UTANIN LAN?

Başlatan kaptan 55, 31 May 2009, 01:45:03

« önceki - sonraki »

kaptan 55

SAMSUN'DA yaşadınız SAMSUN'DA parayı şanı şöhreti buldunuz kornalar basarken hiçmi zorunuza gitmedi lan?ELBET BİR GÜN SAMSUNLU bunların hesabını soracak sizden?SİZİ SAMSUN TANIYOR?

Ollivanders

Spor gazetesi alıyorsun  sayfanın %95 i sozde 3 buyuk haberi , Spor programlarını ızlıyorsun sankı baska takımlar yokmus gibi sozde 3 buyuk yorumcuları.  Durum boyle olunca gencligin Sozde 3 buyuk takımı tutması kacınılımaz oluyor. sozde 3 buyukleri tutanlar ne anlarkı maca gitmekten veya  gole sevinmekten heyecandan . Gitmisler mi tuttukları takımlarının stadına hic o staddan eve uzgun donmusler mi acaba? Bilmiyorsunuz ki boyle yaparak cok sey kaybediyorsunuz. Yenilerek de donsek eve onun vermıs oldugu uzuntu bile guzel . Seninle  olmak cok guzel SAMSUNSPORum ...

okan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 31 May 2009, 11:37:39
Spor gazetesi alıyorsun  sayfanın %95 i sozde 3 buyuk haberi , Spor programlarını ızlıyorsun sankı baska takımlar yokmus gibi sozde 3 buyuk yorumcuları.  Durum boyle olunca gencligin Sozde 3 buyuk takımı tutması kacınılımaz oluyor. sozde 3 buyukleri tutanlar ne anlarkı maca gitmekten veya  gole sevinmekten heyecandan . Gitmisler mi tuttukları takımlarının stadına hic o staddan eve uzgun donmusler mi acaba? Bilmiyorsunuz ki boyle yaparak cok sey kaybediyorsunuz. Yenilerek de donsek eve onun vermıs oldugu uzuntu bile guzel . Seninle  olmak cok guzel SAMSUNSPORum ...
[/quote3 Büyük Yok Sözde 3 Büyükler var...

55JNR55

31 May 2009, 13:28:48 #3 Son düzenlenme: 31 May 2009, 13:31:23 55JNR55
Hepsi istanbulcu bırakın allah aşkına gözlerinin önünde şehirlerinin takımı var tarihi dopdolu bi takım var ama gidiyolar beşiktaş diye korna çalıyolar tezahüratlar ben samsunda başka takımın formasını atkısını sloganını istemem çok mu kötü bişe samsunspor'luyum diyebilmek zamanında etraftaki şehirlerin umudu olmuşuz kalkmış giresun ordu heryer samsunspor'luyuz demeye başlamış şimdi statı bile dolduramıyoruz neden başarı yok başarı herşey olsaydı zaten şu ülkede bırakın tüm takımlar ligden çekilsin sadece 4 takım lig çevirsin aralarında... >:(

Kİ SON OLARAK ŞUNU EKLİYİM BAŞARILARLA DOLU TARİHLERİNE BAKSIN O BÜYÜKLER YÜZ YILLIK LİGDE Bİ TANE UEFA BAŞARI DEĞİL BURDA HAKEMİ KAFALAYANLAR AVRUPADA MAHALLE TAKIMI GİBİ DAĞILIYOLAR...

55JNR55

Çok saçma bi insanın gönlü ikiye bölünmez ki:S gerçekte bir tanedir Kırmızı-Beyaz-Siyah'ta aslında istanbul takımlarını tutanlarla ilgili çok güzel bi yazı var ama herkesin okumasını tavsiye ederim insanın göğsünü kabartan bir kitap ve keşke o kitabı tüm istanbulculara okutma imkanımız olsa da gerçek samimi sevgiyi tutkuyu o kadar uzakta aramasalar...

Ollivanders

BİZİM GONLUMUZDE KIRMIZI BEYAZ YATIYOR...

Pergani 55

Allah o kahpe bizans takımlarının belasını vesin canınız cehenneme. onları destekleyen zavallılara da akıl fikir versin. bu ne saçmalık aklım almıyor hem Samsunlu olacaksın hem bizans takımı tutacaksın,sana ait olmayan bir şehrin takımını nasıl sahiplenirler...Türk futbolunun gelişmesini yaptıkları entrika ve dalaverelerle engelleyen sadece üç takımın at koşturdugu bir lig olarak kalmasını saglayan bu üç takımı destekleyen tüm ANADOLU insanını şiddetle kınıyorum. Herkes kendi şehrinin takımını tutsun kardeşim deli etmeyin adamı

Elazığsporlu

TEK ÜLKE,TEK MİLLET,TEK TAKIM

ChRoNiC

Evden cama baktım şöyle bir samsunspor diye bagırıyorlardı duydum çiftlikde içimden bir ses aha dedim bizimkiler bagıra bagıra geziyorlar camdan bir baktım açıkcasını solemek gerekirse...bizim maça giderken gittiğimiz kadar beşiktaşlı toplanmıştı vah samsunsporumun haline diye geçirdim içimden koskoca samsunlusun ulan gidip istanbul takımlarını tutupda samsunspor maçlarına gelmezsen yazıklar olsun senin gibi adama...bazı arkadaslarımız içinden geçirirlen neden inmedin dövmedin adamı vs.vs. adamı ne kadar döversen döv seni dövseler samsunspordan vaz geçermisin? hayır tabiki .. bu işler böyle olmaz insanın birazda içinde olucak kardeşim... adamların takımları süper lige çıkmış eğleniyorlar tabikide hakları ama sen istanbul takımına burda bagırıpda samsunspor maçlarında samsunda neymiş dersen YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİ SAMSUNLUYA derim bende isterse babamın oglu olsun.. daha neler soylemek istiyorum ama kime sölüyoruz ancak kendi aramızda işte...

misafir

cany antepe gitmene gerek yok rahmetli hasbi ağa da aynı lafları söylemişti...

sBc-55

Bi Gönülde 2 Tane Sevgi Olmaz..

erdem

o dengesizler,barcelonayı falan tutsunlar bari.nasılsa tv den izliyolar.bari zevk alsınlar  ;)

55JNR55

wallaha doğrusun erdem... ne bu yaaa ben bile inönüye samsun maçı izlemeye gittim 3-2 yenilmiştik kais süper bi frikik golü atmıştı hiç unutmam neyse kaç tane beşiktaşlı tanıyorum inönüyü sadece resimde tv de görmüş bırak orda maç izlemeyi...

CeLL-O

AlıntıSüper Lig'in son haftasında Denizli'yi 2-1 yenerek 6 yıl aradan sonra şampiyonluk kupasını evine götürmesi Samsun'daki Beşiktaşlıları da sokağa döktü.

Beşiktaş'ın ligin son haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek şampiyon olması Siyah-beyazlı taraftarları Samsun'da sokaklara döktü.

Beşiktaş'ın 6 yıl sonra şampiyon olması Samsun'da coşku ve sevince sebep oldu. Maçın bitiş düdüğünün ardından Samsun cadde ve sokaklarına akın eden Beşiktaş taraftarları takımları lehine sevgi gösterisinde bulunup slogan attılar. Samsun polisi, herhangi bir olay yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri aldı. Şehrin en işlek caddesi olan Çiftlik Caddesi'nde toplanan Siyah-beyazlı taraftarlar, şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutladı.

kaynak : tabiki www.haberexen.com

özkan

ben burda samsunsporlu göremedim  :o