Erdoğan Arıca görevinden alındı!

Başlatan south_london, 20 March 2006, 22:19:52

« önceki - sonraki »

south_london

yönetim arıcayı görevinden almış.arıca demişti daha önce hiç takım düşürmedim şimdide devam etti.kendisi getirdi bu hale devre arası saçma transferler yaptırdı takımın parasını çarçur etti şimdi gitti.bakalım kim gelicek kimsenin bu takımın başına gelmek isteyeceğini sanmıyorum...

berusa55

iyi oldu serefsizin gittiği!düseceksek de onsuz düselim anasını satim!bu saatten sonra hocaya da gerek yok!çıkıp oynasınlar!

Amsterdamli

Hayirli olsun diyelim. Fakat ismi gecen kisileri pek tutmadigimida soyleyebilirim.

Halen toplantı halinde olan yönetim, Sakıp Özberk, Ziya Doğan ve Hüseyin Kalpar üzerinde dururken, Bülent Ünder'e de teklif götürüldüğü ancak buna Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın izin vermediği öğrenildi.

RenTinRen

ziya dogan gelsin beyler, adam samsunu kurtarır merak etmeyin, tam onun oynatacagı kadro var elimizde

Clint_Eastwood

Gigi Multescu-Daniel Timofte-Ercan Koloğlu

Bu 3'lü takımı kurtarır...

bluegreen55

Ziya Doğan gelse iyi olurdu ama o şimdi sistemini oturtmaya falan çalışırsa kötü olabilir sadece yeni bir hava estirecek birisi olmalı ..heyecanlı agresif olabilir.Tanju Çolak dahi olabilir.

berusa55

ne ziya ne sakıp!bu saatten sonra bizi kurtarsa kurtarsa deli tanju kurtarır!bu sehrin stadın taraftarın ruhunu bir zamanlar deli gibi hissetmiş tek adam!deliliği bile bize kaç maç aldırır!kalmıs 9 macımız!ne olcak!hadi be tanju!ziya doğanmıs yok sakıpmıs!gördük onları da!dediğin gibi ziya kurtarsa malatyayı kurtarırdı!onu da kovdular!biz mi alcaz!allahım ya!kral tanju!

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "Clint_Eastwood"Gigi Multescu-Daniel Timofte-Ercan Koloğlu

Bu 3'lü takımı kurtarır...

Sevgili Clint bu 3lu imkansiz bunu daha oncede soyledim. Gerceklerden yola ciksak daha iyi olur.

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Sevgili Clint bu 3lu imkansiz bunu daha oncede soyledim. Gerceklerden yola ciksak daha iyi olur.

Hayal olmadan gerçek olmaz... Sana, Tanju, Sakıp Özberk, Ziya Doğan ve Hüseyin Kalpar gerçek geliyorsa bişey diyemem...

south_london

bencede gerçekci olmak lazım bu üçlü olmaz büyük ihtimal.çokda isim yok hep yıllardır olan isimler kısır döngü var bu konuda.devamlılık şart teknik direktörde bir oturtamadık.arıcayla olmamalıydı tercih.

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "55teXas55"bencede gerçekci olmak lazım bu üçlü olmaz büyük ihtimal.çokda isim yok hep yıllardır olan isimler kısır döngü var bu konuda.devamlılık şart teknik direktörde bir oturtamadık.arıcayla olmamalıydı tercih.

Birde ligde donen kasarlanmis isimlerde heyecan vermiyor malesef.

Rentboy

ben ziya doğanın gelmesini isterim.takım aslında iyi defans hariç tabiki.ziya hoca kurtarabilir bizi.keşke gerçekleşsede clint in dediği gibi multescu timofte ercan geçse takımın başın...

Clint_Eastwood

Sakıp Özberk, Ziya Doğan ve Hüseyin Kalpar vs... bunlardan ne bekleyebiliriz ki? Bize Samsun ruhunu verecek insanlara ihitiyacımız var. bu isimlerin Arıca'dan bir farkı yok bence... Yine ısrala diyorum...
Multescu'nun zekası, Timofte'nin hırsı ve Ercan'ın abiliği...

kadir55ist

selam

arkadaşlar ligde kalmaktan çok ümitliydim ama şu topici görünce yıkıldım.
bu saatten sonra hoca değişmez bunu böylebilin bizi şimdi kimse kurtaramaz.
çok yazık oldu bakalım erdoğan hocanın gitmesini isteyenler takım içinmi yoksa kötü giden her takımda teknik adamlar gider görüşüylemi davranıyorlar.

ne yapalım buraya kadarmış hoca
lig tarihinde var mı merak ediyorum son 9 maçta yeni hocayla son sıradaki bir takım ligde kalmış mı

Alemci İsmail

Kim gelirse gelsin bir hava değişikliği olacağı kesin hatta kimse gelmese de olur.Yönetim çok geç kaldı çoooooooooooooooooook.