: "samsunlu_gencler"keske timofte geLse oLmadı yuceL hocayLa dewam

Aylardan beri bunu dile getiriyorum... Kaşarlanmış yerli hocalardan bize fayda geleceğine inanmıyorum.
Bir an önce Romanya'dan getirilmeli...

yirmiuc

yirmiuc