BAŞKA SÖZE NE HACETMİŞ-bJk bayrağında SAMSUNSPOR amblemi

Başlatan edmontdante, 01 June 2009, 18:48:45

« önceki - sonraki »

edmontdante

Tekel sapağında bulunan bir inşaata bjk bayrağı asılmış.Altında aynen şu yazıyor.

"Dünyada kabul görmüş iki renk vardır.Siyah ve Beyaz.Fazla söze ne hacet.Yetkin Kömür"

İstanbul takımlarına bakış açımız zaten belli yine aynı şeyleri yazmayacağım.Ama bu bayrağın sağ üst köşesinde bizi çok ilgilendiren bir şey var.ŞANLI SAMSUNSPOR AMBLEMİ.Bu bayrağı asanlara göre bu bir güzellik.SAMSUNSPOR'luyuz demek istiyorlar aynı zamanda.Ama anlamıyorlar işte.Anlamalarını da beklemiyoruz zaten.O bayrağı keşke asmasaydınız madem ki astınız bizi eklemeseydiniz bari.Ama bunlar ne anlar ki ne demek istediğimizi

Pes vallahi ne diyeyim.

BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT SADECE SAMSUNSPOR.BAŞKA SÖZE NE HACET

cembaba

01 June 2009, 18:54:09 #1 Son düzenlenme: 01 June 2009, 19:01:21 edmontdante
Alıntı yapılan: edmontdante - 01 June 2009, 18:48:45

Tekel sapağında bulunan bir inşaata bjk bayrağı asılmış.Altında aynen şu yazıyor.

"Dünyada kabul görmüş iki renk vardır.Siyah ve Beyaz.Fazla söze ne hacet.Yetkin Kömür"

İstanbul takımlarına bakış açımız zaten belli yine aynı şeyleri yazmayacağım.Ama bu bayrağın sağ üst köşesinde bizi çok ilgilendiren bir şey var.ŞANLI SAMSUNSPOR AMBLEMİ.Bu bayrağı asanlara göre bu bir güzellik.SAMSUNSPOR'luyuz demek istiyorlar aynı zamanda.Ama anlamıyorlar işte.Anlamalarını da beklemiyoruz zaten.O bayrağı keşke asmasaydınız madem ki astınız bizi eklemeseydiniz bari.Ama bunlar ne anlar ki ne demek istediğimizi

Pes vallahi ne diyeyim.

BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT SADECE SAMSUNSPOR.BAŞKA SÖZE NE HACET

Köşesinde de samsunspor ablemi var. yazıklar olsun onlara yazıklar !

edmontdante

01 June 2009, 18:55:35 #2 Son düzenlenme: 01 June 2009, 19:01:52 edmontdante
Ben internet sitelerinde  belirtilen cep telefonuna bir sms attım.Bakalım dönen olacak mı??

Kais

terbiyesiz herifler neden birde SAMSUNSPOR bayrağı koyuyorsunuz.yediğiniz ekmek aldığınız hava içtiğiniz suya ihanet bu kadar iyi olur.

KocumVolkan

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 01 June 2009, 18:18:59
tekel sapağındaki garipliği fark eden oldu mu ? gariplik demiyelimde AYIP diyelim..
[/b]

bende bu mesajımda belirtmiştim..
çok büyük bir ayıp

ugrass

red_white

01 June 2009, 19:06:04 #6 Son düzenlenme: 01 June 2009, 19:19:55 edmontdante
yazıklar olsun

mehmet yılmaz

Bizim için sadece iki renk var, kırmızı-beyaz ( Samsunspor ve Türkiye... )

Sorsan senden, benden çok Samsunsporlu olduğunu iddia edecektir. Maçlara gidiyordur, Menteşoğlu zamanında deplasmana bile gitmiştir, Samsunspor'u zaten tutuyordur, durumuna çok üzülüyordur vs. vs...

Aynı masallar...

Ben de yolluyorum mesaj...

edmontdante

Mesajımdan sonra ilgili firma yetkilisi telefon açarak SAMSUNSPOR kongre üyesi olduğunu ve kulube sürekli maddi destek verdiğini,küme düştüğümüz sene aynı binaya dev SAMSUNSPOR bayrağı astığını ,kimsenin kendisi kadar SAMSUNSPOR'lu olmadığını  ama herkesin gönlünde bir büyük takım olduğunu,madem ki SAMSUNSPOR'luysam oraya SAMSUNSPOR amblemi eklenmesinden gurur duymam gerektiğini söyledi.

İşte aramızdaki fark bu.Anlatamıyoruz çift takımlılara

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 01 June 2009, 19:14:44
Sorsan senden, benden çok Samsunsporlu olduğunu iddia edecektir. Maçlara gidiyordur, Menteşoğlu zamanında deplasmana bile gitmiştir, Samsunspor'u zaten tutuyordur, durumuna çok üzülüyordur vs. vs...

Aynı masallar...

Evet aynı senaryo kardeşim

Oflu

Bende su siralar, bir Barcelona formasi alipta üzerine Real Madrid armasi diktirsemmi diye düsünüyordum? Veya bir Liverpool formasinin üstünde bir Manchester armasi. Veya Interin formasina bir Milan amblemi...

Aslinda olurdu degilmi arkadaslar, nede olsa bir gönülde iki sevda yatabilir...

Mecnun Leylanin yaninda Hülyayida sever, Burcuyuda, Cigdemide, Yaseminide...

Bu normaldir nede olsa icimizde ask var. Kime ve kac kisiye asik olmusuz hic önemli degil....

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: edmontdante - 01 June 2009, 19:16:56
Mesajımdan sonra ilgili firma yetkilisi telefon açarak SAMSUNSPOR kongre üyesi olduğunu ve kulube sürekli maddi destek verdiğini,küme düştüğümüz sene aynı binaya dev SAMSUNSPOR bayrağı astığını ,kimsenin kendisi kadar SAMSUNSPOR'lu olmadığını  ama herkesin gönlünde bir büyük takım olduğunu,madem ki SAMSUNSPOR'luysam oraya SAMSUNSPOR amblemi eklenmesinden gurur duymam gerektiğini söyledi.

İşte aramızdaki fark bu.Anlatamıyoruz çift takımlılara

:)

Aynı masallar işte abi...

AlıntıSorsan senden, benden çok Samsunsporlu olduğunu iddia edecektir. Maçlara gidiyordur, Menteşoğlu zamanında deplasmana bile gitmiştir, Samsunspor'u zaten tutuyordur, durumuna çok üzülüyordur vs. vs...

Aynı masallar...

harbisamsunsporlu5517

red_white

Sadece Samsunspor

tam bunu yazmak için siteye girdim bende dedin gördüm tekel sapağında arkadaşlar fotosunu çekmiş, tepkiye devam ALEM DUYSUN KRAL SAMSUN