Tek Kelime İle: Adam

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 May 2009, 21:37:57

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Samsunspor'da oynayan bir futbolcu maddi sıkıntı içinde olmaz
Futbol bir eğlencedir dünyada hem eğlenip hem para kazanılan bu meslek Futbolculara göre çok ağır bir işmiş gibi lanse ediliyor
Bir futbol takımında paramı alamadım diye takım içinde guruplaşmalara huzursuzluğa neden olan antremanlara çıkmak istemeyen genellikle takım içindeki başka şehirde doğup büyümüş kişilerdir
Samsunspor'a baktığınız zaman bu takımda oynayıpta bir yıllık alacağının %80 ini almamış futbolcumuz yoktur ayrıca parayı sorun edipte oynamayacaklarını takıma ihanet edeceklerini sanmıyorum farzedelimki alamadıkları için oynamadılar ozaman sormazlarmı insana ne verdinde bu takıma ne istiyorsun küme düşmemeyi bir gol ile kurtardın bizim futbolcumuz para için oynamamazlık yapıyorsa yaptığı düpe düz şerefsizliktir alçaklıktır ve bu takımın nezdinde taraftara ve şehire ihanettir
Bu kulüp maça girişlere az veya çok bir giriş bedeli bilet fiyatı belirlemiştir ben bu bedeli verip ve maç için 4-5 saatimi heba ediyorsam maça geliyorsam ve sende bir yıllık alacağının olan 100 milyarın 80 milyarını alıpta oynamıyorsan senin aldığın parada haramdır ve bana çekdirdiğin sıkıntının benden aldığın günün 4-5 saaitinin hakkını ödeyemezsin günahtır

Türkiyede kaçtane kulüp var maddi sorunu olmayan futbolcularına zamanında parasını ödeyen Gs de bile futbolcular antremana çıkmamazlık yapıyorlar para alamıyoruz diye hadi bizi para için bıraktın yarın gittiğin kulüptede para alamayacaksın insan az düşünceli olur ekonomik krizi düşünür asgari ücreti düşünür sokakta kağat toplayan çöpten ekmek toplayan insanları düşünür ve nekadar güzel bir yaşantı sürdüğünü Samsunspor'da oynamanın Allahın kendisine verdiği bir hikmet olarak düşünür ve şükreder

Kenan Yelek gibi üç adamımız olsa bu takımın sırtı yere gelmez hepinizi adam eder ama yok işte.....

selahattin55

Alıntı yapılan: since1965 - 11 May 2009, 22:37:40
Parasını bir ay alamasında ben o zaman göreyim.Samsunsporun borcu olmadıgı tek futbolcu desek yeridir.

BEN DAHA KENANDAN NE PARA İÇİN NEDA TAKIMDA BİR HUZURSUZLUK YAPTIĞINI GÖRMEDİM DUYMADIM.BÖYLE BİR YORUMU YAPMAK AYIPTIR.PARA İÇİN KIÇINI YIRTANLAR SON İKİ YILDIR SAMSUNUMUZUN ÇOCUĞU DEDİĞİMİZ CELİL SEFA SAMET SERCAN ADAMLARIN UMRUNDAMI SAMSUNSPOR ADAMLAR PARA PEŞİNDE.ADAMGİBİ ADAM
KENANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YELEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.

METE_55

% 100 samsunsporlu kardeşim haklısın kenan gibi 3 adam olsa demişsin ben sana buldum ama 2 tane.
1- KENAN YELEK
2- CAN ULUN
3-
BULAMADIM işte bizimde sorunumuz bu kardeşim sonuna kadar haklısın düştüğümüz durum ortada 1 golle 45 yıllık mazisi olan samsunspor 2. ligde son hafta kümede kalıyor, yazıklar olsun be, birde para için diğer takımlara giderken samsunspora hiç bir maddiyat kazandırmayanların listesini yapalım arkadaşlar hemde çoğu samsunlular (sözde ama )özde değil..

Cagdas Ünver

12 May 2009, 19:00:41 #18 Son düzenlenme: 12 May 2009, 19:02:29 Cagdas Ünver
Atatürk'ün her alanda ne kadar dogru sözler söyledigini birkere daha anliyoruz : " Ben Sporcunun zeki ve ahlaklisini severim ! "

Recep

Alıntı yapılan: selahattin55 - 12 May 2009, 12:17:11
BEN DAHA KENANDAN NE PARA İÇİN NEDA TAKIMDA BİR HUZURSUZLUK YAPTIĞINI GÖRMEDİM DUYMADIM.BÖYLE BİR YORUMU YAPMAK AYIPTIR.PARA İÇİN KIÇINI YIRTANLAR SON İKİ YILDIR SAMSUNUMUZUN ÇOCUĞU DEDİĞİMİZ CELİL SEFA SAMET SERCAN ADAMLARIN UMRUNDAMI SAMSUNSPOR ADAMLAR PARA PEŞİNDE.ADAMGİBİ ADAM
KENANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YELEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.
imza

sezgin

diyar bakır adamlar sezon başından beri para alamadılar  para alamadıkları için kamp yapmadılar adamlar süper ligde demekki isteyince oluyormuş

atakan

Alıntı yapılan: sezgin - 12 May 2009, 20:15:01
diyar bakır adamlar sezon başından beri para alamadılar  para alamadıkları için kamp yapmadılar adamlar süper ligde demekki isteyince oluyormuş

ramcQ_55

Alıntı yapılan: since1965 - 11 May 2009, 22:37:40
Parasını bir ay alamasında ben o zaman göreyim.Samsunsporun borcu olmadıgı tek futbolcu desek yeridir.

hani en iyi arkadaş kavgadan sonra olur derler yaa kenan da bi ton küfür yedikten sonra düzeldi unutmadık yani kenanın süperligdeki halini bakmayın şimdi ağabilik yapacak başka adam yok oyüzden ön plana cıkıyor acaba süper ligde olsaydık kenan şimdiki gibi olurmuydu yada ona fırsat olurmuydu bilinmez ama bence asla olmazdı 

aslında sercan sefa falanda istiyor dayak küfürde neyse konusu deil şimdi

55erhan55

sercan ve sefayı bi odaya kapatıp eline kırmızı beyaz bir sopa alıp sabaha kadar ver Allhım ver

kýrmýzýbeyaz55

Alıntı yapılan: erhançakır - 13 May 2009, 10:43:54
sercan ve sefayı bi odaya kapatıp eline kırmızı beyaz bir sopa alıp sabaha kadar ver Allhım ver

kırmızı beyaz formayı geçtim bu renklerin sopası bile çok bunlara..
Futbol yaşantılarını üç-dört yıl sonra üçüncü liglerde sürdürecek, Samsunspor Değerlerini yakalamayan çapsızlar..

since1965

Kenan ın parasını almadıgı zamanlarda neler yaptıgını çok iyi biliyorum.Tek başına parasını alıp idmana çıktıgından yapılan eylemlerde hep geride kaldıgını daha çok şey var.Ama kenan ın bu seneki performansı çok iyi.Ama parasını aldıgı için sorun çıkarmadı.Hiç kenanı parasını alamayan futbolcular için bir açıklama yaptıgını gördünüz mü?Takım kaptanı parasını alır işine bakar.Kenan için düşüncelerim sabit daha fazla polemige gerek yok.

oguz_5528

Yok Abi bu takımda bi türlü otoriteye kuracak bi ağabey olmadı..serkan desek hanii o da yok ne yapsak bilmiyorum...duyarsızlar şutlansınnn!!!!!

ugrass

size söylim gecen sezon sadece 45 milyar vermişler.. =)

since1965

Alıntı yapılan: farUqras - 31 May 2009, 15:54:47
size söylim gecen sezon sadece 45 milyar vermişler.. =)

0 ı eksik rakamınrakam dogru iyi araştır kardeşim.

55JNR55

Futbolcu bir klüpte oynuyorsa para karşılığı oynayacak tabi bu da o adamın işi en nihayetinde ama konu KENAN olunca biraz değişiyor işler parasını alıcak alması hakkı da zaten ama bu klüp ne kazıklar yedi ne oyunlar çevirildi içinde benim bildiğim kadarıyla KENAN bu tür konularda adı geçmeyen sayılı adamdan birisidir emek harcadı bu takıma o yüzden emeğine saygım var ve sağolsun da ondan istenenden fazlasını yaptı elmacık kemiğinde sorun oldu ben çıkamam maça dese yalandan 2 inleyip sızlansa otururdu tribünde ama o maskesiyle aslanlar gibi çıktı oynadı bence bir daha düşünün derim...