BAŞKA SÖZE NE HACETMİŞ-bJk bayrağında SAMSUNSPOR amblemi

Başlatan edmontdante, 01 June 2009, 18:48:45

« önceki - sonraki »

CeLL-O

bende attım mesaj. Bu mesajlarla tepki verebiliriz. Elbet bunalacaktır.

55JNR55

YAZIK WALLAHA BÜYÜK YAZIK BU TAKIM HERKES BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN BU DURUMLARA GELDİ...

celebi

red_white

ne kadar tepkisiz kalırsan herzaman bu gibi olaylarla karşılarsın tepkimizi gösterelim arayalım sms atalım  medeni bir dille söyleyelim eminimki kaldırılır bu durumda 
tepkiye devam     http://www.yetkinkomur.com.tr/?detay=iletisim

Sempatik Bengülü

Kais

Recep

Alıntı yapılan: edmontdante - 01 June 2009, 19:16:56
Mesajımdan sonra ilgili firma yetkilisi telefon açarak SAMSUNSPOR kongre üyesi olduğunu ve kulube sürekli maddi destek verdiğini,küme düştüğümüz sene aynı binaya dev SAMSUNSPOR bayrağı astığını ,kimsenin kendisi kadar SAMSUNSPOR'lu olmadığını  ama herkesin gönlünde bir büyük takım olduğunu,madem ki SAMSUNSPOR'luysam oraya SAMSUNSPOR amblemi eklenmesinden gurur duymam gerektiğini söyledi.

İşte aramızdaki fark bu.Anlatamıyoruz çift takımlılara
şimdi bunlar travesti gibi bir şey oluyorlar anlattıklarına göre
ha çift takımlı ha çift cinsiyetli

red_white

edmontdante

Sercan

Alıntı yapılan: recep55 - 01 June 2009, 21:31:23
şimdi bunlar travesti gibi bir şey oluyorlar anlattıklarına göre
ha çift takımlı ha çift cinsiyetli

Güzel ve doğru bir tespit...

YaşarDoğu

Subasında kuyumcular skoağı civarında bugün aynı ebatlarda ezüktaş baryağı gördüm.çok moralim bozuk :'(

Clint_Eastwood

Samsun'da yaşayan ve bu tür saçmalıklar yapan bütün insanları Allah'a havale ediyorum!

Utanın be utanın!

kuzey55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 01 June 2009, 22:15:55
Güzel ve doğru bir tespit...

ya da bisexuel :) hem samsunspor hem hem bjk  :) :)

tepkilerimizi gösterelim arkadaşlar telefn numaralarından.sahipsiz olduğunu düşünmesinler bu şehrin.

Kaya

Bu güzel şehirden nefret etme noktasına gelmemin sebebi siz ve sizin gibi çift cinsiyetliler YAZIKLAR OLSUN.....

ali ihsan

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 01 June 2009, 22:34:38
Samsun'da yaşayan ve bu tür saçmalıklar yapan bütün insanları Allah'a havale ediyorum!

Utanın be utanın!